Vertu Aster P – Luksuzni telefon za 5.000 dolara

Možete i da nagruvate cenu čak do 14.146 dolara ako želite pozlaćenu verziju.

Sada se sve više raspravlja o tome kako se sve više smartfona približava ceni od 1.000 dolara, ali jedna kompanija koja je uveliko prevazišla tu cifru je Vertu. Ova kompanija je već izbacila čitav niz Android telefona koji koštaju više hiljada dolara, a sada nam donose model Aster P koji košta 5.000 dolara.

I dok luksuzni Vertu telefoni nisu ništa novo, ovo je prvi novi telefon koji je ta kompanija izbacila otkad je navodno stavila ključ u bravu u julu 2017. godine i otpustila oko 200 zaposlenih.

Kakav mi to onda telefon dobijamo u vidu modela Vertu Aster P? Manje-više onakav na kakav smo navikli od kompanije Vertu.

Telefon je ručno pravljen u Engleskoj i ima kućište od titanijuma i ekran koji je prekriven staklenim panelom od „skromnog“ 133-karatnog safira. Zadnji deo možete presvući najrazličitijim materijalima, uključujući krokodilsku i guštersku kožu.

Još jedna sličnost sa starijim Vertu telefonima je rubinsko crveno dugme kojim kontaktirate vašeg ličnog, privatnog konsierža. Otvorite zadnji deo i naći ćete slot za SIM karticu kao i potpis osobe koja je pravila vaš telefon.

Očekivali biste da tako luksuzan telefon dolazi sa vrhunskim specifikacijama, ali to nije slučaj. AMOLED ekran je veličine svega 4,9 inča, a sve funkcije na telefonu pokreću procesor Snapdragon 660 i radna memorija od 6GB, imate i 128 GB interne memorije kao i zadnju kameru od 12 MP i selfi kameru od 20 MP.

Pri izboru procesora nije bio cilj da se dobije fantastično brz telefon, već najbolja moguća autonomija između dva punjenja baterije, a SD660 nudi nadprosečno vreme rada i jako dobre performanse.

Vertu Aster P se prodaje samo u Kini i ima početnu cenu od svega 5.167 dolara. Ako želite da se otvorite za pozlaćeni model, to će vas izaći skromnih 14.146 dolara.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

MUJI x Honda MS01

Japanski brend minimalističke odeće MUJI udružio je snage...

Novi X-80 Super RIB Project je neverovatno brz...

Italijanski studio za dizajn jahti Federico Fiorentino i...

Trka kao ni jedna druga: Hunt the wolf

„Jurnjava za vukom“ nije trka koja se lako...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...

Urwerk je ponovo izmislio displej za satove

Od svog nastanka, Urwerk je uvek pomerao granice...

Zlatni volan za SEAT CUPRA

Na dodeli nagrade Zlatni volan 2021.godine u Berlinu...

PRESTIGE 590 FLY – PREFINJENA FRANCUSKO-ITALIJANSKA ELEGANCIJA

Prestige 590 ima mnogo odlika moderne flybridge jahte...

ATV Nautica i Loncin Motor

Loncin Motor Co., Ltd osnovana je 1993. godine....

Zašto kupiti ATV?

Zabava, avantura, priroda, druženje, adrenalin, obilazak teško dostupnih...

Audi sada ima i električni mountain bike

Audi je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih proizvođača...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Sada se sve više raspravlja o tome kako se sve više smartfona približava ceni od 1.000 dolara, ali jedna kompanija koja je uveliko prevazišla tu cifru je Vertu. Ova kompanija je već izbacila čitav niz Android telefona koji koštaju više hiljada dolara, a sada nam donose model Aster P koji košta 5.000 dolara. I dok luksuzni Vertu telefoni nisu ništa novo, ovo je prvi novi telefon koji je ta kompanija izbacila otkad je navodno stavila ključ u bravu u julu 2017. godine i otpustila oko 200 zaposlenih. Kakav mi to onda telefon dobijamo u vidu modela Vertu Aster P? Manje-više onakav na kakav smo navikli od kompanije Vertu. Telefon je ručno pravljen u Engleskoj i ima kućište od titanijuma i ekran koji je prekriven staklenim panelom od „skromnog“ 133-karatnog safira. Zadnji deo možete presvući najrazličitijim materijalima, uključujući krokodilsku i guštersku kožu. Još jedna sličnost sa starijim Vertu telefonima je rubinsko crveno dugme kojim kontaktirate vašeg ličnog, privatnog konsierža. Otvorite zadnji deo i naći ćete slot za SIM karticu kao i potpis osobe koja je pravila vaš telefon. Očekivali biste da tako luksuzan telefon dolazi sa vrhunskim specifikacijama, ali to nije slučaj. AMOLED ekran je veličine svega 4,9 inča, a sve funkcije na telefonu pokreću procesor Snapdragon 660 i radna memorija od 6GB, imate i 128 GB interne memorije kao i zadnju kameru od 12 MP i selfi kameru od 20 MP. Pri izboru procesora nije bio cilj da se dobije fantastično brz telefon, već najbolja moguća autonomija između dva punjenja baterije, a SD660 nudi nadprosečno vreme rada i jako dobre performanse. Vertu Aster P se prodaje samo u Kini i ima početnu cenu od svega 5.167 dolara. Ako želite da se otvorite za pozlaćeni model, to će vas izaći skromnih 14.146 dolara.