Audi sada ima i električni mountain bike

Audi je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih proizvođača automobila na svetu, poznat po brzim, svestranim vozilima i naprednoj tehnologiji, a sada su u ovoj kompaniji sve te kvalitete iskoristili kako bi napravili vrhunski električni bicikl.

Audiju je kao inspiracija za novi eMTB poslužio električni pustinjski terenac RS Q e-tron E2, što ne čudi jer njihov novi električni mountain bike može da radi sve, od enduro vožnje do spuštanja nizbrdo i trkanja po planinskim stazama.

Zahvaljujući Brose S-MAG srednjem pogonskom motoru od 250 W i SRAM GX Eagle mehaničkom pogonskom sklopu sa 12 brzina, bicikl isporučuje impozantnih 90 Nm obrtnog momenta i nudi četiri nivoa asistencije pri okretanju pedala koji će vam pomoći čak i prilikom vožnje po najtežim brdskim i planinskim stazama.

Novi Audi e-bicikl dolazi sa baterijom kapaciteta 720 Wh koju je dizajnirala italijanska kompanija Fantic Motors. Kako bi mogao da savlada sve vrste terena, bicikl je opremljen RFX38 M.2 viljuškom sa amortizerima, TTX22M opružnim amortizerom za mountain bicikle, prednjim gumama od 19 inča i zadnjim od 27,5 inča kao i IN.CA.S disk kočnicama za snažno kočenje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Audi je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih proizvođača automobila na svetu, poznat po brzim, svestranim vozilima i naprednoj tehnologiji, a sada su u ovoj kompaniji sve te kvalitete iskoristili kako bi napravili vrhunski električni bicikl. Audiju je kao inspiracija za novi eMTB poslužio električni pustinjski terenac RS Q e-tron E2, što ne čudi jer njihov novi električni mountain bike može da radi sve, od enduro vožnje do spuštanja nizbrdo i trkanja po planinskim stazama. Zahvaljujući Brose S-MAG srednjem pogonskom motoru od 250 W i SRAM GX Eagle mehaničkom pogonskom sklopu sa 12 brzina, bicikl isporučuje impozantnih 90 Nm obrtnog momenta i nudi četiri nivoa asistencije pri okretanju pedala koji će vam pomoći čak i prilikom vožnje po najtežim brdskim i planinskim stazama. Novi Audi e-bicikl dolazi sa baterijom kapaciteta 720 Wh koju je dizajnirala italijanska kompanija Fantic Motors. Kako bi mogao da savlada sve vrste terena, bicikl je opremljen RFX38 M.2 viljuškom sa amortizerima, TTX22M opružnim amortizerom za mountain bicikle, prednjim gumama od 19 inča i zadnjim od 27,5 inča kao i IN.CA.S disk kočnicama za snažno kočenje.