CES 2023: Nakon tržišnog uspeha, XGIMI sada predstavlja Magičnu lampu

Nakon što je prodala četiri miliona uređaja, kompanija XGIMI, globalni proizvođač premijum kućnih, prenosivih i laserskih TV projektora, predstavlja svoj projektor po imenu Magična lampa. Ovaj tri-u-jedan proizvod u jednom pakovanju donosi plafonjeru, pametni projektor i ozvučenje. Magična lampa je predstavljena u avgustu 2022. godine i predstavlja kombinaciju plafonjere i projektora, a dizajnirana je za kućnu upotrebu, naročito za porodice s decom. U formi plafonjere, ovaj uređaj se vrlo prirodno uklapa u kućni dekor i savršen je za dečije sobe.

Posetioci CES sajma takođe su imali priliku da vide moćne XGIMI prenosive projektore Halo i Halo+ koji imaju moćnu integrisanu bateriju, 1080p FHD rezoluciju i tehnologiju za pametnu adaptaciju projektovane slike sa kojom dobijate premijum vizuelni doživljaj gde god da odete.

Potreban vam je manji uređaj? Možete se opredeliti za MoGo seriju jer to su najmanji prenosivi projektori kompanije XGIMI. MoGo Pro+ dolazi sa 1080p Full HD rezolucijom – pa više ne morate da birate između prenosivog projektora i visoke rezolucije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde