80 godina JEEP-a

2021. biće posebna godina za Jeep® jer ovaj brend slavi 80 godina liderstva u okviru 4×4 vozila, slobode u vožnji na otvorenom i u avanturama.

Rođen 1941. godine, ovaj brend je uvek bio pionir novih segmenata i tehnologija.

Njegova legenda započela je sa modelom Willys MB – prvim 4×4 vozilom u masovnoj proizvodnji – i nastavila se 1949. sa pojavom 4×4 Willys Wagon, prvog SUV-a.

U regionu Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), proslava 80. godišnjice odigravaće se tokom cele 2021. godine, s posebnim događajima koji počinju u januaru, i koji su posebno osmišljeni tako da brend i njegovo nasleđe približe kupcima i ljubiteljima.

Ovaj jubilej će takođe biti obeležen pojavom upečatljivih modela, posebnih izdanja povodom 80. godišnjice.

Ova vozila imaće posebne dizajnerske detalje i opcionale unutra i spolja, uključujući upečatljiva sedišta, jedinstvene točkove, posebne značke povodom godišnjice.

S pogonom zasnovanim na motorima s unutrašnjim sagorevanjem i Jeep plug-in hibridnom sistemu, takođe će biti puna naprednih tehnologija i bezbednosnih funkcija, i predstaviće neprikosnovene kapacitete 4×4 vožnje brenda Jeep.

Posebna izdanja Jeep modela povodom 80. godišnjice biće dostupna u Jeep prodajnim salonima u EMEA regionu na nekim tržištima krajem 2020. i početkom 2021. godine.

Dok Jeep slavi svoju osmu deceniju, brend ulazi u uzbudljivu sledeću fazu svoje legendarne istorije.

Predstavljanje modela Jeep Renegade 4xe i Compass 4xe ovog leta – prvih Jeep vozila s plug-in hibridnom tehnologijom u EMEA regionu – i debi plug-in hibridnog modela Jeep Wrangler 4xe u Detroitu u prvoj nedelji septembra dodatno naglašavaju posvećenost ovog brenda elektrifikaciji.

Tokom naredne četiri godine, električna opcija biće dostupna za svaki model u nagrađivanoj SUV gami brenda Jeep.

Ovo je u skladu s brendovom ambicijom da postane tehnološki lider zarad omogućavanja mobilnosti koja je bolja za životnu sredinu.

Sva električna Jeep vozila imaće značku 4xe, i biće zasnovana na stubovima efikasnosti, performansi, odgovornosti, 4×4 mogućnosti i samopouzdanja vozača.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde