IFA 2019: Nove Technics bubice

Novorazvijeni dinamički drajver, u kombinaciji sa originalnim akustičnim dizajnom, pruža ultranizak stepen distorzije i reprodukciju zvuka superniske frekvencije. Izvanredna granularnost zvuka i prostorna izražajnost slušalica za nošenje u uhu EAH-TZ700 pružaju muzičko iskustvo koje pokreće emocije.

U okviru koncepta „Rediscover Music“ (Ponovo otkrijte muziku), Technics je tražio i ispitivao nove tehnološke mogućnosti, sa ciljem da muzički doživljaj pruži bolje od bilo čega zamislivog.

Ključ za izvanredan kvalitet zvuka modela EAH-TZ700 je novorazvijeni 10-milimetarski drajver koji upotrebljava naprednu tehnologiju magnetnog fluida, stvorenu nakon mnogo godina iscrpnog istraživanja i razvoja. Nova jedinica drajvera ima dijafragmu ‘slobodne ivice’ koja koristi specijalizovani aluminijum, i slična je po obliku onima koje se nalaze u konvencionalnom drajveru zvučnika.

Kako bi se postigla široka frekvencija i precizan, dubok bas, tehnologija magnetnog fluida maksimalno povećava kretanje jedinice drajvera. Iza jedinice drajvera postoji komora za kontrolu vazduha koja dodatno doprinosi performansama basa i naprednom osećaju prostora i ‘vazdušnosti’ zvuka. Kombinacija tih elemenata za rezultat daju reprodukciju zaista širokog opsega iz jednog drajvera koja je ravnomerna, ali veoma detaljna u celom frekventnom opsegu.

Magnetni fluid precizno kontroliše dijafragmu da bi realizovao plitke karakteristike odziva u okviru širokog opsega frekvencija, od ultraniskih do visokih.
Pored toga, kućište ima konstrukciju koaksijalnog dizajna koja je napravljena od kombinacije titanijuma i magnezijuma, da bi maksimalno iskoristilo performanse drajvera.

Drajver od jedne jedinice u slušalicama EAH-TZ700 reprodukuje intenzivno obuhvatajući bas bogat energijom i nesputan zvuk bez distorzija, visoke frekvencije od 100 kHz kako bi se postiglo fenomenalno izražavanje prostornosti zvuka.

Zahtev korisnika za boljim iskustvom slušanja muzike je u porastu, što je revitalizovalo tržište slušalica. Kao odgovor na to Technics je u jesen 2019. pustio u prodaju EAH-TZ700 slušalice za nošenje u uhu, kreirane zahvaljujući neumornoj potrazi za idealnim zvukom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde