TOP 5: Aplikacije za putovanja

Istražite svet tako što ćete pronaći dobre ponude, rezervisati letove, znati kada da skrenete s puta ili odete iz grada uz pomoć najboljih aplikacija za putovanja.

Designed by jcomp / Freepik

Kako vi odlučujete gde ćete putovati? Kako istražujete potencijalne destinacije?
Kako nalazite dobre ponude za letove i smeštaj? Kako se snalazite na destinaciji kada stignete? Najbolje aplikacije za putovanja daju odgovore na sva ova pitanja.

Od trenutka kada počnete da razmišljate o svojoj sledećoj destinaciji do momenta kada zakoračite nazad u svoj dom, ako imate dobru aplikaciju za Android ili iPhone, to može da učini čitavo iskustvo mnogo lakšim i manje stresnim.

Kako aplikacije mogu da učine vaše putovanje boljim?

Nemojte nositi previše stvari, odredite budžet, napravite itinerar, i imajte rezervne planove. Šta još može da se kaže o putovanjima? Mnogo toga.

Neke od najboljih aplikacija za putovanja vam pružaju informacije o vašoj destinaciji, sa sve savetima, korisnim informacijama, predlozima i upozorenjima vezanim za to kako da provedete svoje vreme. Aplikacije za vožnju i putovanja automobilom vam objašnjavaju šta možete da očekujete na putanji koju ste odabrali, gde da kupite gorivo, i gde da se isključite sa auto-puta kako biste našli pouzdan bankomat.

Druge aplikacije vam pomažu da organizujete svoj itinerar, obaveštavaju vas kada ima povoljnih avio-karata i daju vam način da istražite svoje opcije po pitanju sledeće putne destinacije.

Šta ovde nećete naći?

Nećete naći poznate agregatore, jer većina ljudi već zna za njih. Oni vam pomažu da pretražite i rezervišete (uglavnom uz skuplje cene) letove, hotele, automobile za iznajmljivanje, i ponekad paket aranžmane ili krstarenja brodom.
Isto važi i za hotelske agregatore.

U nastavku ćete naći najbolje aplikacije za putovanja (navedene abecednim redom) koje valja imati pri ruci.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde