Fossil se aktivirao sa Sport pametnim satom

Američki proizvođač satova Fossil ima novi pametni sat koji dodatno obogaćuje već bogatu porodicu nosivih uređaja ove kompanije, i nazvan je Fossil Sport.

Ovaj sat je namenjen ljudima koji vode aktivan život i radi na najnovijoj Snapdragon 3100 platformi, i na sveže dorađenom Wear OS sistemu koji nam donosi Google.

U kompaniji Fossil kažu da će sat dolaziti u dve veličine, 41 mm i 43 mm, u šest različitih boja i uz ogromnu kolekciju kajiševa koji se mogu lako menjati. Bez obzira na veličinu ili izgled za koji se opredelite, Fossil Sport ima ekran osetljiv na dodir i bateriju koja će vam izdržati ceo dan.

Uz standardno korišćenje, baterija bi trebalo da vas služi 24 sata, ali to možete pojačati na čak tri dana sa novim režimom za uštedu energije.
Unutar modela Sport nalazi se gomila senzora.

Ovaj sat može da prati puls, kao i da vam daje podatke sa vašeg trčanja ili treninga uz pomoć altimetra, brzinometra, i žiroskopskih senzora kao i GPS funkcije. Takođe ima i NFC mogućnosti za plaćanje dodirom kao i mogućnost povezivanja sa svim vašim drugim uređajima preko Bluetooth tehnologije.

Fossil Sport pametni sat će u maloprodaji koštati 255 dolara i biće dostupan u prodavnicama. Ako ste nestrpljivi, možete ovaj sat da nabavite preko Fossilovog sajta, i to već danas.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde