Fischer Ranger Free – Generalno sigurna pancerica sa odličnim sposobnostima naginjanja na kantne

Sa inovativnim mehanizmom za režim hodanja koji se aktivira odmah ispod gornje kopče, školjka Ranger Free pancerice od 100 posto grilamida savladava uspone i šetnje sa 55 stepeni udobnog kretanja, a isto tako dominira prilikom spuštanja uz jaku lateralnu krutost.

Kada skijate unapred, ove pancerice mogu da podnesu svaku skiju.

Muške Fischer Ranger Free 130 Alpine pancerice su ultralagane cipele za skijanje van staze i brzo, efikasno penjanje uz odlične performanse pri spuštanju.

Njihov moćni fleks indeks od 130 i školjka od grilamida sa ojačanjem od ugljeničnih vlakana na gorenjem delu garantuje kruti, siguran osećaj sa dobrim odzivom, bilo da se spuštate po svežem, dubokom snegu van uređenih staza ili uživate u popodnevnom spuštanju niz uređene staze na skijalištu.

Uska širina od 99 milimetara drži vaše stopalo čvrsto na mestu dok pravite široke zaokrete na otvorenim padinama punim netaknutog snega, a jednostavno prebacivanje Hike Ski poluge na režim za šetanje omogućava vam radijus pomeranja od impresivnih 55 stepeni tako da možete sa lakoćom da se popnete uzbrdo za još jedno spuštanje.

Unutar elegantne a opet robusne školjke pancerica Ranger Free nalazi se potporni, udobni uložak koji se lako može termički oblikovati prema vašoj nozi, a ima i sloj za izbacivanje vlage koji odvodi znoj dalje od vašeg stopala dok se spremate za novi spust.

Na dnu pancerice, zakrivljeni Vibram Gripwalk đon sa visokim prianjanjem promoviše prirodan, udoban hod i garantuje pouzdano prianjanje pri šetnjama po zaleđenom snegu ili avanturama po klizavom parkingu na putu do staze.

CENA: $ 479.97 – $ 873.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde