Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Srbiju

BRAVIA OLED 4K HDR televizor serije AG8 poseduje duboku crnu, bogatu boju i širok ugao gledanja, koji omogućavaju zadovoljavajuće vizuelno iskustvo.
Modeli televizora od 65 i 55 inča biće dostupni u evropskim prodavnicama od maja.

Kompanija Sony Europe je najavila cene i dostupnost televizora BRAVIA OLED 4K HDR serije AG8 u Evropi.
U odabranim zemljama vršiće se porudžbine pre komercijalne dostupnosti ovog proizvoda, za koji se očekuje da će se početkom maja naći u maloprodajnim radnjama.

Televizor AG8 serije koristi OLED ekran sa osam miliona samoosvetljenih piksela za jedinstven kontrast i vernost boja.
Sadrži 4K HDR Processor X1 Extreme koji uključuje tri tehnologije: Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ i dvostruku obradu baze podataka – sve rade skladno kako bi omogućile realističnu sliku bez obzira na to da li gledate TV emisiju, strimujete najnovije serije ili uživate u blokbasteru gledajući ga sa diska.

Osim toga, televizori AG8 serije imaju Dolby Vision™ koji verno prenosi nameru kreatora sadržaja i stvara bioskopski doživljaj u vašem domu.
Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i genijalnoj upotrebi najsavremenijih tehnologija u odeljenju za zvuk, AG8 OLED televizor pruža zaista impresivno iskustvo gledanja.

Renomirani Acoustic Surface Audio kompanije Sony, sa zvukom koji dolazi do vas sa celog ekrana, donosi savršenu harmoniju slike i zvuka za razliku od klasičnih televizora. Za dodatno prilagođavanje i raznovrsnost dizajna, postolje AG8 može da se rotira za 180 stepeni i podigne da bi bilo mesta za dodatni soundbar.

BRAVIA OLED 4K HDR televizore serije AG8 pokreće Android TV operativni sistem koji podržava širok spektar aplikacija kao što su Google Play, YouTube, Netflix, Prime Video i još mnogo toga.

Da bi televizor bio još pametniji, AG8 serija ima ugrađeni Google asistent.
Gledaoci mogu jednostavno da razgovaraju sa televizorom pomoću Google asistenta da bi brzo planirali dan, otkrili sadržaj ili pustili TV emisije, filmove i drugo.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde