CES 2023: TV za koji vam, bukvalno, nije potreban ni jedan dodatni kabl

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je LG SIGNATURE OLED M (model M3) od 97 inča, prvi televizor na svetu sa Zero Connect tehnologijom, bežičnim rešenjem za prenos videa i zvuka u realnom vremenu do 4K 120Hz. Revolucionarni novi OLED TV M3 pruža vrhunski kvalitet slike i zvuka, kao i veću fleksibilnost za instalaciju i povezivanje. Ovo neverovatno dostignuće u oblasti tehnologije i dizajna, LG bežični 4K OLED je dobitnik CES 2023 Innovation Awards u dve kategorije.

Za razliku od konvencionalnih televizora, gde se svi ulazni portovi za povezivanje spoljnih uređaja nalaze na zadnjoj ili bočnoj strani, M3 dolazi sa odvojenom Zero Connect kutijom koja bežično šalje video i audio signale na LG bioskopski ekran od 97 inča. Osim što korisnicima nudi veću slobodu prilikom uređenja prostora, M3 i njegova Zero Connect kutija daju korisnicima mogućnost da lako instaliraju novi LG OLED TV bez zapetljanih kablova.

Pored toga, antena kutije se može lako rotirati i/ili iskositi kako bi se uskladila sa lokacijom televizora za maksimalnu snagu signala. Zero Connect kutija ima i mogućnost da prepoznaje glas, što znači da korisnici mogu uključiti i upravljati M3 i povezanim uređajima koristeći jednostavno izgovorene komande.

Uprkos impozantnoj veličini ekrana, M3 se uklapa u bilo koji unutrašnji dekor zahvaljujući One Wall dizajnu. LG M3 i njegov integrisani nosač stoje u ravni sa zidom bez vidljivog razmaka, nudeći šik, umetničku estetiku kao iz galerije koja samo povećava izvanredan kvalitet slike na TV-u.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde