IWC SCHAFFHAUSEN je dodao nove atraktivne modele u svoju portugieser porodicu

Postoji samo nekoliko apsolutno vanvremenskih dizajnerskih rešenja. Sa modelom Portugieser, kompanija IWC je stvorila ikonu kasnih 1930-ih godina.

Osnova za model Reference 325, koji je isporučen dvojici biznismena iz Portugala – otud i ime – bio je kalibar za lovački džepni sat.

Inspiracija za čist, otvoren, visokofunkcionalan brojčanik došla je iz deck satova koje je IWC u to vreme pravio za Kraljevsku Ratnu Mornaricu.

Od samog početka, Portugieser je imao tipične stilske karakteristike džepnog sata, u kombinaciji sa visokom preciznošću i lakom čitljivošću pomorskog instrumenta.

Svi satovi u ovoj novoj kolekciji imaju vlasničke mehanizme ove kompanije.

Između ostalog, tu su i automatski mehanizmi iz porodica kalibara 52000 i 82000, koji imaju Pellaton navijanje sa keramičkim komponentama.

Kod hronografa, mehanizmi kalibara od 89000 i 69000 garantuju precizno štopanje vremena.

Portugieser Chronograph (Ref. 3716) je sveže opremljen u standardnoj verziji sa vlasničkim IWC kalibrom 69355 i poklopcem od providnog safirnog stakla.

Novi modeli sa prečnikom od 44 milimetra imaju koronu ukrašenu filigran tehnikom i ravan prsten kućišta koji proporcijama kućišta daju posebnu eleganciju.

Portugieser Yacht Club Moon & Tide (Ref. 344001) je prvi IWC sat koji ima sveže razvijenu indikaciju plime, koja pokazuje dolazak sledeće plime i oseke.

Odabrani modeli će takođe biti dostupni sa dizajnerskim detaljima u nautički inspirisanim plavim i zlatnim bojama.

Oni imaju plave brojčanike, plave kaiševe od aligatorske kože i kućišta od 18-karatnog zlata nijanse 5N ili 18-karatnog Armor zlata.

Zahvaljujući svojoj unapređenoj mikrostrukturi, ovaj inovativni materijal ima znatno veću čvrstoću od tradicionalnih legura 5N zlata.

Dva modela u ovoj novoj kolekciji naglašavaju iskustvo kompanije IWC u domenu visokog časovničarstva: Model Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronograph (Ref. 3940) spaja turbijon sa retrogradnim indikatorom datuma i hronografom, dok model Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon (Ref. 5045) donosi turbijon i večni kalendar na brojčaniku.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

CES 2023: Car Mate predstavlja duplu auto-kameru

Auto-kamera DC3600RA kompanije Car Mate USA može da...

Izdržljiviji, pametniji i efikasniji više nego ikad do...

Nissan je danas objavio više informacija o poboljšanjima...

FIAT u crvenom!

Partnerstvo brenda FIAT sa organizacijom (RED) se nastavlja:...

SALOMON PREDSTAVLJA NAJBOLJE OD OPREME ZA SKI STAZU...

Skijaški proizvodi kompanije Solomon stvoreni su u trkačkoj...

Nova 308ica

Intenzivno zavodljiv dizajn novog PEUGEOT 308, prirodno vrhunskog...

SEGWAY POWERSPORTS – POMERA GRANICE INOVATIVNOSTI!

Od kada se pojavio pre dve decenije, Segway...

Prestige asortiman

Od 1989. godine, brodogradilište PRESTIGE je usavršilo i...

VAN senzualnog dizajna

Sa konceptom vozila EQT, Mercedes-Benz Venovi pružaju opipljiv...

Bremont Broadsword Recon, model ograničene serije, priključuje se...

Britanski proizvođač satova Bremont predstavio je najnoviju pridošlicu...

Raymarine – Specijalisti za brodsku elektroniku

Kao svetski lider u proizvodnji vrhunske brodske elektronike...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Postoji samo nekoliko apsolutno vanvremenskih dizajnerskih rešenja. Sa modelom Portugieser, kompanija IWC je stvorila ikonu kasnih 1930-ih godina. Osnova za model Reference 325, koji je isporučen dvojici biznismena iz Portugala – otud i ime – bio je kalibar za lovački džepni sat. Inspiracija za čist, otvoren, visokofunkcionalan brojčanik došla je iz deck satova koje je IWC u to vreme pravio za Kraljevsku Ratnu Mornaricu. Od samog početka, Portugieser je imao tipične stilske karakteristike džepnog sata, u kombinaciji sa visokom preciznošću i lakom čitljivošću pomorskog instrumenta. Svi satovi u ovoj novoj kolekciji imaju vlasničke mehanizme ove kompanije. Između ostalog, tu su i automatski mehanizmi iz porodica kalibara 52000 i 82000, koji imaju Pellaton navijanje sa keramičkim komponentama. Kod hronografa, mehanizmi kalibara od 89000 i 69000 garantuju precizno štopanje vremena. Portugieser Chronograph (Ref. 3716) je sveže opremljen u standardnoj verziji sa vlasničkim IWC kalibrom 69355 i poklopcem od providnog safirnog stakla. Novi modeli sa prečnikom od 44 milimetra imaju koronu ukrašenu filigran tehnikom i ravan prsten kućišta koji proporcijama kućišta daju posebnu eleganciju. Portugieser Yacht Club Moon & Tide (Ref. 344001) je prvi IWC sat koji ima sveže razvijenu indikaciju plime, koja pokazuje dolazak sledeće plime i oseke. Odabrani modeli će takođe biti dostupni sa dizajnerskim detaljima u nautički inspirisanim plavim i zlatnim bojama. Oni imaju plave brojčanike, plave kaiševe od aligatorske kože i kućišta od 18-karatnog zlata nijanse 5N ili 18-karatnog Armor zlata. Zahvaljujući svojoj unapređenoj mikrostrukturi, ovaj inovativni materijal ima znatno veću čvrstoću od tradicionalnih legura 5N zlata. Dva modela u ovoj novoj kolekciji naglašavaju iskustvo kompanije IWC u domenu visokog časovničarstva: Model Portugieser Tourbillon Rétrograde Chronograph (Ref. 3940) spaja turbijon sa retrogradnim indikatorom datuma i hronografom, dok model Portugieser Perpetual Calendar Tourbillon (Ref. 5045) donosi turbijon i večni kalendar na brojčaniku.