U KUTIJI ZA RUČAK NA SOLARNI POGON VAŠA HRANA OSTAĆE SVEŽA

Upoznajte Sunnyside, zgodnu bento kutiju sa funkcijama za samozagrevanje i hlađenje koja će zagrejati ili ohladiti vaš obrok do odgovarajuće temperature taman u vreme ručka. Grejač koji se proteže oko metalne kutije ravnomerno sprovodi toplotnu energiju oko hrane, održavajući toplu hranu toplom, ili ako ako ste poneli salatu od jaja i krompira na sunčani izlet, dva ventilatora postavljena sa donje strane kutije za ručak izvlače vruć vazduh i pomažu da se hrana ne pokvari na toploti. Međutim, koja je najimpresivnija stvar? Sunnyside se skoro potpuno oslanja na solarni panel koji je ugrađen u poklopac ove kutije za ručak, i koristi obnovljivu energiju.

Sunnysuide je prostrana, nepropusna bento kutija sa modularnim sistemom pregrada koji vam omogućava da organizujete ručak kako god želite. Solarni panel ugrađen u poklopac puni internu bateriju od 10.000 mAh koja napaja funkcije za grejanje i hlađenje, kao i mali LCD ekran i dugmiće sa strane preko kojih upravljate Sunnyside kutijom za ručak i birate koliko topla ili hladna hrana želite da bude. Baterija od 10.000 mAh je više nego dovoljna za napajanje ove kutije za ručak, a čak može da posluži i kao bežična eksterna baterija za punjenje telefona, AirPods bubica ili čak i laptopa dok čekate da dođe vreme za ručak!

Sva Sunnyside kutija ima bezbedan, bežični dizajn i može da se pere u mašini za sudove. Integrisani termometar vam omogućava da konstantno pratite temperaturu hrane, koja je prikazana na malom ekranu sa bočne strne kutije, a što je još bolje, prateća Sunnyside mobilna aplikacija vam omogućava da podesite i kontrolišete temperaturu u svojoj kutiji za ručak u svakom trenutku! Još samo kad biste preko aplikacije mogli da vidite ako neko pokuša da vam ukrade ručak!

CENA: $ 69

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde