Fischer Ranger Free – Generalno sigurna pancerica sa odličnim sposobnostima naginjanja na kantne

Sa inovativnim mehanizmom za režim hodanja koji se aktivira odmah ispod gornje kopče, školjka Ranger Free pancerice od 100 posto grilamida savladava uspone i šetnje sa 55 stepeni udobnog kretanja, a isto tako dominira prilikom spuštanja uz jaku lateralnu krutost.

Kada skijate unapred, ove pancerice mogu da podnesu svaku skiju.

Muške Fischer Ranger Free 130 Alpine pancerice su ultralagane cipele za skijanje van staze i brzo, efikasno penjanje uz odlične performanse pri spuštanju.

Njihov moćni fleks indeks od 130 i školjka od grilamida sa ojačanjem od ugljeničnih vlakana na gorenjem delu garantuje kruti, siguran osećaj sa dobrim odzivom, bilo da se spuštate po svežem, dubokom snegu van uređenih staza ili uživate u popodnevnom spuštanju niz uređene staze na skijalištu.

Uska širina od 99 milimetara drži vaše stopalo čvrsto na mestu dok pravite široke zaokrete na otvorenim padinama punim netaknutog snega, a jednostavno prebacivanje Hike Ski poluge na režim za šetanje omogućava vam radijus pomeranja od impresivnih 55 stepeni tako da možete sa lakoćom da se popnete uzbrdo za još jedno spuštanje.

Unutar elegantne a opet robusne školjke pancerica Ranger Free nalazi se potporni, udobni uložak koji se lako može termički oblikovati prema vašoj nozi, a ima i sloj za izbacivanje vlage koji odvodi znoj dalje od vašeg stopala dok se spremate za novi spust.

Na dnu pancerice, zakrivljeni Vibram Gripwalk đon sa visokim prianjanjem promoviše prirodan, udoban hod i garantuje pouzdano prianjanje pri šetnjama po zaleđenom snegu ili avanturama po klizavom parkingu na putu do staze.

CENA: $ 479.97 – $ 873.99

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Sa inovativnim mehanizmom za režim hodanja koji se aktivira odmah ispod gornje kopče, školjka Ranger Free pancerice od 100 posto grilamida savladava uspone i šetnje sa 55 stepeni udobnog kretanja, a isto tako dominira prilikom spuštanja uz jaku lateralnu krutost. Kada skijate unapred, ove pancerice mogu da podnesu svaku skiju. Muške Fischer Ranger Free 130 Alpine pancerice su ultralagane cipele za skijanje van staze i brzo, efikasno penjanje uz odlične performanse pri spuštanju. Njihov moćni fleks indeks od 130 i školjka od grilamida sa ojačanjem od ugljeničnih vlakana na gorenjem delu garantuje kruti, siguran osećaj sa dobrim odzivom, bilo da se spuštate po svežem, dubokom snegu van uređenih staza ili uživate u popodnevnom spuštanju niz uređene staze na skijalištu. Uska širina od 99 milimetara drži vaše stopalo čvrsto na mestu dok pravite široke zaokrete na otvorenim padinama punim netaknutog snega, a jednostavno prebacivanje Hike Ski poluge na režim za šetanje omogućava vam radijus pomeranja od impresivnih 55 stepeni tako da možete sa lakoćom da se popnete uzbrdo za još jedno spuštanje. Unutar elegantne a opet robusne školjke pancerica Ranger Free nalazi se potporni, udobni uložak koji se lako može termički oblikovati prema vašoj nozi, a ima i sloj za izbacivanje vlage koji odvodi znoj dalje od vašeg stopala dok se spremate za novi spust. Na dnu pancerice, zakrivljeni Vibram Gripwalk đon sa visokim prianjanjem promoviše prirodan, udoban hod i garantuje pouzdano prianjanje pri šetnjama po zaleđenom snegu ili avanturama po klizavom parkingu na putu do staze. CENA: $ 479.97 - $ 873.99