Bowers & Wilkins Px8: deluks verzija

Većina dizajnerskih elemenata sa modela Px7 S2 je zadržano ali Bowers & Wilkins Px8 donosi neke premijum materijale, uključujući nosač od livenog aluminijuma i finu Nappa kožu kojom su presvučeni jastučići od memorijske pene unutar školjki.

Razlike se, naravno, ne završavaju samo na materijalima. Unutrašnjost je ažurirana sa novim karbnoskim konusnim drajverima od 40 mm koji su upareni sa potpuno optimizovanim „motornim sistemom“ drajverske jedinice usled smanjene distorzije i „neprikosnovene preciznosti i realizma“.

Drajveri su dodatno potkrepljeni bežičnom aptX Adaptive tehnologijom i digitalnom obradom signala (DSP) što omogućava strimovanje u visokoj rezoluciji od 24 bita preko podržanih servisa. Kad smo već kod striming servisa, možete da puštate muziku sa platformi Deezer, Qobuz i TIDAL direktno sa uređaja koji povežete na slušalice.

Kao i pre, drajveri su postavljeni pod uglom da održavaju konstantnu daljinu od ušiju korisnika. A onda imate naravno i vlasničku tehnologiju za potiskivanje buke u modelu Px8 koja koristi 6 mikrofona kako bi potisnula buku bez uticaja na muzikalnost, pritom omogućavajući jasnije glasovne pozive.

Druge funkcije vredne pomena uključuju propuštanje zvukova iz okruženja, senzor za detekciju nošenja, Bluetooth 5.2, USB-C ulaz za punjenje i audio interfejs, kao i 30 sati slušanja između dva punjenja. Ako ste u žurbi, za 15 minuta punjenja dobijate 7 sati slušanja.

Ove slušalice dolaze sa USB-C u 3,5 mm stereo konektor zvučnim kablom dužine 1,2 metra i USB-C u USB-C kablom dužine 1,2 metra, kao i kutijom za nošenje. Bowers & Wilkins Px8 slušalice sa potiskivanjem buke koje idu preko ušiju dostupne su odmah, u crnoj ili braon boji, po ceni od 699 $.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde