Field Tube monokular neophodan rekvizit za aktivnosti na otvorenom

Nocs Provisions monokular ima lagan dizajn i kristalno čistu optiku.

Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa Field Tube, verzija monokulara kompanije Nocs Provisions. Lagan i vodootporan i otporan na maglu, sa unutrašnjim komorama ispunjenim azotom koje održavaju sve jasno i u fokusu. Field Tube takođe ima veliki točkić za fokusiranje za jednostavno rukovanje jednom rukom, dok ga reljefna površina održava sigurnim u vašoj ruci bez obzira na vremenske uslove.

Field Tube može biti potopljen do 30 minuta na dubini do 3 metra, što mu daje IPX7 vodootpornu ocenu. Hermetički zatvoren medicinskom O-ring montažom i ispunjen azotom, ovaj monokular je otporan na kondenzaciju ili maglu.

Jednostavno uočavajte udaljene subjekte sa našim novim, velikim točkićem za fokusiranje. Opremljen sa potpuno multi-premazom staklenog niza, omogućava ultra glatko i ultra precizno fokusiranje, dovodeći vaš pogled od 9.3 metra do beskonačnosti sa lakoćom.

Projektovan za poboljšani osećaj i zaštitu, naš novi talasasti hvat osigurava da vam ne isklizne iz ruke, pružajući dodatnu sigurnost za vašu optiku.

Field Tube

Pozdravite jednostavno fotografisanje pametnim telefonom! Field Tube služi kao praktičan objektiv za kameru, omogućavajući vam da uhvatite lepotu vaše okoline autentičnim analognim zumom. Samo ga usmerite, i ne zaboravite da pogledate Photo Rig adapter za snimanje video zapisa i fino podešavanje vaših fotografija sa lakoćom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

GOOGLE PREDSTAVLJA FITBIT ACE LTE PAMETNI...

Google želi da vaša deca budu nezavisna, dok istovremeno prati njihovo zdravlje i sigurnost uz novu...

Kylian X LOEWE. BLUETOOTH ZVUČNIK: 100...

Verovatno niste čuli za We by LOEWE. LOEWE sa tačkom ili radi bolje jasnoće—Loewe Technology GmbH—nemački...

TOP 5 zgodnih tehnoloških uređaja su...

Kad god napustite udobnost svog doma, bilo da je to kratki izlet ili višednevno putovanje, važno...

HONOR 200 Pro obezbeđuje prvu poziciju...

Globalni tehnološki brend HONOR objavio je da je, nedavno predstavljeni, HONOR 200 Pro dobio priznanje nezavisnog...

Ovladajte svoj Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra je više od običnog pametnog telefona; to je moćan alat za produktivnost...

AI uređaj omogućava da govorite jezike...

Ne nedostaje posvećenih uređaja specifično namenjenih za prevođenje. Timekettle sam nudi mnoštvo dodataka za rešavanje komunikacijskog...

LEGO RADIO PUŠTA MUZIKU I OMOGUĆAVA...

LEGO ideje i njihova opsesija retro modelima neće uskoro prestati. Vintidž Polaroid SX-70 kamera, genijalni Tetris...

TOP 5 Najboljih važnih gedžeta koji...

Ovo bi moglo da intrigira one od vas koji vole da izađu napolje i istraže divljinu....

Lansirana HONOR 200 serija koja donosi...

Okupivši preko 800 medijskih predstavnika i partnera iz čitave Evrope, HONOR je potvrdio da će HONOR...

LELO lansira Dot Travel kako bi...

Švedski brend za seksualno blagostanje, LELO, lansirao je Dot Travel, kompaktnu verziju svog popularnog vibratora, pogodnu...
Kada ste na stazi i posmatrate divlje životinje, par dvogleda možda nije najbolji izbor. Tu nastupa Field Tube, verzija monokulara kompanije Nocs Provisions. Lagan i vodootporan i otporan na maglu, sa unutrašnjim komorama ispunjenim azotom koje održavaju sve jasno i u fokusu. Field Tube takođe ima veliki točkić za fokusiranje za jednostavno rukovanje jednom rukom, dok ga reljefna površina održava sigurnim u vašoj ruci bez obzira na vremenske uslove. Field Tube može biti potopljen do 30 minuta na dubini do 3 metra, što mu daje IPX7 vodootpornu ocenu. Hermetički zatvoren medicinskom O-ring montažom i ispunjen azotom, ovaj monokular je otporan na kondenzaciju ili maglu. Jednostavno uočavajte udaljene subjekte sa našim novim, velikim točkićem za fokusiranje. Opremljen sa potpuno multi-premazom staklenog niza, omogućava ultra glatko i ultra precizno fokusiranje, dovodeći vaš pogled od 9.3 metra do beskonačnosti sa lakoćom. Projektovan za poboljšani osećaj i zaštitu, naš novi talasasti hvat osigurava da vam ne isklizne iz ruke, pružajući dodatnu sigurnost za vašu optiku.
Field Tube
Pozdravite jednostavno fotografisanje pametnim telefonom! Field Tube služi kao praktičan objektiv za kameru, omogućavajući vam da uhvatite lepotu vaše okoline autentičnim analognim zumom. Samo ga usmerite, i ne zaboravite da pogledate Photo Rig adapter za snimanje video zapisa i fino podešavanje vaših fotografija sa lakoćom.