Dron TY-3R je u osnovi leteći splav za spašavanje

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići do osoba u nevolji, veća je šansa da im spasite život. Dok tehnologije poput U Safe i EMILY omogućavaju brzu upotrebu, one mogu biti ometene na talasima kao vodena vozila. Pogredajte vodeni dron za spašavanje TY-3R Flying Lifebuoy od kineskog proizvođača dronova Didiok Makings. Kao što ime sugeriše, ovaj uređaj je u osnovi splav za spašavanje koji leti prema korisnicima na vodi u nevolji, nudeći brzu alternativu odgovora.

TY-3R može leteti brzinom do 13 m/s (oko 47 km/h), brzo pružajući pomoć plivačima i pruža ključno vreme dok spasioci na vodenoj plovnoj spravi dolaze na lice mesta. Dron se može pohvaliti značajnom gornjom visinom leta od 4200 metara, što mu omogućava da lako pređe preko velikih brodova i stigne do odredišta.

Malo veći od običnog splava za spasavanje, uređaj ima dimenzije 935 x 935 mm i visok je 121 mm. Nudi plovnost od 190 N, dovoljno da podrži dve odrasle osobe, i vodootporan je sa IP68 rejtingom, što mu omogućava da bude uronjen do 1,5 metara do sat vremena. Dakle, u slučaju da bude potopljen, preživeće kako bi ispunio svoje obaveze. Ima mogućnost uzletanja i sletanja na vodu, i gašenje motora prilikom sletanja kako bi se osigurala bezbednost onih u vodi. Takođe, njegovi rotori su zaštićeni rešetkama kako bi se osigurala bezbednost udova korisnika.

Dron TY-3R Flying Lifebuoy

TY-3R ima domet daljinskog upravljanja od jednog kilometara i ne zahteva vidno polje, zahvaljujući podesivoj kameri od 720p koja pruža realan prikaz preko integrisanog monitora od 5 inča na daljinskom upravljaču. Daljinski upravljač sadrži džojstike za manevrisanje i nudi funkcije jednog dodira za uzletanje i jednog dodira za povratak. Kada su osobe spašene, operater jednostavno može pritisnuti dugme da pozove dron nazad na svoju bazu – ako ga ljudski spasioci nisu uzeli sa sobom.

Dron TY-3R Flying Lifebuoy je dostupan po ceni od 11.803 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...

TOP 5: Mobilnih projektora koji rade...

Mobilni projektori su odličan način da nosite veliki ekran sa sobom gde god da idete, i...

Sve više ljudi odbacuje roming planove...

Putujete van zemlje? Možda biste trebali nabaviti putnu eSIM karticu umesto da se odlučite za roming...

TOP 5: maske za Samsung Galaxy...

Pogledajte neke od futrola koje će zaštititi vaš Galaxy S24 od padova, udaraca i ogrebotina. Nažalost,...
Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići do osoba u nevolji, veća je šansa da im spasite život. Dok tehnologije poput U Safe i EMILY omogućavaju brzu upotrebu, one mogu biti ometene na talasima kao vodena vozila. Pogredajte vodeni dron za spašavanje TY-3R Flying Lifebuoy od kineskog proizvođača dronova Didiok Makings. Kao što ime sugeriše, ovaj uređaj je u osnovi splav za spašavanje koji leti prema korisnicima na vodi u nevolji, nudeći brzu alternativu odgovora. TY-3R može leteti brzinom do 13 m/s (oko 47 km/h), brzo pružajući pomoć plivačima i pruža ključno vreme dok spasioci na vodenoj plovnoj spravi dolaze na lice mesta. Dron se može pohvaliti značajnom gornjom visinom leta od 4200 metara, što mu omogućava da lako pređe preko velikih brodova i stigne do odredišta. Malo veći od običnog splava za spasavanje, uređaj ima dimenzije 935 x 935 mm i visok je 121 mm. Nudi plovnost od 190 N, dovoljno da podrži dve odrasle osobe, i vodootporan je sa IP68 rejtingom, što mu omogućava da bude uronjen do 1,5 metara do sat vremena. Dakle, u slučaju da bude potopljen, preživeće kako bi ispunio svoje obaveze. Ima mogućnost uzletanja i sletanja na vodu, i gašenje motora prilikom sletanja kako bi se osigurala bezbednost onih u vodi. Takođe, njegovi rotori su zaštićeni rešetkama kako bi se osigurala bezbednost udova korisnika.
Dron TY-3R Flying Lifebuoy
TY-3R ima domet daljinskog upravljanja od jednog kilometara i ne zahteva vidno polje, zahvaljujući podesivoj kameri od 720p koja pruža realan prikaz preko integrisanog monitora od 5 inča na daljinskom upravljaču. Daljinski upravljač sadrži džojstike za manevrisanje i nudi funkcije jednog dodira za uzletanje i jednog dodira za povratak. Kada su osobe spašene, operater jednostavno može pritisnuti dugme da pozove dron nazad na svoju bazu – ako ga ljudski spasioci nisu uzeli sa sobom. Dron TY-3R Flying Lifebuoy je dostupan po ceni od 11.803 dolara.