Roger Dubuis Excalibur Huracan Total-Black

Ženevski proizvođač satova Roger Dubuis se ponosi svojom „divljom i neobuzdanom“ stranom.

Demonstrirajući svoju sklonost ka luksuzu, i zahvaljujući integrisanoj manufakturi koja mu pruža apsoultnu nezavisnost, ovaj brend koji se usuđuje da bude drugačiji je tokom prethodnih godina vukao inspiraciju iz više izvora.

Kao prvo, iz svog disruptivne dizajnerske sposobnosti i neprikosnovene ekspertize u oblasti velikih komplikacija.

I kao drugo, iz drugih industrija koje isto tako ne znaju za ograničenja, iz posvećenosti strastvenom nastupu i apsolutnom zanemarivanju ograničenja bilo koje vrste.

Tokom prethodnih godina se to pokazalo kroz sklapanje legendarnih partnerstava, uključujući i oktansku, adrenalinsku Raging Mechanics saradnju sa automobilskim proizvođačem i dizajnerom, kompanijom Lamborghini Squadra Corse.

Rezultat saradnje je linija satova koji nepoštuju kodekse i koji su dizajnirani za ekskluzivno pleme koje je u potrazi za tajnovitim iskustvima.

Ljubitelji supersatova mogu da se spreme za moćni primer onoga što se desi kada inženjeri vizionari upoznaju fantastične proizvođače satova – a to je model Excalibur Huracán u potpuno crnom izdanju koji predstavlja zadivljujući izraz neobuzdanog stila i tehničke izvrsnosti.

Excalibur Huracán ima prečnik od 45 mm, pokreće ga automatski RD630 kalibar, i može da se pohvali istom kombinacijom performansi, male težine i sigurnosti kao i njegov imenjak.

Ovaj sat ima nemirnicu pod uglom od 12° koja predstavlja kretanje koje se povezuje sa kompanijom Lamborghini Squadra Corse.

Dodatna trkačka primamljivost se oslikava u oscilirajućem tegu koji se okreće 360° i koji je inspirisan i isporučuje istu vrst brzinskog efekta kao i točak na modelu Huracán.

Dok gornji kalibar ima dizajn mosta nalik na opružnu nogu koju možete sresti na V10 motoru na modelu Lamborghini Huracán.

Sa kućištem i koronom od crnog DLC titanijuma, novi potpuno crni Excalibur Huracán odiše stilizovanim mišićima i brzinom po kojoj je Roger Dubuis neprikosnoveno poznat.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Ženevski proizvođač satova Roger Dubuis se ponosi svojom „divljom i neobuzdanom“ stranom. Demonstrirajući svoju sklonost ka luksuzu, i zahvaljujući integrisanoj manufakturi koja mu pruža apsoultnu nezavisnost, ovaj brend koji se usuđuje da bude drugačiji je tokom prethodnih godina vukao inspiraciju iz više izvora. Kao prvo, iz svog disruptivne dizajnerske sposobnosti i neprikosnovene ekspertize u oblasti velikih komplikacija. I kao drugo, iz drugih industrija koje isto tako ne znaju za ograničenja, iz posvećenosti strastvenom nastupu i apsolutnom zanemarivanju ograničenja bilo koje vrste. Tokom prethodnih godina se to pokazalo kroz sklapanje legendarnih partnerstava, uključujući i oktansku, adrenalinsku Raging Mechanics saradnju sa automobilskim proizvođačem i dizajnerom, kompanijom Lamborghini Squadra Corse. Rezultat saradnje je linija satova koji nepoštuju kodekse i koji su dizajnirani za ekskluzivno pleme koje je u potrazi za tajnovitim iskustvima. Ljubitelji supersatova mogu da se spreme za moćni primer onoga što se desi kada inženjeri vizionari upoznaju fantastične proizvođače satova – a to je model Excalibur Huracán u potpuno crnom izdanju koji predstavlja zadivljujući izraz neobuzdanog stila i tehničke izvrsnosti. Excalibur Huracán ima prečnik od 45 mm, pokreće ga automatski RD630 kalibar, i može da se pohvali istom kombinacijom performansi, male težine i sigurnosti kao i njegov imenjak. Ovaj sat ima nemirnicu pod uglom od 12° koja predstavlja kretanje koje se povezuje sa kompanijom Lamborghini Squadra Corse. Dodatna trkačka primamljivost se oslikava u oscilirajućem tegu koji se okreće 360° i koji je inspirisan i isporučuje istu vrst brzinskog efekta kao i točak na modelu Huracán. Dok gornji kalibar ima dizajn mosta nalik na opružnu nogu koju možete sresti na V10 motoru na modelu Lamborghini Huracán. Sa kućištem i koronom od crnog DLC titanijuma, novi potpuno crni Excalibur Huracán odiše stilizovanim mišićima i brzinom po kojoj je Roger Dubuis neprikosnoveno poznat.