TOP 5: Satovi sa tematikom ultra sportskih automobila

Kao što se da naslutiti iz naslova, ovo posebno izdanje hronografa slavi godišnjice dva japanska brenda koji su među najprepoznatljivijim simbolima ove zemlje.

Nissan GT-R 50th Anniversary model odaje počast trkačkoj verziji modela Skyline 2000 GT-R.

Keramičko spoljno kućište vuče inspiraciju iz legendarne plave boje modela GT-R, poznate kao „Bayside blue“. Unutrašnje kućište je napravljeno od titanijuma, a mehanizam je precizan do ±0,5 po danu.

Serija je ograničena na 200 komada.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Top 5 razloga zašto AV risiveri...

Zašto AV risiveri - Dekodiranje dekodera Kao što je već spomenuto, gotovo svi današnji AVR-ovi mogu dekodirati...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

TOP 5 detektori metala 2023

Garrett ACE 300 Garrett ACE 300 ima vrlo razumnu cenu i nudi pet režima pretrage, podešavanje dubine...
Kao što se da naslutiti iz naslova, ovo posebno izdanje hronografa slavi godišnjice dva japanska brenda koji su među najprepoznatljivijim simbolima ove zemlje. Nissan GT-R 50th Anniversary model odaje počast trkačkoj verziji modela Skyline 2000 GT-R. Keramičko spoljno kućište vuče inspiraciju iz legendarne plave boje modela GT-R, poznate kao „Bayside blue“. Unutrašnje kućište je napravljeno od titanijuma, a mehanizam je precizan do ±0,5 po danu. Serija je ograničena na 200 komada. Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition. Sat Premier Bentley je predstavljen paralelno sa automobilom Bentley Continental GT Number 9 Edition koji je dizajnirao Mulliner i koji predstavlja omaž uspešnoj istoriji brenda Bentley na trci 24 Sata Le Mana. Breitling Premier Bentley Centenary Limited Edition imitira automobil, sa brojčanikom od brestovog drveta i kožnim kaišem koji kopira dijamantski šablon ušiven na kožnim sedištima tog čuvenog Bentley modela. Unutra se nalazi vlasničkim mehanizam kompanije Breitling, caliber 01 hronograf sa COSC sertifikatom i rezervom snage od 70 sati. Jacob & Co. Twin Turbo Furious Bugatti. Jacob & Co. i Bugatti su sarađivali na više satova, uključujući model Twin Turbo Furious, sa dva turbijona sa trostrukom osom, column wheel hronografom i decimalnim minute repeaterom (koji odbrojava sate, desetominutne intervale nakon sat vremena i broj minuta nakon poslednjeg desetominutnog intervala). Tirkizna boja oko brojčanika predstavlja omaž 110. rođendanu modela Bugatti Chiron. Samo 39 komada će biti napravljeno: 18 od ugljeničnih vlakana, 18 od reze zlata i tri sa dijamantima. Hublot Big Bang Scuderia Ferrari 90th Anniversary Sapphire. Hublot slavi legendarno trkačko odeljenje luksuznog italijanskog proizvođača automobila ograničenom serijom koja dolazi u tri verzije i koja obeležava razvoj materijala koji su korišćeni u automobilizmu tokom godina. Kućišta su od platine, ugljeničnih vlakana ili safirnog kristala. Svako dolazi u jednoj od tri boje brenda Scuderia, i svi sadrže Hublot UNICO hronograf mehanizam, sa rezervom snage od 72 sata. Korone su napravljene od mešavine keramike i ugljeničnih vlakana od koje se prave i diskovi kočnica za bolide Formule 1. Chopard Mille Miglia 2019 Race Edition. Chopard izbacuje novi hronograf svake godine slaveći svoje decenijama dugo sponzorstvo italijanske trke Hiljadu milja (Mille Miglia), najživopisnijeeg automobilskog relija na svetu koji ide od Breše do Rima i nazad. Ovogodišnja verzija je dvobojni model (čelik i 18-karatno zlato) sastavljen od 250 delova ili čelični sat od 1.000 delova sa kućištem prečnika 44 mm koje je vodootporno do dubitne od 100 metara. Ovaj sat ima automatski mehanizam sa COSC sertifikatom i hronografom, kao i datumskim funkcijama i rezervom snage od dva dana. Kazaljke i markeri su presvučeni Super-LumiNova premazom.