Pametni, ekološki i praktičan bojler

Komapnija LG Electronics (LG) predstaviće svoj napredni, štedljivi Inverterski bojler sa toplotnom pumpom na CES® 2021.

Dobitnik nagrade CES za inovaciju, novi model radi uz čuveni LG DUAL Inverter kompresor, koji pruža brzo i efikasno grejanje vode, dok istovremeno omogućava manju potrošnju električne energije i smanjuje tekuće troškove.

DUAL Inverter kompresor Kompanije LG zagreva vodu koristeći kondenzacionu toplotu koja se stvara u procesu kompresovanja i cirkulacije rashladnog sredstva.

Rezultat je bojler koji za rad koristi do 74 procenta manje energije godišnje od konvencionalnog električnog bojlera.

Novi proizvod biće dostupan u verzijama od 200 i 270 litara, i uključivaće impresivnu energetsku efikasnost od A + i A++.

Izuzetno izdržljivi kompresor i rezervoar za vodu imaju 10-godišnju garanciju.

Ovaj LG efikasni sistem koristi toplotu iz vazduha da bi dalje smanjio potrošnju električne energije, dok dva unutrašnja izvora toplote – toplotna pumpa i grejač – pružaju sigurnost korisnicima da nikada neće ostati bez tople vode, čak i u vreme povećane potrošnje.

Pametni inverterski bojler sa toplotnom pumpom ima i Wi-Fi konekciju, koja mu omogućava nesmetan rad sa LG mobilnom aplikacijom ThinQ, dostupnom na Android i iOS uređajima.

„Novi LG inverterski bojler sa toplotnom pumpom pokazuje našu posvećenost da ponudimo proizvode visokih performansi koji umanjuju potrošnju energije u domaćinstvu i na planeti“, rekla je Lyu Jae-Cheol, predsednica LG Electronics Home Appliance & Air Solution kompanije. „Komapnija LG će i dalje razvijati ekološki odgovorna rešenja koja svakodnevni život čine ugodnijim za potrošače širom sveta.“

Ovaj proizvod je ujedno i dobitnik svih glavnih nagrada za dizajn – iF Design, Red Dot, IDEA – Ima elegantan, moderan stil u skladu sa najnovijim ekskluzivnim kućnim aparatima kompanije LG, a uz to je jednostavan za instalaciju.

Inverterski bojler sa toplotnom pumpom biće dostupan na tržištima širom Evrope i Severne Amerike od prvog kvartala 2021. godine i biće izložen na virtuelnom izložbenom štandu kompanije LG na CES 2021 (http://Exhibition.LG.com) od 11. januara.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Milion pametnih monitora

Kompanija Samsung Electronics objavila je da je akumulirana...

Da li ste spremni za novu generaciju televizora?

Kompanija LG za sve zaljubljenike u dobre TV...

Luis Hamilton proglašen za ambasadora brenda LG Signature

Šestostruki šampion formule 1, Luis Hamilton, globalni je...

IFA 2020: LG 8K OLED televizori sa najnaprednijim...

Kompanija LG Electronics (LG), prvi proizvođač televizora koji...

5 kul pametnih kućnih uređaja sa kongresa mobilne...

Kongres mobilne industrije je očigledno jedan od najboljih...

Stari Beogram 4000c gramofon dobija novi sjaj

Bang & Olufsen ponovo predstavlja klasični gramofon u najčistijem...

CES 2021: Dugo očekivani LG laptop računar

Kompanija LG će na prvom virtuelnom CES® 2021...

Televizori za fantastično GAMING iskustvo

Kompanija LG planira saradnju sa kompanijom Google kako...

IFA 2022: TCL ozbiljna inovativna konkurencija

Pored novog kućnog bioskopa i linija kućnih aparata...

IFA 2020: Za čuvanje hrane u doba nove...

Dve trećine svetske populacije kažu da im je...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Komapnija LG Electronics (LG) predstaviće svoj napredni, štedljivi Inverterski bojler sa toplotnom pumpom na CES® 2021. Dobitnik nagrade CES za inovaciju, novi model radi uz čuveni LG DUAL Inverter kompresor, koji pruža brzo i efikasno grejanje vode, dok istovremeno omogućava manju potrošnju električne energije i smanjuje tekuće troškove. DUAL Inverter kompresor Kompanije LG zagreva vodu koristeći kondenzacionu toplotu koja se stvara u procesu kompresovanja i cirkulacije rashladnog sredstva. Rezultat je bojler koji za rad koristi do 74 procenta manje energije godišnje od konvencionalnog električnog bojlera. Novi proizvod biće dostupan u verzijama od 200 i 270 litara, i uključivaće impresivnu energetsku efikasnost od A + i A++. Izuzetno izdržljivi kompresor i rezervoar za vodu imaju 10-godišnju garanciju. Ovaj LG efikasni sistem koristi toplotu iz vazduha da bi dalje smanjio potrošnju električne energije, dok dva unutrašnja izvora toplote - toplotna pumpa i grejač – pružaju sigurnost korisnicima da nikada neće ostati bez tople vode, čak i u vreme povećane potrošnje. Pametni inverterski bojler sa toplotnom pumpom ima i Wi-Fi konekciju, koja mu omogućava nesmetan rad sa LG mobilnom aplikacijom ThinQ, dostupnom na Android i iOS uređajima. „Novi LG inverterski bojler sa toplotnom pumpom pokazuje našu posvećenost da ponudimo proizvode visokih performansi koji umanjuju potrošnju energije u domaćinstvu i na planeti“, rekla je Lyu Jae-Cheol, predsednica LG Electronics Home Appliance & Air Solution kompanije. „Komapnija LG će i dalje razvijati ekološki odgovorna rešenja koja svakodnevni život čine ugodnijim za potrošače širom sveta.“ Ovaj proizvod je ujedno i dobitnik svih glavnih nagrada za dizajn - iF Design, Red Dot, IDEA - Ima elegantan, moderan stil u skladu sa najnovijim ekskluzivnim kućnim aparatima kompanije LG, a uz to je jednostavan za instalaciju. Inverterski bojler sa toplotnom pumpom biće dostupan na tržištima širom Evrope i Severne Amerike od prvog kvartala 2021. godine i biće izložen na virtuelnom izložbenom štandu kompanije LG na CES 2021 (http://Exhibition.LG.com) od 11. januara.