Top 5: Dodataka za Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra je jedan od trenutno najboljih smartfona na tržištu. Ako ste ponosni vlasnik ovog modela, onda sigurno želite da ga uparite sa najboljim mogućim dodacima kako biste izvukli maksimum iz svog telefona.

Od punjenja i zaštite do dodataka za gejming i produktivnost, ovi gedžeti će vam pomoći da maksimalno iskoristite svu sirovu snagu koju poseduje Galaxy S22 Ultra i pritom ga održite u besprekornom stanju u godinama koje dolaze.

Samsung adapter za napajanje od 45W sa kablom

Samsung adapter za napajanje od 45W sa kablom je must-have dodatak za Galaxy S22 Ultra. Trebaće vam punjač koji podržava napajanje od 45W kako biste maksimalno iskoristili veće brzine punjenja. Sa ovim adapterom možete da napunite svoj telefon do 50% za manje od 20 minuta a da pritom ne proizvodite previše toplote.

Možete da nabavite povoljne punjače od 45W od drugih proizvođača, ali većina njih nisu kompatibilni sa superbrzim punjenjem koje nudi Samsung. Pored toga, ovaj punjač dolazi i sa USB-C u USB-C kablom i ima odličnu bezbednosnu funkciju koja štiti vaš flegšip telefon.

KUPI NA AMAZONU

ArmorSuit MilitaryShield zaštita za ekran za Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

ArmorSuit MilitaryShield zaštita za ekran je pristupačna i izdržljiva. Napravljena je od mekanog TPU filma koji je savršen za telefone sa zakrivljenim ekranom kao što je S22 Ultra. Ona takođe odlično smanjuje odsjaj pri korišćenju telefona na otvorenom u poređenju sa kaljenim staklom.

Jedna od najatraktivnijih funkcija ove zaštite za ekran je to što može sama da se zaleči od malih ogrebotina, pa vaš telefon nastavlja da izgleda kao nov. Dobro radi sa S Pen olovkom i skenerom otiska prsta i pruža vrhunsku zaštitu ekrana uz solidnu zaštitu od ispadanja.

KUPI NA AMAZONU

ESR Galaxy S22 Ultra štitnici za sočiva kamere

Uprkos odličnom kvalitetu izrade telefona, sočiva kamere dolaze sa vrlo malo zaštite. ESR štitnici za sočiva kamere predstavljaju jedan od najboljih dodataka za ovaj telefon i pružaju dodatni sloj zaštite zadnjim kamerama, omogućavajući vama da duže pravite odlične fotografije. Ovi štitnici dolaze u pakovanjima od po pet komada i prekrivaju svako pojedinačno sočivo na modelu S22 Ultra, štiteći ih od ogrebotina, prašine i oštećenja.

Sa providnošću od 99,99 posto, možete da zaštitite kamere telefona a da ne utičete na kvalitet slika. Pored toga, možete da ih koristite sa maskama za telefon i možete da ih skinete bez oštećivanja sočiva. Proces instalacije je vrlo jednostavan sa kompletom za podešavanje, uz pomoć kojeg možete da postavite svih pet delova odjednom.

KUPI NA AMAZONU

Samsung 15W bežični punjač Duo sa adapterom za putovanja

Ovaj punjač nudi najbrže moguće vreme punjenja uz podršku za superbrzo bežično punjenje od 15W. On takođe dolazi sa AC adapterom i USB-C kablom, tako da možete odmah da počnete sa punjenjem.

Ono po čemu se ovaj bežični punjač izdvaja je njegova sposobnost da puni dva uređaja istovremeno. Možete u isto vreme da punite Galaxy S22 Ultra i Galaxy pametni sat, ili na primer Galaxy S22 Ultra i bubice.

Kompatibilan je sa telefonima koji podržavaju Qi tehnologiju, pametnim satovima i bubicama. Jedina mana je to što ne može da puni dva telefona istovremeno.

KUPI NA AMAZONU

GameSir X2

Najbolji gejming dodatak za S22 Ultra je definitivno GameSir X2. To je jedini kontroler za mobilne igrice koji može da prihvati S22 Ultra sa njegovih 163,3 mm visine. Ipak ćete morati da skinete masku sa telefona kako bi mogao savršeno da legne u kontroler ili da uklonite gumenu postavu kontrolera ako ne želite da skidate masku. Uređaj se povezuje sa telefonom direktno preko USB-C porta, tako da ima malo ili nimalo latencije.

Ima teksturisanu površinu za sigurnije držanje u rukama kao i mnoštvo dugmića, uključujući dva džojstika, D-Pad i dodatne dugmiće sa gornje strane. Čak se dobija i posebno dugme za pravljenje brzih skrinšotova prilikom igranja igrica. GameSir X2 radi sa većinom popularnih cloud platformi za gejming, kao što su Google STADIA, NVIDIA GeForce Now, Sony PlayStation Now, Xbox Game Pass i Microsoft xCloud.

KUPI NA AMAZONU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde