F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko izdanje’ bicikla F77

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu mobilnost Ultraviolette predstavila je F77 Space Edition, limitirano izdanje popularnog električnog sportskog bicikla. F77 Space Edition je poklon indijskom beskrajnom inovativnom duhu i tehnološkom sjaju u zemlji.

F77 Space Edition nije iznenađenje s obzirom na to da Ultraviolette ima pravu opsesiju svemirom. Dizajn njihovog flagship električnog sportskog bicikla oponaša agresivnu lepotu lovačkih aviona, a Space Edition F77 prenosi njihovu ljubav prema nadzvučnom letu iznad stratosfere… doslovno! U beloj i narandžastoj boji, F77 Space Edition je napravljen od aluminijuma avio-kvaliteta sa farbom koja se koristi za svemirske letelice. Električni motocikl takođe ima napredan interfejs koji vam pruža podatke telemetrije karakteristične za avione, što vas manje čini motociklistom, a više pilotom!

F77 Space Edition

Limitirano na samo 10 jedinica, F77 Special Edition redefiniše najbolju inovaciju u prilagođenim električnim motociklima sa izuzetnom snagom vrha od 40,5 konjskih snaga, obrtnim momentom od 100 Nm i revolucionarnim dometom za Indijske vozačke uslove (IDC) od 307 kilometara. Električni motocikl može dostići brzinu od 0-60 km/h za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 157 km/h, čineći ga sportskim motociklom koji doslovno ide ka zvezdama.

Svaki deo F77 bicikla je testiran sa pouzdanošću i predvidljivošću od 99.9%, što osigurava da je svaki sportski bicikl izgrađen s istim mentalitetom bez kompromisa kao i lovački avion.

F77 Space Edition

F77 Space Edition ima modernu instrument tablu sa podacima telemetrije karakterističnim za avione. Avionika u električnom motociklu uključuje nekoliko sigurnosnih sistema za bateriju, baš kao i u avionu. Doživljaj prevazilazi sve što električni motocikl može pružiti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

LAMBORGHINI URUS DOBIJA HIBRIDNU VERZIJU, KOJA...

Proći će neko vreme pre nego što Lamborghinijev prvi potpuno električni Ultra GT, Lanzandor, stigne na...

GIRO AEROHEAD II TRKAČKA KACIGA JE...

Ono što ovde vidite nije kaciga iz naučnofantastičnog filma (iako bi lako mogla biti!). To je...

Trek CarBack radar za bicikle

Novi Trek CarBack jedinica se hvali nizom funkcija uključujući otkrivanje vozila koja se približavaju sa zadnje...

DIGITALNI NOMADI MOGU ŽIVETI I RADITI...

Jedna od prednosti ljudi koji mogu raditi na daljinu (digitalni marketing, pisci, virtuelni asistenti, itd) je...

Panerai Radiomir Annual Calendar Goldtech sat

Jedan od satova koje je Panerai objavio na sajmu Watches & Wonders 2023 ima novi godišnji...

Najbolje premijere sa LVMH Watch Week...

Od 28. januara do 1. februara, održana je peta edicija LVMH Watch Week u „Sunshine State“...

Potpuno novi elektrifikovan G 580

Sa potpuno novim Mercedes-Benz G 580 sa EQ tehnologijom (kombinovana potrošnja energije: 30,3-27,7 kWh/100 km |...

Ako bi Džejms Bond bio zdravstveni...

Digitalno ne znači uvek moderno. To je činjenica. S tim u vezi, ne dopada se svima...

Novi vrhunski Mercedes-AMG GT 63 S...

Tokom vikenda Formule 1™ u Šangaju, Mercedes-AMG je predstavio novi vrhunski model u svojoj GT seriji....

TOP 5: Inovacije u skijanju

Od ruksaka za lavine koji izvlači vazduh iz snega do par sklopivih skija, evo najnovijih, najboljih...
U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu mobilnost Ultraviolette predstavila je F77 Space Edition, limitirano izdanje popularnog električnog sportskog bicikla. F77 Space Edition je poklon indijskom beskrajnom inovativnom duhu i tehnološkom sjaju u zemlji. F77 Space Edition nije iznenađenje s obzirom na to da Ultraviolette ima pravu opsesiju svemirom. Dizajn njihovog flagship električnog sportskog bicikla oponaša agresivnu lepotu lovačkih aviona, a Space Edition F77 prenosi njihovu ljubav prema nadzvučnom letu iznad stratosfere... doslovno! U beloj i narandžastoj boji, F77 Space Edition je napravljen od aluminijuma avio-kvaliteta sa farbom koja se koristi za svemirske letelice. Električni motocikl takođe ima napredan interfejs koji vam pruža podatke telemetrije karakteristične za avione, što vas manje čini motociklistom, a više pilotom!
F77 Space Edition
Limitirano na samo 10 jedinica, F77 Special Edition redefiniše najbolju inovaciju u prilagođenim električnim motociklima sa izuzetnom snagom vrha od 40,5 konjskih snaga, obrtnim momentom od 100 Nm i revolucionarnim dometom za Indijske vozačke uslove (IDC) od 307 kilometara. Električni motocikl može dostići brzinu od 0-60 km/h za 2,9 sekundi i maksimalnu brzinu od 157 km/h, čineći ga sportskim motociklom koji doslovno ide ka zvezdama. Svaki deo F77 bicikla je testiran sa pouzdanošću i predvidljivošću od 99.9%, što osigurava da je svaki sportski bicikl izgrađen s istim mentalitetom bez kompromisa kao i lovački avion.
F77 Space Edition
F77 Space Edition ima modernu instrument tablu sa podacima telemetrije karakterističnim za avione. Avionika u električnom motociklu uključuje nekoliko sigurnosnih sistema za bateriju, baš kao i u avionu. Doživljaj prevazilazi sve što električni motocikl može pružiti.