Nissan Z GT4 je trkački automobil za vašu trkačku ekipu

Ovo je posebno konstruisani Nissan Z GT4, ukrašen posebnim bojama koje povezuju prošlo, vintidž trkačko nasleđe i moderan dizajn. Tradicionalna šema bojenja se super, ali ova nova je neverovatna.

Nova šema bojenja ponosno ističe na haubi broj „23“, koji ima poseban značaj za brend Nissan. Taj broj je suprotstavljen izlazećem suncu, čime se aludira na stare šeme bojenja iz 70-ih godina prošlog veka.

Pored toga, novi Z logotipovi na zadnjinm krilima naglašavaju modernu interpretaciju obeležja koja su krasila originalne modele 240Z i Fairlady Z, nasuprot legendarne Nissan i NISMO crveno-crne šeme bojenja.

Ispod haube modela Z GT4 nalazi se VR30DDTT motor od 2.997 kubika, koji isporučuje 450 konja i 600 Nm obrtnog momenta. Točkovi su prečnika 18 inča a zadnje gume su nešto šire.

Nissan Z GT4 je trkački automobil predodređen za staze. Trkačke ekipe koje su zainteresovane mogu da kupe ovo vozilo za 229.000$, a u cenu je uključen željeni trkački paket opreme ali ne i isporuka, troškovi dostave i porez.

NISMO takođe nudi tehničku timovima. Vozila će biti spremna za isporuku 2024. godine a porudžbine će krenuti sredinom 2023.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde