Adidas Oceaunz – Zvanična lopta FIFA Svetskog prvenstva za žene 2023. godine

Adidas je predstavio OCEAUNZ, zvaničnu loptu FIFA Svetskog prvenstva za žene koje se odigrava u Australiji i Novom Zelandu 2023. godine. To je deveta uzastopna lopta koju je Adidas napravio za FIFA Svetsko prvenstvo za žene i dizajnirana je da se nosi sa zahtevima i brzinom modernog fudbala.

Sa biserno belom osnovnom bojom, OCEAUNZ lopta je dekorisana nijansama plave i zelene boje, inspirisana jedinstvenim australazijskim pejzažima, sa vizualima koji predstavljaju omaž planinama Novog Zelanda i vezom koju Australija ima sa Indijskim okeanom.

OCEAUNZ lopta je takođe ukrašena šablonima koji predstavljaju različite elemente sporta, poput lopti i golova, tako da je sama igra predstavljena na samoj lopti.

Kao i zvanična lopta Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, i OCEAUNZ lopta koristi povezanu tehnologiju zbog čega pruža precizne podatke iz lopte koji će biti dostupni arbitrima u realnom vremenu. U kombinaciji sa podacima o pozicioniranju igrača i uz korišćenje veštačke inteligencije, ova inovativna povezana tehnologija u lopti pomaže kod poluautomatizovane ofsajd i VAR tehnologije koju koristi FIFA kako bi se optimizovalo donošenje odluka.

OCEAUNZ lopta ima:

CTR-CORE – revolucionarno jezgro lopte koje je dizajnirano da poboljša preciznost i konstantnost i podrži brzu, preciznu igru maksimalnim zadržavanjem oblika i vazduha.

SPEEDSHELL – koža lopte od poliuretana ima mikro i makro teksture i novi oblik sa 20 panela, čime se poboljšava aerodinamika.

POVEZANU TEHNOLOGIJU U LOPTI – Poseban sistem u centru lopte drži i stabilizuje senzor pokreta sa jedinicom za merenje inercije, pružajući neprikosnoven uvid u svaki element kretnje lopte. Taj senzor napaja punjiva baterija koja se puni indukcijom.

OCEAUNZ lopta će imati cenu od 150 evra i biće dostupna u Adidas prodavnicama i kod odabranih partnera, kao i onlajn na sajtu adidas.com.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

80 godina JEEP-a

2021. biće posebna godina za Jeep® jer ovaj brend...

Samsung je spreman da znatno nadmaši dosadašnji kapacitet...

Samsungov napredni tehnološki institut (SAIT) je predstavio revolucionarnu...

Pet razloga zašto HONOR Band 6 pametna narukvica

HONOR Band 6 je inovativni uređaj koji predstavlja...

Roger Dubuis Excalibur Huracán STO – Novi žestoki...

Zašto biste kršili pravila kad možete da izmislite...

Nissan X-Trail 2,0 dizel – Stara škola SUV-a...

Nissan X-Trail je popularan model u klasi...

Performans HIBRID AMG Mercedes!

Mercedes-AMG napreduje u komunikaciji o elektrifikaciji sa svojim...

SEA RAY 250 SDX OB – Nagrade za...

Na pozornici Sajma nautike u Parizu otkrivena su...

Nagrada Stelviu za dizajn magazina

Dizajna modela Alfa Romeo Stelvio ubedio je čitaoce...

Nova fora za TOYOTA dizel motore!

Toyotini najsnažniji modeli s konstrukcijom karoserije postavljene na...

Novi Qashqai: Kompletan doživljaj vožnje

Povezana, udobna i superiorna kabina novog Nissana Qashqai...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Adidas je predstavio OCEAUNZ, zvaničnu loptu FIFA Svetskog prvenstva za žene koje se odigrava u Australiji i Novom Zelandu 2023. godine. To je deveta uzastopna lopta koju je Adidas napravio za FIFA Svetsko prvenstvo za žene i dizajnirana je da se nosi sa zahtevima i brzinom modernog fudbala. Sa biserno belom osnovnom bojom, OCEAUNZ lopta je dekorisana nijansama plave i zelene boje, inspirisana jedinstvenim australazijskim pejzažima, sa vizualima koji predstavljaju omaž planinama Novog Zelanda i vezom koju Australija ima sa Indijskim okeanom. OCEAUNZ lopta je takođe ukrašena šablonima koji predstavljaju različite elemente sporta, poput lopti i golova, tako da je sama igra predstavljena na samoj lopti. Kao i zvanična lopta Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, i OCEAUNZ lopta koristi povezanu tehnologiju zbog čega pruža precizne podatke iz lopte koji će biti dostupni arbitrima u realnom vremenu. U kombinaciji sa podacima o pozicioniranju igrača i uz korišćenje veštačke inteligencije, ova inovativna povezana tehnologija u lopti pomaže kod poluautomatizovane ofsajd i VAR tehnologije koju koristi FIFA kako bi se optimizovalo donošenje odluka. OCEAUNZ lopta ima: CTR-CORE – revolucionarno jezgro lopte koje je dizajnirano da poboljša preciznost i konstantnost i podrži brzu, preciznu igru maksimalnim zadržavanjem oblika i vazduha. SPEEDSHELL – koža lopte od poliuretana ima mikro i makro teksture i novi oblik sa 20 panela, čime se poboljšava aerodinamika. POVEZANU TEHNOLOGIJU U LOPTI – Poseban sistem u centru lopte drži i stabilizuje senzor pokreta sa jedinicom za merenje inercije, pružajući neprikosnoven uvid u svaki element kretnje lopte. Taj senzor napaja punjiva baterija koja se puni indukcijom. OCEAUNZ lopta će imati cenu od 150 evra i biće dostupna u Adidas prodavnicama i kod odabranih partnera, kao i onlajn na sajtu adidas.com.