U KUTIJI ZA RUČAK NA SOLARNI POGON VAŠA HRANA OSTAĆE SVEŽA

Upoznajte Sunnyside, zgodnu bento kutiju sa funkcijama za samozagrevanje i hlađenje koja će zagrejati ili ohladiti vaš obrok do odgovarajuće temperature taman u vreme ručka. Grejač koji se proteže oko metalne kutije ravnomerno sprovodi toplotnu energiju oko hrane, održavajući toplu hranu toplom, ili ako ako ste poneli salatu od jaja i krompira na sunčani izlet, dva ventilatora postavljena sa donje strane kutije za ručak izvlače vruć vazduh i pomažu da se hrana ne pokvari na toploti. Međutim, koja je najimpresivnija stvar? Sunnyside se skoro potpuno oslanja na solarni panel koji je ugrađen u poklopac ove kutije za ručak, i koristi obnovljivu energiju.

Sunnysuide je prostrana, nepropusna bento kutija sa modularnim sistemom pregrada koji vam omogućava da organizujete ručak kako god želite. Solarni panel ugrađen u poklopac puni internu bateriju od 10.000 mAh koja napaja funkcije za grejanje i hlađenje, kao i mali LCD ekran i dugmiće sa strane preko kojih upravljate Sunnyside kutijom za ručak i birate koliko topla ili hladna hrana želite da bude. Baterija od 10.000 mAh je više nego dovoljna za napajanje ove kutije za ručak, a čak može da posluži i kao bežična eksterna baterija za punjenje telefona, AirPods bubica ili čak i laptopa dok čekate da dođe vreme za ručak!

Sva Sunnyside kutija ima bezbedan, bežični dizajn i može da se pere u mašini za sudove. Integrisani termometar vam omogućava da konstantno pratite temperaturu hrane, koja je prikazana na malom ekranu sa bočne strne kutije, a što je još bolje, prateća Sunnyside mobilna aplikacija vam omogućava da podesite i kontrolišete temperaturu u svojoj kutiji za ručak u svakom trenutku! Još samo kad biste preko aplikacije mogli da vidite ako neko pokuša da vam ukrade ručak!

CENA: $ 69

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Tiani Duo Dual-Action vibrator kompanije LELO pruža harmonične...

Dizajniran za solo masturbaciju i upotrebu tokom seksualnog...

Unapredite svoj stil uz novi Xiaomi 12 Lite

Xiaomi je nedavno predstavio Xiaomi 12 Lite za...

IFA 2019: Sennheiser predstavlja novu MOMENTUM Wireless porodicu...

Premijum linija Senheiser slušalica po imenu MOMENTUM ulazi...

TEST: IKEA SYMFONISK ambijentalno ozvučenje

Sonos i IKEA ulaze u partnerstvo koje izgleda...

GAMMIX S70 sa munjevitom brzinom čitanja/pisanja

XPG, brend specijalizovan za sisteme, komponente i periferne...

TOP 5: Fitnes prstenova – Držite zdravstvene parametre...

Uređaji za praćenje fizičke aktivnosti i pametni satovi...

Sony WH-1000XM5: Upoznajte novog gazdu

Ako ste prethodnih godina čitali i informisali se...

Hed Unity Wi-Fi slušalice su prve ponudile zvuk...

Hed Unity slušalice nisu za svačiji budžet, ali...

TOP 5: Seks igračaka za veze na daljinu

Uspešno održavati vezu na daljinu može biti jedan...

Leica predstavlja ZM Watch Monochrome Edition

Leica ZM Watch Monochrome Edition ima minimalistički dizajn...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

TESTIRALI SMO: Jeanneau Merry Fisher 795 Sport –...

Čvrste krmene platforme nalaze se sa obe strane...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon najbolji za...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog...

TESTIRALI SMO: Saxdor 200 Pro Sport –...

Vizuelno gledano, Saxdor 200 je drugačiji od svih...

TESTIRALI SMO: Saxdor 320 GTO – Brže je...

Saxdor 320 GTO je dizajniran je da vaš...

Top lista čamaca za 2023

Sa velikom ležaljkom za sunčanje sa naslonom, kao...

Odabir autopilota

Oni mogu da drže plovilo na unapred podešenom...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...
Upoznajte Sunnyside, zgodnu bento kutiju sa funkcijama za samozagrevanje i hlađenje koja će zagrejati ili ohladiti vaš obrok do odgovarajuće temperature taman u vreme ručka. Grejač koji se proteže oko metalne kutije ravnomerno sprovodi toplotnu energiju oko hrane, održavajući toplu hranu toplom, ili ako ako ste poneli salatu od jaja i krompira na sunčani izlet, dva ventilatora postavljena sa donje strane kutije za ručak izvlače vruć vazduh i pomažu da se hrana ne pokvari na toploti. Međutim, koja je najimpresivnija stvar? Sunnyside se skoro potpuno oslanja na solarni panel koji je ugrađen u poklopac ove kutije za ručak, i koristi obnovljivu energiju. Sunnysuide je prostrana, nepropusna bento kutija sa modularnim sistemom pregrada koji vam omogućava da organizujete ručak kako god želite. Solarni panel ugrađen u poklopac puni internu bateriju od 10.000 mAh koja napaja funkcije za grejanje i hlađenje, kao i mali LCD ekran i dugmiće sa strane preko kojih upravljate Sunnyside kutijom za ručak i birate koliko topla ili hladna hrana želite da bude. Baterija od 10.000 mAh je više nego dovoljna za napajanje ove kutije za ručak, a čak može da posluži i kao bežična eksterna baterija za punjenje telefona, AirPods bubica ili čak i laptopa dok čekate da dođe vreme za ručak! Sva Sunnyside kutija ima bezbedan, bežični dizajn i može da se pere u mašini za sudove. Integrisani termometar vam omogućava da konstantno pratite temperaturu hrane, koja je prikazana na malom ekranu sa bočne strne kutije, a što je još bolje, prateća Sunnyside mobilna aplikacija vam omogućava da podesite i kontrolišete temperaturu u svojoj kutiji za ručak u svakom trenutku! Još samo kad biste preko aplikacije mogli da vidite ako neko pokuša da vam ukrade ručak!

CENA: $ 69