DDR4 velikog kapaciteta

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, danas je predstavio DDR4 memorijski modul XPG Hunter.

Namenjen prvenstveno onima koji sami sklapaju svoj PC i igračima, XPG Hunter nudi sve prednosti DDR4 u vidu izvanrednih performansi i učinkovitosti.

Podržava XMP 2.0 koji omogućuje lako overklokovanje i nudi veliku stabilnost, čineći ga savršenim za sve koji žude za performansama – od igranja do takmičarskog benchmarkinga.

Dolazi u varijantama U-DIMM i SO-DIMM kako bi podjednako zadovoljio potrebe korisnika stonih i prenosivih računara.

Moduli XPG Hunter sastavljeni su od čipova visokog kvaliteta odabranih strogim postupkom filtriranja.

Temelje se na najboljim štampanim pločama i prošli su najstrožije testove pouzdanosti i kompatibilnosti kako bi se osigurali njihova trajnost i snaga, koje su od ključne važnosti za overklokovanje, igranje i ekstremni benchmarking.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Px8 neverovatan zvuk ima svoju cenu

Bowers & Wilkins je napravio Px8 slušalice audiofilskog kvaliteta koje imaju neverovatan zvuk  i zaslužuju mesto...

Podloga za sto koja bežično puni...

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve...

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...
ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, danas je predstavio DDR4 memorijski modul XPG Hunter. Namenjen prvenstveno onima koji sami sklapaju svoj PC i igračima, XPG Hunter nudi sve prednosti DDR4 u vidu izvanrednih performansi i učinkovitosti. Podržava XMP 2.0 koji omogućuje lako overklokovanje i nudi veliku stabilnost, čineći ga savršenim za sve koji žude za performansama – od igranja do takmičarskog benchmarkinga. Dolazi u varijantama U-DIMM i SO-DIMM kako bi podjednako zadovoljio potrebe korisnika stonih i prenosivih računara. Moduli XPG Hunter sastavljeni su od čipova visokog kvaliteta odabranih strogim postupkom filtriranja. Temelje se na najboljim štampanim pločama i prošli su najstrožije testove pouzdanosti i kompatibilnosti kako bi se osigurali njihova trajnost i snaga, koje su od ključne važnosti za overklokovanje, igranje i ekstremni benchmarking. Moduli nude izuzetno brze performanse do 3200 MHz i dolaze u kapacitetima 4 GB, 8 GB, 16 GB ili 32 GB kako bi zadovoljili potrebe različitih korisnika različite kupovne moći. Moduli XPG Hunter savršeno su kompatibilni s profilom XMP 2.0, pa je overklokovanje izuzetno lako ako su upareni s PC-jevima koji takođe podržavaju XMP 2.0. Podrška za XMP 2.0 znači da korisnici imaju na raspolaganju više načina za pristupanje overklokovanju memorije, uključujući overklovanje iz operativnog sistema umesto putem složenijih postavki BIOS-a. Tačna dostupnost modula XPG Hunter zavisi od regiona. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na konkretnim tržištima, obratite se najbližem sedištu kompanije ADATA ili maloprodajnom predstavniku putem sajta www.adata.com.