Marshall Major IV bežične slušalice sa neverovatnim trajanjem baterije

Ove slušalice mogu da rade preko tri dana bez prestanka

Kompanija Marshall je predstavila svoje najnovije bežične slušalice koje dolaze sa baterijom koja traje neverovatnih 80 sati, po čemu su ubedljivo ispred većine najboljih slušalica iz 2020. godine.

Marshall Major IV slušalice nastavljaju tamo gde su Major III bežične slušalice stale uz, kako navode u ovoj čuvenoj audio kompaniji, „unapređeni ergonomski dizajn“, zadržavajući dobro poznati izgled inspirisan gitarskim pojačalom po kom je ovaj brend poznat.

Slušalice Major IV takođe imaju i funkciju za brzo punjenje koja vam omogućava 15 sati slušanja za svega 15 minuta punjenja – a ako nekako uspete da potrošite bateriju, možete da ih povežete sa svojim smartfonom preko 3,5mm audio kabla.

Moćni bas

Kao i prethodni model, nove Marshall slušalice dolaze sa višesmernim komandnim točkićem preko kojeg pauzirate, puštate i preskačete pesme, podešavate jačinu zvuka i uključujete/isključujete slušalice.

Bežično povezivanje omogućava Bluetooth 5, koji je zadužen i za stabilnu konekciju sa vašim uređajem.

U kompaniji Marshall kažu da Major IV slušalice isporučuju „prepoznatljivi Marshall zvuk na koji ste navikli“, sa dinamičkim drajverima od 40mm koji isporučuju „gromoglasni bas, prijatne tonove srednjeg opsega i fenomenalne visoke tonove“.

Moraćete sami da ih isprobate da biste procenili kvalitet zvuka, ali pretpostavka je da model Major IV ima bolji odziv basa od prethodnika.

Model Major III je imao solidne visoke tonove, ali je zato isporučivao slabije tonove iz nižeg opsega.

Ove nove Marshall slušalice će biti dostupne na sajtu kompanije po ceni od 150 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde