Luksuzna megajahta Nirvana sada je dostupna za iznajmljivanje

Nirvana od 88 metara ima prelep bazen, 3D bioskop, sobu za masaže, a salon noću može da se pretvori u noćni klub.

Teško je nadmašiti perfekciju koju predstavljaju Maldivi, ali zamenite ostrvski život za plovidbu na jahti Nirvana i iskustvo Maldiva postaje još magičnije.
Ova superjahta koju su napravili u holandskom brodogradilištu Oceanco 2012. godine je nova pridošlica u čarter floti kompanije Y.CO. Sa kapacitetom za 12 gostiju, ova jahta je odlična za porodice, sa opcionim zaštitnim mrežama na svim spoljnim palubama i nekoliko bazena za decu.

Dva motora od po 4.825 ks i rezervoar goriva zapremine 280 hiljada litara omogućavaju ovoj superjahti maksimalnu brzinu od 19,5 čvorova i autonomiju krstarenja od 6.800 nautičkih milja, što čini udaljene lokacije u Indijskom okeanu lako dostupnim. Sama jahta je prevelika da bi spustila sidro u plitkim vodama, ali dva pomoćna plovila od po 10 metara omogućavaju svim gostima da stignu do skrivenih peščanih plaža i odličnih mesta za kitesurfing.

Sa velikim iskustvom plovidbe po regionu, posada koja broji 28 članova zna tačno gde se nalaze najbolje lokacije za ronjenje, surfovanje i pecanje, dok ronilačka oprema za 15 osoba omogućava gostima da istražuju podvodni svet u velikim grupama – što je definitivno jedno nezaboravno iskustvo.

Život na brodu se odvija na pet paluba. Mešavina velikih prostora za druženje o privatnih kutaka čine da enterijer sa tonažom od 2.786 bruto tona ne deluje preogromno.

Klizna vrata sa obe strane glavnog i gorenjeg salona kreiraju otvoren prostor, dok su 3D bioskop, teretana i soba za masaže neki od sadržaja unutar ove jahte kada želite da se opustite. Posebna vlasnička paluba dolazi sa privatnim apartmanom, foajeom, đakuzijem i dve prostorije za ručanje.

Na palubi za sunčanje nalazi se bazen veličine 3 metra u kom možete da se bućnete, dok bazen od 7,5 metara na glavnoj palubi ima veštačko strujanje vode koje je odlično za trening u vodi.

A kada sunce zađe, glavna paluba se pretvara u plesni podijum koji se nadovezuje na glavni salon, koji se pretvara u noćni klub.
Cene kreću od milion dolara za nedelju dana, bez PDV-a i troškova.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde