CES 2023: Samsung Bespoke koji čini kuhinju interaktivnijom i pametnijom

Samsung Electronics je predstavio najnovije uređaje svoje linije prilagodljivih Bespoke Home aparata. Samsung najnoviji kućni aparati i usluge osmišljeni su da zadovolje sve veću potražnju za prilagođavanjem i pružaju novi nivo inteligentne povezanosti koji korisnicima omogućava da budu održiviji u kuhinji. Uključujući širi izbor Bespoke frižidera, veći i imersivniji 32-inčni ekran za Bespoke četvorokrilni Flex™ sa Family Hubom™+ i napredno VI Pro kuvanje za Bespoke AI™ rernu koja optimizuje i pomaže u pripremanju obroka, kuhinja sa Samsung aparatima postaje pametniji, raznovrsniji i interaktivniji prostor više nego ikada pre.

„Na sajmu CES 2023 nastavljamo sa uspešnom Bespoke linijom uvođenjem novih Bespoke frižidera i ugradnih aparata koji korisnicima nude više načina da se izraze u kuhinji“, kaže Džun Hua Li, izvršni potpredsednik i direktor iskustva korisnika u segmentu digitalnih kućnih aparata u kompaniji Samsung Electronics. „Naš cilj je da ostvarimo maksimalnu slobodu koju korisnici imaju kad je reč o personalizaciji i produktivnosti u kuhinji, sa novim unapređenim funkcijama, od velikih, reaktivnih ekrana na našim frižiderima do VI pomoći u kuvanju. Ove najnovije funkcije i proizvodi ne samo da pomažu korisnicima, već im i omogućavaju da se istinski izraze kroz moć prilagođavanja za još bolje iskustvo. Pored toga, uz najnovije inovacije za kuhinju i prilagodljiv dizajn, ovi novi aparati rade savršeno sa SmartThings uslugama kako bi obezbedili neprikosnovenu udobnost i uštedu kod kuće.“

Dinamične funkcije frižidera Bespoke četvorokrilni Flex™ sa Family Hubom™+ su prikazane na 32-inčnom FHD ekranu bez okvira koji je skoro duplo veći nego na prethodnim modelima. Pored toga, nova veća kontrolna tabla koristi veći ekran, što korisnicima omogućava da uživaju u SmartThings uslugama i prate i kontrolišu svoje kompatibilne kućne aparate.

Bespoke dvokrilni frižider će biti u prodaji u SAD u prvom kvartalu 2023, a Bespoke frižider sa gornjim zamrzivačem će prvo biti dostupan u Tajlandu u martu 2023, a potom će biti lansiran na globalnom nivou.

Pripremajte zdrave obroke kao profesionalni kuvar uz Bespoke AI rernu

Bespoke AI™ rerna znatno olakšava pripremu obroka jer kombinuje moćnu inteligenciju sa inovativnim tehnologijama kuvanja za ukusna jela koja odgovaraju sklonostima korisnika.

AI Pro kuvanje optimizuje podešavanja kuvanja uz praćenje hrane. Ako je rerna podešena za prepoznato jelo korišćenjem režima kuvanja, temperature i vremena koje rerna preporučuje, sistem AI Pro kuvanje će čak korisnicima poslati upozorenja da bi se sprečilo da hrana zagori. Korišćenjem interne kamere i moćne VI, funkcija pećnice Sense Inside – prvi VI algoritam za prepoznavanje hrane i otkrivanje zagorelosti svoje vrste koji je dobio sertifikat UL Solutionsa za aparat za kuvanje na bazi VI – može da preporuči podešavanja za kuvanje prepoznavanjem 80 različitih jela i sastojaka.

Dostupna u pet elegantnih i modernih opcija dizajna, Bespoke AI™ rerna je trenutno dostupna u Evropi, dok prodaja u Severnoj Americi počinje u trećem kvartalu 2023. godine.

Samsung najnoviji Bespoke kućni aparati uzdižu kuhinju na nov nivo jer pružaju personalizovanije iskustvo pripreme hrane i olakšavaju domaćinstvima da uštede energiju. Za više informacija o najnovijim uređajima iz Bespoke linije posetite https://www.samsung.com/us/.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde