Koje slušalice nose poznati?!

Društvena mreža Instagram raste iz dana u dan, pa tako i broj uticajnih ličnosti i trendsetera koji se mogu pronaći na njoj.

Često možemo primetiti kako preporučuju kozmetiku, hranu, šminku, ali kakvu to tehnologiju oni koriste kako bi na najbolji način obavljali svoj posao? Sigurni smo da su im nekada potrebni mir i tišina, a kako bi to postigli koriste LG TONE Free slušalice!

Zašto? Saznaćete u nastavku.

Poznata „Instagram mama“ Marija Ćalović, uglavnom radi od kuće, pa su joj LG Tone Free slušalice neophodne. „Ukoliko radite od kuće, a ujedno imate i malu decu, smatrajte ove slušalice neophodnim! Izuzetno su lagane i udobne, brzo se pune, same se dezinfikuju u Uvnano kutijici, što mi itekako štedi vreme. Ono što je meni najbitnije – bežične su, tako da nema više dostanog raspetljavanja kablova.“

Tone free slušalice uz Meridian tehnologiju nude izvanredan audio doživljaj i realističan zvuk.

Dizajn u obliku kanala pruža udobnost prilikom upotrebe, te se savršeno uklapaju u uho, tako da otklanjaju sve neprijatne šumove spolja i omogućavaju vam da uživate samo u muzici.

Naravno, prebacivanjem na ambijentalni zvučni režim, vraćate se u realnost i možete odmah da čujete spoljašnost oko sebe. Ukoliko želite da ih kombinujete uz svoje odevne kombinacije, tu su bela i crna verzija slušalica, te će se one savršeno uklopiti u svaki vaš outfit.

Ono što je specifično za ove slušalice jeste da model LG HBS-FN6 dolazi u pakovanju sa prvom Uvnano punjač-futrolom koja može ukloniti određene bakterije iz slušalica prilikom punjenja.

To znači da istovremeno čuvate, napajate i dezinfikujete slušalice – 3 u 1!

Zahvaljujući ultra ljubičastim zracima, uklanja se 99,9 odsto bakterija sa hipoalergenskih silikonskih slušalica, kao i iz njihove unutrašnjosti. Za samo pet minuta punjenja vaših slušalica, moći ćete da uživate u sat vremena omiljene muzike, a ukoliko ih u potpunosti napunite produžavate im vek trajanja na čak šest sati. Uvnano futrola omogućava dodatnih 12 sati upotrebe, što zbirno daje do 18 časova slušanja.

Muzičar Pablo Kenedi rekao je da su ovo najbolje slušalice koje je ikada koristio. „Uvek sam želeo bežične slušalice, ali me je kod LG Tone Free osvojio zvuk, dizajn, udobnost i brzopunjiva baterija – za samo pet minuta imam sat vremena slušanja! Eh kada bi mi se barem i telefon punio tako brzo.“

„Kažu da je mir najskuplji na svetu, ali uz LG Tone Free slušalice on vam je na dohvat ruke!“, izjavila je Jelena Turiello, svima dobro poznata po svojim magičnim slikama sa putovanja i koju prati preko 24 hiljade ljudi na Instagram profilu, i dodala: „Poseduju režim ambijentalnog zvuka, Meridian tehnologiju, same eliminišu bakterije kroz Uvnano kućište, ne žuljaju i ne prave bol u ušnoj školjci. Jednostavno ih obožavam!“

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde