Philips predstavlja slušalice koje će vam pomoći da se bolje odmorite

Philips je napravio slušalice posebno namenjene ljudima koji imaju problema sa spavanjem. Bubice po imenu Kokoon N7808 udobno stoje u ušima čak i kada ležite, pa možete da ih nosite tokom cele noći i slušate omiljenu muziku ili neke ASMR sadržaje.

Philips je za ove bubice pripremio funkciju pasivne izolacije buke kao i pametno maskiranje buke koje koristi beli šum da učini vaše okruženje što prijatnijim.

Međutim, ono što je stvarno super kod ovih slušalica jeste to što one dolaze sa integrisanim senzorima koji prate vaš obrazac spavanja i automatski prilagođavaju jačinu zvuka u skladu sa vašim ritmom sna. Integrisani merač pulsa i akcelerometar takođe prikupljaju podatke koji se šalju do aplikacije gde možete da saznate više o svojim navikama tokom spavanja.

Sa baterijom koja traje 10 sati i kompatibilnošću sa različitim servisima kao što su Spotify, Audible, YouTube kao i aplikacijom Kokoon, ovo je definitibno jedan revolucionarni gedžet za svakoga ko ima poteškoća sa spavanjem noću.

KUPI ODMAH  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
Philips je napravio slušalice posebno namenjene ljudima koji imaju problema sa spavanjem. Bubice po imenu Kokoon N7808 udobno stoje u ušima čak i kada ležite, pa možete da ih nosite tokom cele noći i slušate omiljenu muziku ili neke ASMR sadržaje. Philips je za ove bubice pripremio funkciju pasivne izolacije buke kao i pametno maskiranje buke koje koristi beli šum da učini vaše okruženje što prijatnijim. Međutim, ono što je stvarno super kod ovih slušalica jeste to što one dolaze sa integrisanim senzorima koji prate vaš obrazac spavanja i automatski prilagođavaju jačinu zvuka u skladu sa vašim ritmom sna. Integrisani merač pulsa i akcelerometar takođe prikupljaju podatke koji se šalju do aplikacije gde možete da saznate više o svojim navikama tokom spavanja. Sa baterijom koja traje 10 sati i kompatibilnošću sa različitim servisima kao što su Spotify, Audible, YouTube kao i aplikacijom Kokoon, ovo je definitibno jedan revolucionarni gedžet za svakoga ko ima poteškoća sa spavanjem noću.

KUPI ODMAH