IFA 2022: Novi Bluetooth zvučnik kompanije Harman Kardon pomoći će da se spasi planeta

Teško je izdvojiti se iz mase Bluetooth zvučnika, ali novi Onyx Studio 8 kompanije Harman Kardon daje sve od sebe. Označen kao „najkvalitetniji i najekološkiji zvučnik do sada“, Onyx Studio 8 ne samo da koristi Bluetooth tehnologiju, već je i napravljen od reciklirane plastike i drugih održivih materijala.

On takođe ima i mrežicu koja je napravljena recikliranog poliesterskog prediva, dok ambalaža proizvoda ispunjava standarde propisane od strane organizacije Forest Stewardship Council (FSC). Čak je i mastilo koje je korišćeno na ambalaži napravljeno od ekološke soje.

Vratimo se na hardver zvučnika Onyx Studio 8, koji ima jedan vufer od 12 cm i dva tvitera od po 2 cm. Baterija može da traje do 8 sati, što znači da možete da prebacujete ovaj prenosivi zvučnik (koristeći njegovu dršku od anodiziranog aluminijuma) iz jedne sobe u drugu i nesmetano nastavite žurku bez potrebe da ga povezujete na utičnicu.

Kad smo već kod pomeranja zvučnika, Onyx Studio 8 može da kalibriše zvuk da odgovara vašoj sobi, tako da uvek isporučuje zvuk po vašoj meri, gde god se nalazili.

Takođe možete i da uparite dva zvučnika Onyx Studio 8 za stereo zvuk ili možete da uparite dva uređaja na jedan zvučnik i smenjujete se u strimovanju omiljenih pesama. Glasovni pozivi su takođe omogućeni zahvaljujući postavci sa dva mikrofona.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde