Novi Marantz Stereo 70s je AV risiver za one koji vole zvuk iz dva kanala

Kada se radi o kućnom bioskopu, većina ljudi želi da se što više približi iskustvu iz bioskopske sale, a to znači višekanalne formate surround zvuka kao što su Dolby Digital, Dolby Atmos ili DTS:X. Ali za one koji veruju da ništa ne može da se poredi sa čistoćom tradicionalne stereo postavke, novi Marantz Stereo 70s je AV risiver koji kombinuje podršku za najnovije video formate sa jednostavnim i snažnim pojačanjem sa dva kanala (plus vufer). Biće dostupan na Marantz.com i odabranim prodavcima za 1,000 EUR.

Marantz ima istoriju pakovanja pune tehnologije i snage u vrlo malim kutijama, i sa svega 10,4 cm visine, Stereo 70s će se uklopiti na mnogo mesta gde normalan AV risiver ne može. Dostupan je u srebrnoj i crnoj boji, što bi trebalo dodatno da pomogne jedinici da se uklopi u vaš životni prostor, bez obzira na vaš dekor.

Dobijate šest HDMI ulaza, od kojih su tri kompatibilna sa 8K, plus jedan HDMI izlaz sa HDMI ARC. Zašto ne eARC? Pa, eARC je dizajniran da prenosi gubitak višekanalnog zvuka preko HDMI-ja, ali pošto Stereo 70s ne obrađuje višekanalni zvuk, mogućnosti HDMI ARC su dovoljne za njegove potrebe. Alternativno, možete poslati TV zvuk nazad na Stereo 70s preko njegovog optičkog ulaza.

Sa 75 vati po kanalu, možete povezati dva seta stereo zvučnika na zadnjim terminalima prijemnika, a ovi mogu raditi odvojeno ili istovremeno. Unutar sebe, Stereo 70s koristi module Hyper-Dynamic Amplifier (HDAM), za koje Marantz kaže da su razvijeni da dramatično nadmaše tradicionalna „pojačala na čipu“ koja se pronalaze u konvencionalnim audio proizvodima.

Unutrašnji digitalni-analogni konverter (DAC) može da obradi do 24-bit/192kHz digitalni audio, sa dodatnom podrškom za DSD datoteke. Zahvaljujući svojoj Bluetooth i Wi-Fi konektivnosti (sa Ethernet priključkom za žičanu opciju), prijemnik se može koristiti kao deo HEOS bežičnog multiroom sistema za ceo stan.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde