Svež GLS izgled, novi softver

Sa svojim izdašnim spoljašnjim dimenzijama, SUV modeli nude unutrašnji prostor za do sedam putnika u tri reda sedišta. Unapređeni Mercedes-Benz GLS stiže u evropske salone od kraja oktobra 2023. godine; u SAD, lansiranje na tržište će početi sredinom septembra.

Najnoviji Mercedes-Benz GLS modeli mogu se prepoznati po još upečatljivijoj rešetki hladnjaka. Četiri lamele su pocinkovane visokokvalitetnom srebrnom senkom. Branik je takođe vizuelno istaknutiji. Poseduje integrisane rešetke za dovod vazduha, kombinovane sa oplatom u crnoj boji visokog sjaja. Novi 20-inčni točak od lake legure sa više krakova u Himalayas sivoj boji sa završnom obradom visokog sjaja dodat je asortimanu točkova.

Kao i ranije, Mercedes-Benz GLS je standardno sedmosed. Sa Catalana bež i Bahia braon, dostupne su dve nove boje kože. Element ukrasa MANUFAKTUR sjajno-crni klavirski lak, koji je ranije bio rezervisan za Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, sada je dostupan i za porodicu GLS iz Mercedes Benz-a.

Ažurirana generacija infotejnment sistema MBUX donosi sa sobom novi izgled displeja. Displeji se mogu individualizovati uz pomoć tri različita stila (klasični, sportski, diskretni) i tri režima (Navigacija, Pomoć, Servis).

Pogon na sva četiri točka i prenosni odnos dizajniran za vučnu snagu omogućavaju veliko opterećenje prikolice do 3,5 tone i težinu na kuki do 140 kg.

Vertikalne hromirane šipke i natpis “Maybach” su karakteristike visokokvalitetne rešetke hladnjaka vrhunskog modela. Rešetke za ulaz vazduha imaju Maybach šaru i hromirani okvir. Kovani točak od 23 inča u tipičnom Maybach dizajnu sa kovanim poklopcem zavrtnja točka je nov na listi opcija.

Još jedna nova standardna karakteristika je ambijentalno osvetljenje sa animiranom projekcijom uzorka Mercedes‑Maybach. U unutrašnjosti, novi dizajn presvlaka sedišta naglašava posebno luksuzan karakter brenda Mercedes‑Maybach. Središnji delovi površina sedišta i naslona sada imaju visokokvalitetno prošivanje sa dijamantskim uzorkom sa specifičnim perforacijama. Ekskluzivno za Mercedes‑Maybach, kombinacije boja MANUFAKTUR kristalno bela/srebrno siva biserna i MANUFAKTUR mahagoni braon/makijato bež su u ponudi za unutrašnjost.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Sa svojim izdašnim spoljašnjim dimenzijama, SUV modeli nude unutrašnji prostor za do sedam putnika u tri reda sedišta. Unapređeni Mercedes-Benz GLS stiže u evropske salone od kraja oktobra 2023. godine; u SAD, lansiranje na tržište će početi sredinom septembra. Najnoviji Mercedes-Benz GLS modeli mogu se prepoznati po još upečatljivijoj rešetki hladnjaka. Četiri lamele su pocinkovane visokokvalitetnom srebrnom senkom. Branik je takođe vizuelno istaknutiji. Poseduje integrisane rešetke za dovod vazduha, kombinovane sa oplatom u crnoj boji visokog sjaja. Novi 20-inčni točak od lake legure sa više krakova u Himalayas sivoj boji sa završnom obradom visokog sjaja dodat je asortimanu točkova. Kao i ranije, Mercedes-Benz GLS je standardno sedmosed. Sa Catalana bež i Bahia braon, dostupne su dve nove boje kože. Element ukrasa MANUFAKTUR sjajno-crni klavirski lak, koji je ranije bio rezervisan za Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC, sada je dostupan i za porodicu GLS iz Mercedes Benz-a. Ažurirana generacija infotejnment sistema MBUX donosi sa sobom novi izgled displeja. Displeji se mogu individualizovati uz pomoć tri različita stila (klasični, sportski, diskretni) i tri režima (Navigacija, Pomoć, Servis). Pogon na sva četiri točka i prenosni odnos dizajniran za vučnu snagu omogućavaju veliko opterećenje prikolice do 3,5 tone i težinu na kuki do 140 kg. Vertikalne hromirane šipke i natpis "Maybach" su karakteristike visokokvalitetne rešetke hladnjaka vrhunskog modela. Rešetke za ulaz vazduha imaju Maybach šaru i hromirani okvir. Kovani točak od 23 inča u tipičnom Maybach dizajnu sa kovanim poklopcem zavrtnja točka je nov na listi opcija. Još jedna nova standardna karakteristika je ambijentalno osvetljenje sa animiranom projekcijom uzorka Mercedes‑Maybach. U unutrašnjosti, novi dizajn presvlaka sedišta naglašava posebno luksuzan karakter brenda Mercedes‑Maybach. Središnji delovi površina sedišta i naslona sada imaju visokokvalitetno prošivanje sa dijamantskim uzorkom sa specifičnim perforacijama. Ekskluzivno za Mercedes‑Maybach, kombinacije boja MANUFAKTUR kristalno bela/srebrno siva biserna i MANUFAKTUR mahagoni braon/makijato bež su u ponudi za unutrašnjost.