IFA 2019: MICHAEL KORS PREDSTAVIO SLEDEĆU GENERACIJU PAMETNIH SATOVA SA TRI NOVE DINAMIČNE PLATFORME

Michael Kors Access ima nešto za svakog kupca; sada sa pozivanjem preko Bluetootha i režimima u kojim baterija traje nekoliko dana

Sa naprednim tehnologijama i vrlo personalizovanim korisničkim interfejsom, Michael Kors Access predstavlja svoju najnoviju generaciju pametnih satova sa ekranima na dodir za sezonu jesen 2019.

Tri nova pametna sata – Michael Kors Access Lexington 2, Michael Kors Access Bradshaw 2, i Michael Kors Access MKGO – koriste Google Wear OS operativni sistem i Qualcomm Snapdragon Wear 3100 procesor kako bi spojili neprikosnovenu optimizaciju i inovativne funkcije sa dizajnom u stilu visoke mode.

Koristeći dve najprodavanije platforme brenda Michael Kors, pametni satovi Lexington 2 i Bradshaw 2 donose glamurozan dizajn i naprednu tehnologiju koja odgovara vašem životnom stilu. Sa dodatkom zvučnika, u kompaniji Michael Kors korisnicima sa uzbuđenjem nude mogućnost da primaju pozive preko pametnog sata. Uz pomoć vlasničke aplikacije koja izlazi krajem meseca, korisnici Android i iPhone telefona će moći da pozivaju i primaju pozive direktno preko svog sata.

Uz to, korisnici će moći da pričaju sa Google Asistentom, slušaju obaveštenja i puštaju muziku sa kompatibilnih aplikacija.
Još jedna novina na modelima Lexington 2 i Bradshaw 2 jesu režimi za produženo trajanje baterije sa četiri postavke na koje možete da podesite bateriju.

„Režim za produženo trajanje baterije“ omogućava korinicima da „razvuku“ bateriju na nekoliko dana sa samo jednim punjenjem dok i dalje uživaju u osnovnim funkcijama; „Svakodnevni režim“ omogućava korisnicima da koriste većinu dostupnih funkcija, kao što je uvek upaljen ekran;

„Personalizovani režim“ omogućava korisnicima da sami upravljaju podešavanjima za optimizaciju baterije, sve na jednom mestu, a „režim za prikazivanje samo vremena“ daje korisnicima dodatne sate za korišćenje kada je baterija na uređaju pri kraju ili ako odliće da koriste svoj pametni sat samo da im pokazuje vreme.
Režimima baterije se lako pristupa, direktno sa „home“ ekrana na satu.

Napravljen od nerđajućeg čelika, u zlatnoj, roze zlatnoj, srebrnoj boji ili u dvobojnoj kombinaciji, Lexington 2 – jedna od najprodavanijih kolekcija brenda Michael Kors – je savršeni izbor, bilo da se doterujete za večernji izlazak ili nosite neku opuštenu varijantu za jutarnji let.

Bradshaw 2, još jedna omiljena platforma ovog brenda, dolazi sa prelepo dizajniranim kućištem i kaišem od nerđajućeg čelika u boji mesinga, zlata, roze zlata i srebra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde