Top 5: Dodataka za Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra je jedan od trenutno najboljih smartfona na tržištu. Ako ste ponosni vlasnik ovog modela, onda sigurno želite da ga uparite sa najboljim mogućim dodacima kako biste izvukli maksimum iz svog telefona.

Od punjenja i zaštite do dodataka za gejming i produktivnost, ovi gedžeti će vam pomoći da maksimalno iskoristite svu sirovu snagu koju poseduje Galaxy S22 Ultra i pritom ga održite u besprekornom stanju u godinama koje dolaze.

Samsung adapter za napajanje od 45W sa kablom

Samsung adapter za napajanje od 45W sa kablom je must-have dodatak za Galaxy S22 Ultra. Trebaće vam punjač koji podržava napajanje od 45W kako biste maksimalno iskoristili veće brzine punjenja. Sa ovim adapterom možete da napunite svoj telefon do 50% za manje od 20 minuta a da pritom ne proizvodite previše toplote.

Možete da nabavite povoljne punjače od 45W od drugih proizvođača, ali većina njih nisu kompatibilni sa superbrzim punjenjem koje nudi Samsung. Pored toga, ovaj punjač dolazi i sa USB-C u USB-C kablom i ima odličnu bezbednosnu funkciju koja štiti vaš flegšip telefon.

KUPI NA AMAZONU

ArmorSuit MilitaryShield zaštita za ekran za Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

ArmorSuit MilitaryShield zaštita za ekran je pristupačna i izdržljiva. Napravljena je od mekanog TPU filma koji je savršen za telefone sa zakrivljenim ekranom kao što je S22 Ultra. Ona takođe odlično smanjuje odsjaj pri korišćenju telefona na otvorenom u poređenju sa kaljenim staklom.

Jedna od najatraktivnijih funkcija ove zaštite za ekran je to što može sama da se zaleči od malih ogrebotina, pa vaš telefon nastavlja da izgleda kao nov. Dobro radi sa S Pen olovkom i skenerom otiska prsta i pruža vrhunsku zaštitu ekrana uz solidnu zaštitu od ispadanja.

KUPI NA AMAZONU

ESR Galaxy S22 Ultra štitnici za sočiva kamere

Uprkos odličnom kvalitetu izrade telefona, sočiva kamere dolaze sa vrlo malo zaštite. ESR štitnici za sočiva kamere predstavljaju jedan od najboljih dodataka za ovaj telefon i pružaju dodatni sloj zaštite zadnjim kamerama, omogućavajući vama da duže pravite odlične fotografije. Ovi štitnici dolaze u pakovanjima od po pet komada i prekrivaju svako pojedinačno sočivo na modelu S22 Ultra, štiteći ih od ogrebotina, prašine i oštećenja.

Sa providnošću od 99,99 posto, možete da zaštitite kamere telefona a da ne utičete na kvalitet slika. Pored toga, možete da ih koristite sa maskama za telefon i možete da ih skinete bez oštećivanja sočiva. Proces instalacije je vrlo jednostavan sa kompletom za podešavanje, uz pomoć kojeg možete da postavite svih pet delova odjednom.

KUPI NA AMAZONU

Samsung 15W bežični punjač Duo sa adapterom za putovanja

Ovaj punjač nudi najbrže moguće vreme punjenja uz podršku za superbrzo bežično punjenje od 15W. On takođe dolazi sa AC adapterom i USB-C kablom, tako da možete odmah da počnete sa punjenjem.

Ono po čemu se ovaj bežični punjač izdvaja je njegova sposobnost da puni dva uređaja istovremeno. Možete u isto vreme da punite Galaxy S22 Ultra i Galaxy pametni sat, ili na primer Galaxy S22 Ultra i bubice.

Kompatibilan je sa telefonima koji podržavaju Qi tehnologiju, pametnim satovima i bubicama. Jedina mana je to što ne može da puni dva telefona istovremeno.

KUPI NA AMAZONU

GameSir X2

Najbolji gejming dodatak za S22 Ultra je definitivno GameSir X2. To je jedini kontroler za mobilne igrice koji može da prihvati S22 Ultra sa njegovih 163,3 mm visine. Ipak ćete morati da skinete masku sa telefona kako bi mogao savršeno da legne u kontroler ili da uklonite gumenu postavu kontrolera ako ne želite da skidate masku. Uređaj se povezuje sa telefonom direktno preko USB-C porta, tako da ima malo ili nimalo latencije.

Ima teksturisanu površinu za sigurnije držanje u rukama kao i mnoštvo dugmića, uključujući dva džojstika, D-Pad i dodatne dugmiće sa gornje strane. Čak se dobija i posebno dugme za pravljenje brzih skrinšotova prilikom igranja igrica. GameSir X2 radi sa većinom popularnih cloud platformi za gejming, kao što su Google STADIA, NVIDIA GeForce Now, Sony PlayStation Now, Xbox Game Pass i Microsoft xCloud.

KUPI NA AMAZONU

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TEST: Samsung Galaxy Watch6 (Classic)

Stariji korisnici znaju da Samsung ima iskustva u...

Audio-Technica ATH-SQ1TW – Prelepe prave bežične bubice...

Iako Audio-Technica već neko vreme pravi žičane i...

Stavite ovih 5 luksuznih satova na svoju listu...

Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition Mercedes-AMG Petronas Formula...

NOVI Watch GT 2

Huawei je predstavio Watch GT 2 - prvi...

TESTIRALI SMO: LG PL7 Bluetooth prenosni zvučnik –...

The LG XBoom Go PL7 karakteriše detaljan zvuk...

Yamaha L700A slušalice dodaju 3D zvuk svemu što...

Legendarni proizvođač Hi-Fi opreme (i muzičkih instrumenata), Yamaha,...

Audio-Technica predstavlja bežični model svojih popularnih M50x slušalica

Audio-Technica M50 slušalice možda jesu bile dizajnirane, kada...

Top 5: Klasični Motorola telefoni koji su uzdrmali...

Kada se ljudi sa setom osvrnu na eru...

Asus Chromebook Flip C436 je napravljen kao premijum...

Nakon prošlogodišnjeg izvrsnog modela Chromebook Flip C434, Asus...

Zapanjujući izgled – TEST: Honor View 20

Honor View 20 je novi top model kompanije...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Samsung Galaxy S22 Ultra je jedan od trenutno najboljih smartfona na tržištu. Ako ste ponosni vlasnik ovog modela, onda sigurno želite da ga uparite sa najboljim mogućim dodacima kako biste izvukli maksimum iz svog telefona. Od punjenja i zaštite do dodataka za gejming i produktivnost, ovi gedžeti će vam pomoći da maksimalno iskoristite svu sirovu snagu koju poseduje Galaxy S22 Ultra i pritom ga održite u besprekornom stanju u godinama koje dolaze.

Samsung adapter za napajanje od 45W sa kablom

Samsung adapter za napajanje od 45W sa kablom je must-have dodatak za Galaxy S22 Ultra. Trebaće vam punjač koji podržava napajanje od 45W kako biste maksimalno iskoristili veće brzine punjenja. Sa ovim adapterom možete da napunite svoj telefon do 50% za manje od 20 minuta a da pritom ne proizvodite previše toplote. Možete da nabavite povoljne punjače od 45W od drugih proizvođača, ali većina njih nisu kompatibilni sa superbrzim punjenjem koje nudi Samsung. Pored toga, ovaj punjač dolazi i sa USB-C u USB-C kablom i ima odličnu bezbednosnu funkciju koja štiti vaš flegšip telefon.

KUPI NA AMAZONU

ArmorSuit MilitaryShield zaštita za ekran za Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

ArmorSuit MilitaryShield zaštita za ekran je pristupačna i izdržljiva. Napravljena je od mekanog TPU filma koji je savršen za telefone sa zakrivljenim ekranom kao što je S22 Ultra. Ona takođe odlično smanjuje odsjaj pri korišćenju telefona na otvorenom u poređenju sa kaljenim staklom. Jedna od najatraktivnijih funkcija ove zaštite za ekran je to što može sama da se zaleči od malih ogrebotina, pa vaš telefon nastavlja da izgleda kao nov. Dobro radi sa S Pen olovkom i skenerom otiska prsta i pruža vrhunsku zaštitu ekrana uz solidnu zaštitu od ispadanja.

KUPI NA AMAZONU

ESR Galaxy S22 Ultra štitnici za sočiva kamere

Uprkos odličnom kvalitetu izrade telefona, sočiva kamere dolaze sa vrlo malo zaštite. ESR štitnici za sočiva kamere predstavljaju jedan od najboljih dodataka za ovaj telefon i pružaju dodatni sloj zaštite zadnjim kamerama, omogućavajući vama da duže pravite odlične fotografije. Ovi štitnici dolaze u pakovanjima od po pet komada i prekrivaju svako pojedinačno sočivo na modelu S22 Ultra, štiteći ih od ogrebotina, prašine i oštećenja. Sa providnošću od 99,99 posto, možete da zaštitite kamere telefona a da ne utičete na kvalitet slika. Pored toga, možete da ih koristite sa maskama za telefon i možete da ih skinete bez oštećivanja sočiva. Proces instalacije je vrlo jednostavan sa kompletom za podešavanje, uz pomoć kojeg možete da postavite svih pet delova odjednom.

KUPI NA AMAZONU

Samsung 15W bežični punjač Duo sa adapterom za putovanja

Ovaj punjač nudi najbrže moguće vreme punjenja uz podršku za superbrzo bežično punjenje od 15W. On takođe dolazi sa AC adapterom i USB-C kablom, tako da možete odmah da počnete sa punjenjem. Ono po čemu se ovaj bežični punjač izdvaja je njegova sposobnost da puni dva uređaja istovremeno. Možete u isto vreme da punite Galaxy S22 Ultra i Galaxy pametni sat, ili na primer Galaxy S22 Ultra i bubice. Kompatibilan je sa telefonima koji podržavaju Qi tehnologiju, pametnim satovima i bubicama. Jedina mana je to što ne može da puni dva telefona istovremeno.

KUPI NA AMAZONU

GameSir X2

Najbolji gejming dodatak za S22 Ultra je definitivno GameSir X2. To je jedini kontroler za mobilne igrice koji može da prihvati S22 Ultra sa njegovih 163,3 mm visine. Ipak ćete morati da skinete masku sa telefona kako bi mogao savršeno da legne u kontroler ili da uklonite gumenu postavu kontrolera ako ne želite da skidate masku. Uređaj se povezuje sa telefonom direktno preko USB-C porta, tako da ima malo ili nimalo latencije. Ima teksturisanu površinu za sigurnije držanje u rukama kao i mnoštvo dugmića, uključujući dva džojstika, D-Pad i dodatne dugmiće sa gornje strane. Čak se dobija i posebno dugme za pravljenje brzih skrinšotova prilikom igranja igrica. GameSir X2 radi sa većinom popularnih cloud platformi za gejming, kao što su Google STADIA, NVIDIA GeForce Now, Sony PlayStation Now, Xbox Game Pass i Microsoft xCloud.

KUPI NA AMAZONU