Maska sa kojom će vaši razgovori ostati privatni

Mutalk je još jedna maska nalik na onu koji nosi filmski zlikovac Bejn, ali ova maska ima za cilj da zaštiti privatnost vaših razgovora. Mutalk je proizvod kompanije Shiftall koja je specijalizovana je za VR opremu a deo je Panasonic Grupe.

Mutalk se reklamira kao Bluetooth mikrofon koji, kao Bloxvox sprečava glas da izađe a sprečava i buku iz okruženja da ometa vaše razgovore. Mutalk može da se koristi prilikom igranja igrica, uključujući VR igrice, kao i tokom onlajn sastanaka u bučnim okruženjima, ili jednostavno u bilo kojoj situaciji kada ne želite da vas drugi čuju a pritom vam ne smetaju čudni pogledi – ako ste na javnom mestu.

U kompaniji Shiftall kažu da ovaj uređaj može da priguši glas za čak 30 dB, što je kao da šapućete. Sa unutrašnje strane, ovaj gedžet ima ukonivi i perivi sunđerasti jastuk koji upija vlagu i hvata svu tečnost koju potencijalno izbacujete iz usta tokom pričanja.

Pošto smartfoni i tableti ne omogućavaju simultano povezivanje sa Bluetooth mikrofonom i Bluetooth slušalicama, ugrađen je ulaz od 3,5 mm za slušalice koje možete koristiti sa smartfonom/tabletom. Međutim, žičano povezivanje slušalica nije neophodno kada se uređaj koristi sa PC računarom. Kad smo već kod PC računara, Mutalk aktivira mikrofon automatski čim ga stavite preko usta i isključi ga čim ga skinete.

Uređaj možete poručiti u pretprodaji po ceni od 156$.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde