EchoPilot FLS 3D sonar predstavlja fantastičan pomak koji nautičari zaslužuju!

Danska kompanija za pomorsku elektroniku, Daniamant, predstavila je novi “Forward Looking” sonar, FLS 3D Gen 4, koji je ekskluzivno kompatibilan sa Raymarine Axiom ekranom. Ovaj novi FLS 3D sonar omogućava korisnicima da integrišu sonar uređaj za “gledanje unapred” na svoje Raymarine Axiom ekrane, a povezuje se jednostavno putem Raynet konektora pomoću RJ45 to Raynet kabla.

Kada se poveže, EchoPilot aplikacija će se prikazati na Axiom ekranu, omogućavajući korisnicima da u realnom vremenu vide novi FLS 3D sonar. Ekran takođe omogućava istovremeni prikaz hidrografskih karata FLS 3D sonara, a može se koristiti i u režimu podele ekrana za maksimalnu praktičnost.

Kada je FLS 3D povezan sa Axiom ekranom, korisnici će imati punu trodimenzionalnu i obojenu sliku koja se može rotirati za 360 stepeni dodirivanjem ekrana, kao i funkciju zumiranja.

Ovo omogućava detaljniji prikaz terena morskog dna ispred broda i prikazuje potencijalne opasnosti u realnom vremenu.

FLS 3D dolazi sa dva senzora koji omogućavaju potpuno pokrivanje unapred, nezavisno od oblika broda.

Kevin Rough, izvršni direktor kompanije Daniamant, kaže: “Veoma smo zadovoljni što možemo ponuditi ovu integrisanu podršku za Raymarine ekrane i radujemo se što ćemo korisnicima pružiti fleksibilniji izbor najbolje elektronike za njihove brodove.”

Gregoire Outters, generalni menadžer kompanije Raymarine, komentariše: “Veoma smo uzbuđeni što sarađujemo sa kompanijom Daniamant uvođenjem novog EchoPilot sistema, koji se ekskluzivno integriše sa Raymarine Axiom ekranima.

Nudimo korisnicima dodatne mogućnosti integracije radi povećanja bezbednosti pri plovidbi u nepoznatim vodama i u opasnim scenarijima.

EchoPilot predstavlja fantastičan pomak u pružanju mira i bezbrižnosti koju nautičari zaslužuju.

Sonari za “gledanje unapred” (FLS) su dizajnirani za navigaciju u teškim situacijama ili nepoznatim vodama i pružaju osiguranje za vaše plovilo protiv nevidljivih prepreka, čineći tako teška sidrišta manje stresna.

Detaljnije o EchoPilotu FLS 3D

3D Sonar za predviđanje napred je jedan od najbolje dokazanih Sonara za predviđanje napred. FLS 3D prikazuje trodimenzionalnu reprezentaciju podvodne scene ispred broda. Podmorski teren i potencijalne opasnosti se prikazuju, prvi put, u stvarnom vremenu i sa neuporedivim realizmom.

FLS 3D ima direktnu integraciju sa Raymarine Axiom prikazima i lako se povezuje na Raynet putem RJ45 na Raynet kabla. Kada se jednom poveže, EchoPilot aplikacija će se pojaviti na Axiom ekranu, omogućavajući korisnicima da vide sonar za predviđanje napred na svom prikazu u stvarnom vremenu.

Prikaz u 360 stepeni

Nudeći dualni prikaz morskih karata i sonara za predviđanje napred istovremeno, prikaz se takođe može koristiti u podeljenom ekranu za maksimalnu praktičnost. U potpunom, trodimenzionalnom, obojenom prikazu, kada je FLS 3D povezan sa Axiom prikazom, korisnici će imati koristi od potpunog 360-stepenog rotiranja 3D slike putem dodira, kao i funkcije zumiranja.

Ovo će omogućiti bliži pregled izgleda podzemnog terena ispred i potencijalnih opasnosti koje su prikazane u stvarnom vremenu.

FLS 3D dolazi sa dvostrukim izvlačnim fotoćelijama kako bi se osigurala kompletna prednja pokrivenost, bez obzira na oblik trupa. Pregled ispred je 60 stepeni u horizontalnoj ravnini i preko 90 stepeni u vertikalnoj ravnini. Prednji domet je do 200 m i dubina do 100 metara.

Fotoćelije dolaze u dve veličine: 5″ i 10″, u zavisnosti od veličine trupa i sa tri različite vrste priključaka kako bi se osiguralo da se uklapaju u bilo koji tip trupa. Možete birati između bronzanog, čeličnog ili aluminijumskog, u zavisnosti od trupa.

Važnost tehnologije sonara za predviđanje napred je odnos dubine i dometa. FLS 3D ima izvanredan odnos 20 x dubina! To znači da ćete videti 100 metara unapred sa samo 5 metara vode ispod vašeg broda. Ovo je najviši odnos u tehnologiji sonara za predviđanje napred!

Prikaz u realnom vremenu

FLS 3D Sonar za predviđanje napred ima revolucionarnu tehnologiju stvarnog vremena za predviđanje napred. Prikaz se ažurira svake sekunde, tako da će kapetan uvek biti informisan o podvodnom terenu i potencijalnim opasnostima ispred.

FLS 3D je takođe dizajniran kao crna kutija koja se može koristiti sa bilo kojim postojećim prikazom koji ima video ulaz.

Pogledajte u nastavku instalaciju EchoPilot sonara:

Sea Ray 320 Sundancer CoupeSaxdor 270 GTOJeanneau Merry Fisher 1295 Fly

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

PRVI električni FIAT 500

„Vreme je da se nešto preduzme i stvori...

URWERK predstavlja EMC Time Hunter u Desert Sage...

„Najhronometričnija“ kolekcija kompanije URWERK vraća se na čelo...

Upoznajte S-Class DIGITAL

Mercedes-Benz lansira komunikaciju povodom nove S-Klase preko digitalnih...

TOP 5: Muški luksuzni satovi za zimu 2020.

Bilo da ste ljubitelj luksuznih satova klasičnog izgleda,...

Kako odabrati najbolji akumulator – vodič za kupovinu...

Svaki deo na automobilu nakon određenog vremena treba...

Sublue Whiteshark MixPro je zabavan podvodni skuter

Sublue je kineska kompanija koja je specijalizovana za...

Časovnik za trku „Hiljadu milja“ 2020. godine

Od kada je 1988. godine postao glavni partner...

CES 2022: LG Omnipod je samovozeća kuća na...

Korejski tehnološki gigant LG je poznat po svojoj...

Abarth 595

Abarth 595 pobednik je takmičenja „Autonis“ u kategoriji...

Električnim vozilima potrebne su posebne EV gume

Jedno od najvećih obećanja koja nude električna vozila...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Danska kompanija za pomorsku elektroniku, Daniamant, predstavila je novi "Forward Looking" sonar, FLS 3D Gen 4, koji je ekskluzivno kompatibilan sa Raymarine Axiom ekranom. Ovaj novi FLS 3D sonar omogućava korisnicima da integrišu sonar uređaj za "gledanje unapred" na svoje Raymarine Axiom ekrane, a povezuje se jednostavno putem Raynet konektora pomoću RJ45 to Raynet kabla. Kada se poveže, EchoPilot aplikacija će se prikazati na Axiom ekranu, omogućavajući korisnicima da u realnom vremenu vide novi FLS 3D sonar. Ekran takođe omogućava istovremeni prikaz hidrografskih karata FLS 3D sonara, a može se koristiti i u režimu podele ekrana za maksimalnu praktičnost. Kada je FLS 3D povezan sa Axiom ekranom, korisnici će imati punu trodimenzionalnu i obojenu sliku koja se može rotirati za 360 stepeni dodirivanjem ekrana, kao i funkciju zumiranja. Ovo omogućava detaljniji prikaz terena morskog dna ispred broda i prikazuje potencijalne opasnosti u realnom vremenu. FLS 3D dolazi sa dva senzora koji omogućavaju potpuno pokrivanje unapred, nezavisno od oblika broda. Kevin Rough, izvršni direktor kompanije Daniamant, kaže: "Veoma smo zadovoljni što možemo ponuditi ovu integrisanu podršku za Raymarine ekrane i radujemo se što ćemo korisnicima pružiti fleksibilniji izbor najbolje elektronike za njihove brodove." Gregoire Outters, generalni menadžer kompanije Raymarine, komentariše: "Veoma smo uzbuđeni što sarađujemo sa kompanijom Daniamant uvođenjem novog EchoPilot sistema, koji se ekskluzivno integriše sa Raymarine Axiom ekranima. Nudimo korisnicima dodatne mogućnosti integracije radi povećanja bezbednosti pri plovidbi u nepoznatim vodama i u opasnim scenarijima. EchoPilot predstavlja fantastičan pomak u pružanju mira i bezbrižnosti koju nautičari zaslužuju. Sonari za "gledanje unapred" (FLS) su dizajnirani za navigaciju u teškim situacijama ili nepoznatim vodama i pružaju osiguranje za vaše plovilo protiv nevidljivih prepreka, čineći tako teška sidrišta manje stresna.

Detaljnije o EchoPilotu FLS 3D

3D Sonar za predviđanje napred je jedan od najbolje dokazanih Sonara za predviđanje napred. FLS 3D prikazuje trodimenzionalnu reprezentaciju podvodne scene ispred broda. Podmorski teren i potencijalne opasnosti se prikazuju, prvi put, u stvarnom vremenu i sa neuporedivim realizmom. FLS 3D ima direktnu integraciju sa Raymarine Axiom prikazima i lako se povezuje na Raynet putem RJ45 na Raynet kabla. Kada se jednom poveže, EchoPilot aplikacija će se pojaviti na Axiom ekranu, omogućavajući korisnicima da vide sonar za predviđanje napred na svom prikazu u stvarnom vremenu.

Prikaz u 360 stepeni

Nudeći dualni prikaz morskih karata i sonara za predviđanje napred istovremeno, prikaz se takođe može koristiti u podeljenom ekranu za maksimalnu praktičnost. U potpunom, trodimenzionalnom, obojenom prikazu, kada je FLS 3D povezan sa Axiom prikazom, korisnici će imati koristi od potpunog 360-stepenog rotiranja 3D slike putem dodira, kao i funkcije zumiranja. Ovo će omogućiti bliži pregled izgleda podzemnog terena ispred i potencijalnih opasnosti koje su prikazane u stvarnom vremenu. FLS 3D dolazi sa dvostrukim izvlačnim fotoćelijama kako bi se osigurala kompletna prednja pokrivenost, bez obzira na oblik trupa. Pregled ispred je 60 stepeni u horizontalnoj ravnini i preko 90 stepeni u vertikalnoj ravnini. Prednji domet je do 200 m i dubina do 100 metara. Fotoćelije dolaze u dve veličine: 5" i 10", u zavisnosti od veličine trupa i sa tri različite vrste priključaka kako bi se osiguralo da se uklapaju u bilo koji tip trupa. Možete birati između bronzanog, čeličnog ili aluminijumskog, u zavisnosti od trupa. Važnost tehnologije sonara za predviđanje napred je odnos dubine i dometa. FLS 3D ima izvanredan odnos 20 x dubina! To znači da ćete videti 100 metara unapred sa samo 5 metara vode ispod vašeg broda. Ovo je najviši odnos u tehnologiji sonara za predviđanje napred!

Prikaz u realnom vremenu

FLS 3D Sonar za predviđanje napred ima revolucionarnu tehnologiju stvarnog vremena za predviđanje napred. Prikaz se ažurira svake sekunde, tako da će kapetan uvek biti informisan o podvodnom terenu i potencijalnim opasnostima ispred. FLS 3D je takođe dizajniran kao crna kutija koja se može koristiti sa bilo kojim postojećim prikazom koji ima video ulaz. Pogledajte u nastavku instalaciju EchoPilot sonara: https://www.youtube.com/watch?v=TJPPibLfLbY Sea Ray 320 Sundancer CoupeSaxdor 270 GTOJeanneau Merry Fisher 1295 Fly