Lamborghini i 3T predstavljaju dva ekskluzivna nova bicikla

Kao inspiracija su im poslužili supersportski automobili.

Saradnja između kompanija Lamborghini i 3T, čuvenih po supersportsim automobilima i luksuznim biciklima, nastavlja se predstavljanjem dva nova premijum bicikla koja oličavaju italijansku izvrsnost u pravljenju supersportskih automobila.

Novi gravel bicikl Racemax x Automobili Lamborghini napravljen je od karbonskih komponenti koje ga čine brzim i laganim, a sve komponente su napravljene u Italiji. Model Strada x Automobili Lamborghini napravljen je sa ciljem da se postigne visok nivo aerodinamike i udobnosti. Njega karakterišu dve istaknute zone: „brzinska zona“ na prednjoj polovini bicikla i „zona udobnosti“ sa zakrivljenom cevi sedišta koja je integrisana u ram i najboljim 3T točkovima od ugljeničnih vlakana.

Dizajn potpisuje studio Lamborghini Centro Stile, a dizajneri su inspiraciju potražili u legendarnim supersportskim Lamborghini automobilima. Ovi premijum bicikli su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i premijum komponenti poput točkova od ugljeničnih vlakana i elektronskih menjača.

Saradnja između kompanija Lamborghini i 3T temelji sa na zajedničkim vrednostima koje se ogledaju u negovanju italijanskog majstorstva i izvrsnosti, gde se pedantna pažnja posvećena detaljima, tradicija i inovativnost pretaču u proizvode koji su traženi širom sveta.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Saradnja između kompanija Lamborghini i 3T, čuvenih po supersportsim automobilima i luksuznim biciklima, nastavlja se predstavljanjem dva nova premijum bicikla koja oličavaju italijansku izvrsnost u pravljenju supersportskih automobila. Novi gravel bicikl Racemax x Automobili Lamborghini napravljen je od karbonskih komponenti koje ga čine brzim i laganim, a sve komponente su napravljene u Italiji. Model Strada x Automobili Lamborghini napravljen je sa ciljem da se postigne visok nivo aerodinamike i udobnosti. Njega karakterišu dve istaknute zone: „brzinska zona“ na prednjoj polovini bicikla i „zona udobnosti“ sa zakrivljenom cevi sedišta koja je integrisana u ram i najboljim 3T točkovima od ugljeničnih vlakana. Dizajn potpisuje studio Lamborghini Centro Stile, a dizajneri su inspiraciju potražili u legendarnim supersportskim Lamborghini automobilima. Ovi premijum bicikli su napravljeni od najkvalitetnijih materijala i premijum komponenti poput točkova od ugljeničnih vlakana i elektronskih menjača. Saradnja između kompanija Lamborghini i 3T temelji sa na zajedničkim vrednostima koje se ogledaju u negovanju italijanskog majstorstva i izvrsnosti, gde se pedantna pažnja posvećena detaljima, tradicija i inovativnost pretaču u proizvode koji su traženi širom sveta.