Vodič za pametnu tehnologiju u vašem domu namenjenu ljubimcima

Optimizirajte život sa vašim četvoronožnim prijateljima uz pomoć najnovijih uređaja za pse i mačke

Pametni domovi se sada okreću psima i mačkama. Proizvođači su vredno radili kako bi osmislili uređaje koji će biti praktičniji i doneti više udobnosti u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika. Ispod se nalazi nekoliko najnovijih gedžeta za vaše krznene prijatelje.

The Little Cat

Ne može svaka mačka da bude mačka za napolje, ali to ne bi trebalo da ih spreči da imaju dovoljno fizičke aktivnosti koja im je potrebna za (devet) srećnih i zdravih života. The Little Cat je pametna traka za trčanje iz domena interneta stvari, koja je povezana sa mobilnom aplikacijom i koja će vašoj maci obezbediti preko potrebnu fizičku aktivnost.

The Little Cat je jedan vertikalno postavljeni krug, koji sa unutrašnje strane ima rotirajući prsten koji je postavljen materijalom koji prija šapama vaše mačke. Ovaj uređaj će uz pomoć LED svetiljki namamiti vašu mačku da trči misleći da je vreme za igru.
Vlasnici mogu sami da odrede brzinu za svog ljubimca ili mogu to da prepuste uređaju, koji će odrediti indeks telesne mase vaše mačke i napraviće personalizovani režim vežbanja za nju.

Vlasnici mogu da prate kako njihova mačka napreduje putem prateće aplikacije, a mogu čak i da daju podstrek svojim malim vežbačima putem snimljenih glasovnih poruka koje mogu da puštaju kad požele.
Očekivana maloprodajna cena za The Little Cat traku za trčanje, koja će biti dostupna u četiri boje dragulja u martu.

CENA: 1.800 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde