Audi sada ima i električni mountain bike

Audi je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih proizvođača automobila na svetu, poznat po brzim, svestranim vozilima i naprednoj tehnologiji, a sada su u ovoj kompaniji sve te kvalitete iskoristili kako bi napravili vrhunski električni bicikl.

Audiju je kao inspiracija za novi eMTB poslužio električni pustinjski terenac RS Q e-tron E2, što ne čudi jer njihov novi električni mountain bike može da radi sve, od enduro vožnje do spuštanja nizbrdo i trkanja po planinskim stazama.

Zahvaljujući Brose S-MAG srednjem pogonskom motoru od 250 W i SRAM GX Eagle mehaničkom pogonskom sklopu sa 12 brzina, bicikl isporučuje impozantnih 90 Nm obrtnog momenta i nudi četiri nivoa asistencije pri okretanju pedala koji će vam pomoći čak i prilikom vožnje po najtežim brdskim i planinskim stazama.

Novi Audi e-bicikl dolazi sa baterijom kapaciteta 720 Wh koju je dizajnirala italijanska kompanija Fantic Motors. Kako bi mogao da savlada sve vrste terena, bicikl je opremljen RFX38 M.2 viljuškom sa amortizerima, TTX22M opružnim amortizerom za mountain bicikle, prednjim gumama od 19 inča i zadnjim od 27,5 inča kao i IN.CA.S disk kočnicama za snažno kočenje.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde