IFA 2019: MICHAEL KORS PREDSTAVIO SLEDEĆU GENERACIJU PAMETNIH SATOVA SA TRI NOVE DINAMIČNE PLATFORME

Michael Kors Access ima nešto za svakog kupca; sada sa pozivanjem preko Bluetootha i režimima u kojim baterija traje nekoliko dana

Sa naprednim tehnologijama i vrlo personalizovanim korisničkim interfejsom, Michael Kors Access predstavlja svoju najnoviju generaciju pametnih satova sa ekranima na dodir za sezonu jesen 2019.

Tri nova pametna sata – Michael Kors Access Lexington 2, Michael Kors Access Bradshaw 2, i Michael Kors Access MKGO – koriste Google Wear OS operativni sistem i Qualcomm Snapdragon Wear 3100 procesor kako bi spojili neprikosnovenu optimizaciju i inovativne funkcije sa dizajnom u stilu visoke mode.

Koristeći dve najprodavanije platforme brenda Michael Kors, pametni satovi Lexington 2 i Bradshaw 2 donose glamurozan dizajn i naprednu tehnologiju koja odgovara vašem životnom stilu. Sa dodatkom zvučnika, u kompaniji Michael Kors korisnicima sa uzbuđenjem nude mogućnost da primaju pozive preko pametnog sata. Uz pomoć vlasničke aplikacije koja izlazi krajem meseca, korisnici Android i iPhone telefona će moći da pozivaju i primaju pozive direktno preko svog sata.

Uz to, korisnici će moći da pričaju sa Google Asistentom, slušaju obaveštenja i puštaju muziku sa kompatibilnih aplikacija.
Još jedna novina na modelima Lexington 2 i Bradshaw 2 jesu režimi za produženo trajanje baterije sa četiri postavke na koje možete da podesite bateriju.

„Režim za produženo trajanje baterije“ omogućava korinicima da „razvuku“ bateriju na nekoliko dana sa samo jednim punjenjem dok i dalje uživaju u osnovnim funkcijama; „Svakodnevni režim“ omogućava korisnicima da koriste većinu dostupnih funkcija, kao što je uvek upaljen ekran;

„Personalizovani režim“ omogućava korisnicima da sami upravljaju podešavanjima za optimizaciju baterije, sve na jednom mestu, a „režim za prikazivanje samo vremena“ daje korisnicima dodatne sate za korišćenje kada je baterija na uređaju pri kraju ili ako odliće da koriste svoj pametni sat samo da im pokazuje vreme.
Režimima baterije se lako pristupa, direktno sa „home“ ekrana na satu.

Napravljen od nerđajućeg čelika, u zlatnoj, roze zlatnoj, srebrnoj boji ili u dvobojnoj kombinaciji, Lexington 2 – jedna od najprodavanijih kolekcija brenda Michael Kors – je savršeni izbor, bilo da se doterujete za večernji izlazak ili nosite neku opuštenu varijantu za jutarnji let.

Bradshaw 2, još jedna omiljena platforma ovog brenda, dolazi sa prelepo dizajniranim kućištem i kaišem od nerđajućeg čelika u boji mesinga, zlata, roze zlata i srebra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
Sa naprednim tehnologijama i vrlo personalizovanim korisničkim interfejsom, Michael Kors Access predstavlja svoju najnoviju generaciju pametnih satova sa ekranima na dodir za sezonu jesen 2019. Tri nova pametna sata - Michael Kors Access Lexington 2, Michael Kors Access Bradshaw 2, i Michael Kors Access MKGO – koriste Google Wear OS operativni sistem i Qualcomm Snapdragon Wear 3100 procesor kako bi spojili neprikosnovenu optimizaciju i inovativne funkcije sa dizajnom u stilu visoke mode. Koristeći dve najprodavanije platforme brenda Michael Kors, pametni satovi Lexington 2 i Bradshaw 2 donose glamurozan dizajn i naprednu tehnologiju koja odgovara vašem životnom stilu. Sa dodatkom zvučnika, u kompaniji Michael Kors korisnicima sa uzbuđenjem nude mogućnost da primaju pozive preko pametnog sata. Uz pomoć vlasničke aplikacije koja izlazi krajem meseca, korisnici Android i iPhone telefona će moći da pozivaju i primaju pozive direktno preko svog sata. Uz to, korisnici će moći da pričaju sa Google Asistentom, slušaju obaveštenja i puštaju muziku sa kompatibilnih aplikacija. Još jedna novina na modelima Lexington 2 i Bradshaw 2 jesu režimi za produženo trajanje baterije sa četiri postavke na koje možete da podesite bateriju. „Režim za produženo trajanje baterije“ omogućava korinicima da „razvuku“ bateriju na nekoliko dana sa samo jednim punjenjem dok i dalje uživaju u osnovnim funkcijama; „Svakodnevni režim“ omogućava korisnicima da koriste većinu dostupnih funkcija, kao što je uvek upaljen ekran; „Personalizovani režim“ omogućava korisnicima da sami upravljaju podešavanjima za optimizaciju baterije, sve na jednom mestu, a „režim za prikazivanje samo vremena“ daje korisnicima dodatne sate za korišćenje kada je baterija na uređaju pri kraju ili ako odliće da koriste svoj pametni sat samo da im pokazuje vreme. Režimima baterije se lako pristupa, direktno sa „home“ ekrana na satu. Napravljen od nerđajućeg čelika, u zlatnoj, roze zlatnoj, srebrnoj boji ili u dvobojnoj kombinaciji, Lexington 2 – jedna od najprodavanijih kolekcija brenda Michael Kors – je savršeni izbor, bilo da se doterujete za večernji izlazak ili nosite neku opuštenu varijantu za jutarnji let. Bradshaw 2, još jedna omiljena platforma ovog brenda, dolazi sa prelepo dizajniranim kućištem i kaišem od nerđajućeg čelika u boji mesinga, zlata, roze zlata i srebra.