Toyotin uspeh težak 140 miliona tona

Dan planete Zemlje prava je prilika da se podsetimo da je Toyotino putovanje ka nultoj emisiji započelo pre više od 20 godina lansiranjem Priusa, prvog hibridnog električnog automobila na svetu.

Otada Toyota neprestano pomera granice elektrifikacije hibridnom električnom tehnologijom, razvojem plug-in hibrida i električnih vozila s pogonom na vodonik.  

Toyota hibridna električna vozila odabralo je čak 17 miliona vozača širom sveta koji su do danas okolinu poštedeli od čak 140 miliona tona CO2.

Putovanje BEYOND ZERO neprestano se razvija, a inovacije nas danas vode mnogo dalje od nultih emisija. Danas nulte emisije više nisu nedostižne.
Do 2025. godine Toyota će nuditi više od 70 elektrifikovanih vozila i barem 15 električnih vozila na baterije.

Verujemo da vozači širom sveta biraju Toyota vozila zbog užitka koji im pružaju, istovremeno poštujući okolinu i želeći da ostavljaju manji karbonski otisak, sve do trenutka kada će jedina emisija automobila biti čista voda i prečišćeni vazduh.

BEYOND ZERO je Toyotina odluka da doprinese svetu više od emisija gasova i povrh ograničenja koje donosi automobilska industrija.

Toyota se razvija za svet u kojem ne napušta ništa i nikoga već stremi da pruža slobodu kretanja svakom pojedincu.

Zahvaljujući Toyota naprednim tehnologijama i inovativnoj mobilnosti, Toyota pruža nezaboravno korisničko iskustvo svakom vlasniku i dragocenu bezbrižnost, garanciju do 10 godina na sva vozila i 10 godina garancije na hibridnu bateriju.

Toyota ide dalje od nultih emisija razvijajući se od proizvođača automobila u kompaniju za mobilnost, brinući o kretanju svakog pojedinca, bez obzira na njihove sposobnosti i ograničenja,  odgovarajući na potrebe za mobilnosti društva koje se neprestano menjaju.

Iz tog je razloga Toyota odabrala globalni Olimpijski i Paraolimpijski pokret, kako bi s partnerima promovisala slobodu kretanja i otvarala nove prilike svakom pojedincu, bez obzira na njihova ograničenja.

Toyota veruje kako je sigurnost pravo svakog pojedinca.

Tako su već u osnovne pakete opreme svakog Toyota vozila ugrađeni brojni napredni sistemi aktivne i pasivne sigurnosti, koji imaju zadatak da se pobrinu za čvrstoću i bezbednost vozila, pružaju asistenciju vozaču čuvajući pritom ono najvažnije – ljudske živote.

Toyota ide BEYOND ZERO stvaranjem zaista nezaboravnog korisničkog iskustva.

Ovoga postajete svesni bilo da posetite prodajni salon, web stranicu, aplikacije za ugodnije vlasništvo ili uživate u posedovanju Toyota automobila.

Na svim nivoima korisničkog iskustva Toyota nastoji da pruža uvek vrhunsku uslugu i brine o vlasnicima i vozilima tokom čitavog veka trajanja, nudeći kvalitet, trajnost i pouzdanost u kombinaciji s inovativnim uslugama održavanja.

Jedina na tržištu, Toyota nudi RELAX program sa do 10 godina garancije za nova i za polovna vozila i čak 10 godina garancije na hibridnu bateriju.

Bezbrižnost koju vozačima nudi Toyota kroz svoje usluge, teško je nadmašiti.
 
Toyota je odavno započela svoje putovanje, pridružite nam se na putu BEYOND ZERO.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde