F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko izdanje’ bicikla F77

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu mobilnost Ultraviolette predstavila je F77 Space Edition, limitirano izdanje popularnog električnog sportskog bicikla. F77 Space Edition je poklon indijskom beskrajnom inovativnom duhu i tehnološkom sjaju u zemlji.

F77 Space Edition nije iznenađenje s obzirom na to da Ultraviolette ima pravu opsesiju svemirom. Dizajn njihovog flagship električnog sportskog bicikla oponaša agresivnu lepotu lovačkih aviona, a Space Edition F77 prenosi njihovu ljubav prema nadzvučnom letu iznad stratosfere… doslovno! U beloj i narandžastoj boji, F77 Space Edition je napravljen od aluminijuma avio-kvaliteta sa farbom koja se koristi za svemirske letelice. Električni motocikl takođe ima napredan interfejs koji vam pruža podatke telemetrije karakteristične za avione, što vas manje čini motociklistom, a više pilotom!

F77 Space Edition

Limitirano na samo 10 jedinica, F77 Special Edition redefiniše najbolju inovaciju u prilagođenim električnim motociklima sa izuzetnom snagom vrha od 40,5 konjskih snaga, obrtnim momentom od 100 Nm i revolucionarnim dometom za Indijske vozačke uslove (IDC) od 307 kilometara. Električni motocikl može dostići brzinu od 0-60 km/h za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 157 km/h, čineći ga sportskim motociklom koji doslovno ide ka zvezdama.

Svaki deo F77 bicikla je testiran sa pouzdanošću i predvidljivošću od 99.9%, što osigurava da je svaki sportski bicikl izgrađen s istim mentalitetom bez kompromisa kao i lovački avion.

F77 Space Edition

F77 Space Edition ima modernu instrument tablu sa podacima telemetrije karakterističnim za avione. Avionika u električnom motociklu uključuje nekoliko sigurnosnih sistema za bateriju, baš kao i u avionu. Doživljaj prevazilazi sve što električni motocikl može pružiti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Hyundai Motor Company i Kia Corporation...

Tehnologija guma sa integrisanim lancima za sneg koristi module od oblikovanog legura memorije oblika, koji se...

Saudijska Arabija gradi futuristički skijaški centar...

Ništa ne odstupa više od slike koju većina ljudi ima o Saudijskoj Arabiji od zimske čarolije....

Nosač skija u zimskom periodu

Nosač Chuck Bucket za skije je bez ikakvih dodataka, ali upravo to ga čini posebno prijateljskim...

Top 5 snowboard daske za početnike...

Nećemo to ulepšavati, ali vaši prvi dani na snoubordu će biti mešavina padova, klizanja i modrica....

Top 5 satova spremnih za skijanje

Postoje pametni satovi s aplikacijama koji mogu pratiti vaše rute, vožnje i visine tokom jednog dana...

Garmin najavljuje veliko ažuriranje za vaš...

Jedna od najinteresantnijih novih funkcija koje će stići na vaš zglob u narednim danima je praćenje...

Gelfman IN-16 Nixie sat je uređaj...

Gelfman IN-16 Nixie sat je uređaj apsolutne lepote. Na tržištu danas nema drugog luksuznog ručnog sata...

Brellum Pilot GMT LE.3: Čisto zelena...

Pored svojih različitih modela iz osnovne kolekcije, švajcarski nezavisni brend Brellum takođe proizvodi nekoliko limitiranih serija...

Bremont postaje skriven sa modelom MBIII...

Bremont ažurira svoj model MIII sa novom verzijom u potpuno crnoj završnoj obradi. MBIII Stealth Limited...

Actros u ulozi džinovskog usisivača

Kada je reč o kamionima Mercedes-Benz, mogu se prilagoditi bilo kojoj upotrebi ili misiji, uključujući vozila...
U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu mobilnost Ultraviolette predstavila je F77 Space Edition, limitirano izdanje popularnog električnog sportskog bicikla. F77 Space Edition je poklon indijskom beskrajnom inovativnom duhu i tehnološkom sjaju u zemlji. F77 Space Edition nije iznenađenje s obzirom na to da Ultraviolette ima pravu opsesiju svemirom. Dizajn njihovog flagship električnog sportskog bicikla oponaša agresivnu lepotu lovačkih aviona, a Space Edition F77 prenosi njihovu ljubav prema nadzvučnom letu iznad stratosfere... doslovno! U beloj i narandžastoj boji, F77 Space Edition je napravljen od aluminijuma avio-kvaliteta sa farbom koja se koristi za svemirske letelice. Električni motocikl takođe ima napredan interfejs koji vam pruža podatke telemetrije karakteristične za avione, što vas manje čini motociklistom, a više pilotom!
F77 Space Edition
Limitirano na samo 10 jedinica, F77 Special Edition redefiniše najbolju inovaciju u prilagođenim električnim motociklima sa izuzetnom snagom vrha od 40,5 konjskih snaga, obrtnim momentom od 100 Nm i revolucionarnim dometom za Indijske vozačke uslove (IDC) od 307 kilometara. Električni motocikl može dostići brzinu od 0-60 km/h za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 157 km/h, čineći ga sportskim motociklom koji doslovno ide ka zvezdama. Svaki deo F77 bicikla je testiran sa pouzdanošću i predvidljivošću od 99.9%, što osigurava da je svaki sportski bicikl izgrađen s istim mentalitetom bez kompromisa kao i lovački avion.
F77 Space Edition
F77 Space Edition ima modernu instrument tablu sa podacima telemetrije karakterističnim za avione. Avionika u električnom motociklu uključuje nekoliko sigurnosnih sistema za bateriju, baš kao i u avionu. Doživljaj prevazilazi sve što električni motocikl može pružiti.