Vertu Aster P – Luksuzni telefon za 5.000 dolara

Možete i da nagruvate cenu čak do 14.146 dolara ako želite pozlaćenu verziju.

Sada se sve više raspravlja o tome kako se sve više smartfona približava ceni od 1.000 dolara, ali jedna kompanija koja je uveliko prevazišla tu cifru je Vertu. Ova kompanija je već izbacila čitav niz Android telefona koji koštaju više hiljada dolara, a sada nam donose model Aster P koji košta 5.000 dolara.

I dok luksuzni Vertu telefoni nisu ništa novo, ovo je prvi novi telefon koji je ta kompanija izbacila otkad je navodno stavila ključ u bravu u julu 2017. godine i otpustila oko 200 zaposlenih.

Kakav mi to onda telefon dobijamo u vidu modela Vertu Aster P? Manje-više onakav na kakav smo navikli od kompanije Vertu.

Telefon je ručno pravljen u Engleskoj i ima kućište od titanijuma i ekran koji je prekriven staklenim panelom od „skromnog“ 133-karatnog safira. Zadnji deo možete presvući najrazličitijim materijalima, uključujući krokodilsku i guštersku kožu.

Još jedna sličnost sa starijim Vertu telefonima je rubinsko crveno dugme kojim kontaktirate vašeg ličnog, privatnog konsierža. Otvorite zadnji deo i naći ćete slot za SIM karticu kao i potpis osobe koja je pravila vaš telefon.

Očekivali biste da tako luksuzan telefon dolazi sa vrhunskim specifikacijama, ali to nije slučaj. AMOLED ekran je veličine svega 4,9 inča, a sve funkcije na telefonu pokreću procesor Snapdragon 660 i radna memorija od 6GB, imate i 128 GB interne memorije kao i zadnju kameru od 12 MP i selfi kameru od 20 MP.

Pri izboru procesora nije bio cilj da se dobije fantastično brz telefon, već najbolja moguća autonomija između dva punjenja baterije, a SD660 nudi nadprosečno vreme rada i jako dobre performanse.

Vertu Aster P se prodaje samo u Kini i ima početnu cenu od svega 5.167 dolara. Ako želite da se otvorite za pozlaćeni model, to će vas izaći skromnih 14.146 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Sada se sve više raspravlja o tome kako se sve više smartfona približava ceni od 1.000 dolara, ali jedna kompanija koja je uveliko prevazišla tu cifru je Vertu. Ova kompanija je već izbacila čitav niz Android telefona koji koštaju više hiljada dolara, a sada nam donose model Aster P koji košta 5.000 dolara. I dok luksuzni Vertu telefoni nisu ništa novo, ovo je prvi novi telefon koji je ta kompanija izbacila otkad je navodno stavila ključ u bravu u julu 2017. godine i otpustila oko 200 zaposlenih. Kakav mi to onda telefon dobijamo u vidu modela Vertu Aster P? Manje-više onakav na kakav smo navikli od kompanije Vertu. Telefon je ručno pravljen u Engleskoj i ima kućište od titanijuma i ekran koji je prekriven staklenim panelom od „skromnog“ 133-karatnog safira. Zadnji deo možete presvući najrazličitijim materijalima, uključujući krokodilsku i guštersku kožu. Još jedna sličnost sa starijim Vertu telefonima je rubinsko crveno dugme kojim kontaktirate vašeg ličnog, privatnog konsierža. Otvorite zadnji deo i naći ćete slot za SIM karticu kao i potpis osobe koja je pravila vaš telefon. Očekivali biste da tako luksuzan telefon dolazi sa vrhunskim specifikacijama, ali to nije slučaj. AMOLED ekran je veličine svega 4,9 inča, a sve funkcije na telefonu pokreću procesor Snapdragon 660 i radna memorija od 6GB, imate i 128 GB interne memorije kao i zadnju kameru od 12 MP i selfi kameru od 20 MP. Pri izboru procesora nije bio cilj da se dobije fantastično brz telefon, već najbolja moguća autonomija između dva punjenja baterije, a SD660 nudi nadprosečno vreme rada i jako dobre performanse. Vertu Aster P se prodaje samo u Kini i ima početnu cenu od svega 5.167 dolara. Ako želite da se otvorite za pozlaćeni model, to će vas izaći skromnih 14.146 dolara.