STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Ovaj 4-taktni V-twin motor sa zapreminom komore za sagorevanje od 830 cm3 isporučuje 66 ks ili 81 Nm snage.

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su napravili ATV koji je snažan, pouzdan i, što je najvažnije, koji ima razumnu cenu. Za konstrukciju ovog vozila koristili su komponente vodećih japanskih i ruskih proizvođača.

Inženjeri iz odeljenja za istraživanje i razvoj su stvorili stil koji se ne može porediti ni sa jednim drugim. Novi, agresivni izgled će sigurno biti prepoznatljiv i definitivno će privući dosta pažnje u moru drugih ATV modela. Za plastične delove na STELS ATV 850 modelu, koristi se potpuno nova formula za plastične materijale, koja donosi savršenu kombinaciju fleksibilnosti i snage.

Šasija za model ATV 850 se pravi u kompaniji MOTOVELOZAVOD na potpuno automatizovanoj robotskoj liniji. Snaga i pouzdanost šasije i vešanja osigurana je ne samo kvalitetom izrade, već i egzaktnim proračunima u fazi dizajniranja, koji su se dokazali na teškim testovima. Vešanje čine veoma čvrste kontrolne ruke i kovani upravljački zglobovi. Oni koriste preciznost i izdržljive ležajeve u glavčini točka koje proizvodi svetski poznat japanski brend Koyo. Amortizeri omogućavaju izuzetno meku vožnju i impresivan hod od 225 mm napred i 243 mm pozadi.

Kočioni sistem koji se nalazi na modelu ATV 850 nije tipičan sistem koji ćete naći na ATV vozilima. U kompaniji VELOMOTORS su koristili disk kočnice za svaki od točkova. Ovakva postavka u potpunosti otklanja opterećenje sa menjača tokom kočenja, time povećavajući pouzdanost i izdržljivost vozila.

ATV 850 je opremljen konektorima električnih instalacija koji su vodootporni. Komandna tabla je napravljena u saradnji sa renomiranom kompanijom KOYO na kojoj su prikazani svi neophodni pokazatelji rada motora, prenosa i drugih parametara. Takođe su korišćeni i pouzdani kontrolni prekidači na ručkama, koji su preuzeti sa D i GT ATV serija. LED farovi su vodootporni, spojeni sa aluminijumskim okvirom i membranskim ventilom, što im omogućava da izdrže pritisak vode do dubine od 50 metara. LED pokazivači pravca montirani su tako da očuvaju svoj integritet pri bilo kakvim manevrima.

Motor na modelu Stels ATVs 850 je najsnažniji i tehnološki najnapredniji motor koji ova firma ima u ponudi. Ovaj 4-taktni V-twin motor sa zapreminom komore za sagorevanje od 830 cm3 isporučuje 66 ks ili 81 Nm snage. Za tako moćan i neverovatno brz motor dizajnirali su CVT menjač i prenos koji može da izdrži veliko opterećenje. Još jedna modifikacija na ovom motoru je već viđena na motornim sankama STELS S850 Wolverine. Ekonomični i elastični benzinski motor koji isporučuje mnogo obrtnog momenta: besprekoran rad za maksimalno uživanje u vožnji; kontrolisana snaga za najbolji balans između performansi i potrošnje goriva; prijatan zvuk motora; značajan obrtni moment već od donjeg dela širokog operativnog opsega.

Tip motora

4-taktni, 2 cilindra (V tip), EFI

Zapremina (cm3

830

Snaga (KS/kW)

47/34 pri 5.250 o/min

Ukupna dužina (cm)

239

Ukupna širina (cm)

135

Ukupna visina (cm)

154,5

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

PEUGEOT SCOOTER SPEEDFIGHT 4 – Najpoželjniji...

Prvi Speedfight model, koji je 1997. godine svojim hitrim stilom i sportskim specifikacija- ma praktično izumeo...
Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su napravili ATV koji je snažan, pouzdan i, što je najvažnije, koji ima razumnu cenu. Za konstrukciju ovog vozila koristili su komponente vodećih japanskih i ruskih proizvođača. Inženjeri iz odeljenja za istraživanje i razvoj su stvorili stil koji se ne može porediti ni sa jednim drugim. Novi, agresivni izgled će sigurno biti prepoznatljiv i definitivno će privući dosta pažnje u moru drugih ATV modela. Za plastične delove na STELS ATV 850 modelu, koristi se potpuno nova formula za plastične materijale, koja donosi savršenu kombinaciju fleksibilnosti i snage. Šasija za model ATV 850 se pravi u kompaniji MOTOVELOZAVOD na potpuno automatizovanoj robotskoj liniji. Snaga i pouzdanost šasije i vešanja osigurana je ne samo kvalitetom izrade, već i egzaktnim proračunima u fazi dizajniranja, koji su se dokazali na teškim testovima. Vešanje čine veoma čvrste kontrolne ruke i kovani upravljački zglobovi. Oni koriste preciznost i izdržljive ležajeve u glavčini točka koje proizvodi svetski poznat japanski brend Koyo. Amortizeri omogućavaju izuzetno meku vožnju i impresivan hod od 225 mm napred i 243 mm pozadi. Kočioni sistem koji se nalazi na modelu ATV 850 nije tipičan sistem koji ćete naći na ATV vozilima. U kompaniji VELOMOTORS su koristili disk kočnice za svaki od točkova. Ovakva postavka u potpunosti otklanja opterećenje sa menjača tokom kočenja, time povećavajući pouzdanost i izdržljivost vozila. ATV 850 je opremljen konektorima električnih instalacija koji su vodootporni. Komandna tabla je napravljena u saradnji sa renomiranom kompanijom KOYO na kojoj su prikazani svi neophodni pokazatelji rada motora, prenosa i drugih parametara. Takođe su korišćeni i pouzdani kontrolni prekidači na ručkama, koji su preuzeti sa D i GT ATV serija. LED farovi su vodootporni, spojeni sa aluminijumskim okvirom i membranskim ventilom, što im omogućava da izdrže pritisak vode do dubine od 50 metara. LED pokazivači pravca montirani su tako da očuvaju svoj integritet pri bilo kakvim manevrima. Motor na modelu Stels ATVs 850 je najsnažniji i tehnološki najnapredniji motor koji ova firma ima u ponudi. Ovaj 4-taktni V-twin motor sa zapreminom komore za sagorevanje od 830 cm3 isporučuje 66 ks ili 81 Nm snage. Za tako moćan i neverovatno brz motor dizajnirali su CVT menjač i prenos koji može da izdrži veliko opterećenje. Još jedna modifikacija na ovom motoru je već viđena na motornim sankama STELS S850 Wolverine. Ekonomični i elastični benzinski motor koji isporučuje mnogo obrtnog momenta: besprekoran rad za maksimalno uživanje u vožnji; kontrolisana snaga za najbolji balans između performansi i potrošnje goriva; prijatan zvuk motora; značajan obrtni moment već od donjeg dela širokog operativnog opsega.

Tip motora

4-taktni, 2 cilindra (V tip), EFI

Zapremina (cm3

830

Snaga (KS/kW)

47/34 pri 5.250 o/min

Ukupna dužina (cm)

239

Ukupna širina (cm)

135

Ukupna visina (cm)

154,5