TOP 5: Fitnes prstenova – Držite zdravstvene parametre u malom prstu

Uređaji za praćenje fizičke aktivnosti i pametni satovi stekli su ogromnu popularnost, ali šta je sa ostalim nosivim fitnes uređajima? Zahvaljujući današnjoj digitalnoj tehnologiji, fitnes prstenovi su potpuno promenili izgled ponude fitnes proizvoda, omogućivši ljudima da prate zdravstvene parametre i unaprede fizičku spremu bez korišćenja telefona ili čekanja na rezultate od doktora. Fitnes prstenovi mogu biti odličan način da pratite zdravstvene parametre, ali i druge stvari kao što je promena u vašem dnevnom rasporedu. Podignite vežbanje na viši nivo sa najboljim fitnes prstenovima o kojima više možete saznati u nastavku.

Oura Ring Gen3

Prsten Oura Ring Gen3 je poseban zbog izuzetnog učinka tokom pandemije koronavirusa. Istraživači na Univerzitetu Zapadne Virdžinije otkrili su da ovaj prsten može da detektuje simptome kovida do tri dana ranije, što je posebno impresivno uzevši u obzir pandemiju koja se odužila. Pored toga, Oura prsten može da radi do sedam celih dana između dva punjenja baterije, a kako ima masu od svega šest grama, on je dosta lakši od većine drugih modela. Što se tiče funkcionalnosti, kompatibilan je sa Apple Health i Google Fit aplikacijama, prati zdravstvene parametre i meri vašu aktivnost. Tu je i integrisana funkcija za praćenje menstrualnog ciklusa, kao i funkcija za praćenje sna koja omogućava da se dobro naspavate noću. Oura Ring Gen 3 je napravljen od laganog titanijuma i vodootporan je do dubine od 100 metara.

VIŠE DETALJA NA SAJTU OURA RING

Go2sleep

Go2sleep ima prikladno ime s obzirom na to da je u pitanju jedan od najboljih uređaja za praćenje sna u 2022. godini. Takođe je dobio nagradu za „Uređaj za praćenje sna koji donosi najveću vrednost“ za 2022. godinu od Fondacije za san, što dodatno uliva poverenje u njegove sposobnosti. Ovaj fitnes prsten ne meri samo vaš puls, već prikuplja i druge podatke, kao što je nivo kiseonika u krvi (SpO2), indeks apneje i hipopneje (AHI), varijabilnost pulsa i indeks perfuzije uz notifikacije putem vibriranja. Možete da vidite rezultate odmah u realnom vremenu, ali i dalje imate opciju da dobijete izveštaj tako što ćete eksportovati CSV fajl koji možete kasnije da pregledate. Uz sve to, Go2Sleep je uspeo da ostane vrlo lagan sa masom od svega šest grama.

VIŠE DETALJA NA SAJTU SLEEPON

Leagway R3 pametni prsten

Pametni prsten Leagway R3 je jeftin fitnes prsten koji je vodootporan i ima prelepi dizajn od epoksi kristalne keramike. Napravljen je od posebnih materijala za koje se tvrdi da poboljšavaju ukupno zdravstveno stanje, kao što su FIR energetski kamen, vulkanski magnet i germanijum. Ovi materijali zajedno mogu da poboljšaju ljudski metabolizam i cirkulaciju krvi, pritom štiteći od štetnih elektromagnetnih talasa koje emituju telefoni i kompjuteri. Međutim, ovaj fitnes prsten pokriva mnogo više od pukih fitnes parametara. Možete i da čuvate podatke, bilo da je u pitanju obična poruka ili raspored. Kompatibilan je sa Windows i Android operativnim sistemima, što predstavlja dodatnu prednost kod svakodnevnog korišćenja.

VIŠE DETALJA NA SAJTU AMAZON

Motiv Ring Fitness

Uređaj za praćenje fizičke aktivnosti, sna i pulsa Motiv Ring Fitness takođe se zove i 24/7 Smart Ring zato što konstantno radi, prati i šalje informacije do korisnika tokom celog dana, kako bi on u svakom trenutku mogao da ima uvid u svoje zdravstvene parametre. Ovaj prsten se ne fokusira samo na fizičku aktivnost i san, već prati i otkucaje srca. Možete da izvlačite statistiku koja uključuje broj minuta provedenih baveći se fizičkim aktivnostima i odmaranjem, potrošnju kalorija, broj pređenih koraka i razdaljinu. Takođe vas savetuje oko vrsta aktivnosti kojima se bavite i intenziteta. Plus imate integrisano praćenje sna. Minimalistički titanijumski dizajn čini da prsten bude lagan, a pored toga je i vodootporan do dubine od 50 metara. Baterija traje do tri dana, ali je potrebno 90 minuta za brzo punjenje. Prsten je kompatibilan sa iOS i Android operativnim sistemima.

VIŠE DETALJA NA SAJTU MOTIV

ORII Smart Ring

Pametni prsten ORII ide korak dalje dodajući mogućnost slanja i primanja poruka direktno preko prstena. Koristeći Bluetooth povezivanje, on čak ima i „airplane“ režim za one koji često lete. Sa ovim prstenom možete da uživate u slušanju muzike za meditaciju, fokus i podizanje nivoa energije. On prati vašu fizičku aktivnost, san i kondiciju a potom vam daje savete kako da vodite zdraviji život. Takođe meri puls, i to daleko preciznije nego na ručnom zglobu, kako tvrde u kompaniji ORII. Kompatibilan je sa Apple Health i Google Fit aplikacijama i napravljen je od nealergenskog titanijuma, dok mu je ukupna masa šest grama. Baterija traje do sedam dana i vodootporan je do dubine od 100 metara.

VIŠE DETALJA NA SAJTU ORII

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde