HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije pametnih telefona pomoću AI- Falcon sistema kamere

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija je ostvarila partnerstvo sa poznatom francuskom jednoručnom mačevalkom, Sesilijom Berder.

Iskoristivši potpuno novi uređaj HONOR Magic6 Pro, postignuto je automatsko snimanje izuzetno brzih trenutaka mačevanja, bez ikakvih kompromisa po pitanju oštrine. Ovim se HONOR Magic6 Pro ističe kao vrhunska kamera za sportske događaje, uključujući Olimpijadu ove godine.

HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture

Detaljnije možete pogledati putem sledećeg linka: Discover the Magic of Sportography Caption

Osim objektiva od 180 megapiksela, prilagođenog HDR senzora sa ultra-velikim dinamičkim opsegom i velikim otvorom blende, HONOR Falcon sistem podigao je mogućnosti kamere na profesionalni nivo. U odgovoru na rastuću popularnost sportske fotografije i veći značaj veštačke inteligencije (AI), proizvođači pametnih telefona su uložili napore u poboljšanje brzine snimanja i jasnoće slike.

HONOR je unapredio svoj sistem kamere na predstojećoj HONOR Magic6 seriji, čineći ga poželjnim izborom za ljubitelje fotografije. Koristeći obiman skup podataka, HONOR AI Motion Sensing 2.0 može uhvatiti najbolje trenutke u više od 10 scenarija, pružajući izuzetne mogućnosti autofokusa u sportskoj fotografiji.

HONOR Falcon sistem je podigao mogućnosti kamere na profesionalni nivo

U odnosu na svog prethodnika, koji se oslanjao na 270.000 slika za obuku AI za identifikaciju pokreta, ažurirana verzija koristi skup od 8.000.000 slika, što predstavlja povećanje od gotovo 3000% u odnosu na prethodnu generaciju. HONOR je još jednom unapredio svoj sistem kamere na predstojećoj HONOR Magic6 seriji sa snažnom hardverskom specifikacijom i poboljšanim sistemom Falcon kamere, koja sada može da snimi širok dijapazon sportova i aktivnosti.

HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture

Što se tiče autofokusa, ugradnja SMA motora povećava brzinu fokusa zahvaljujući inovativnom hardveru, pružajući dodatno poboljšano iskustvo na pametnom telefonu. Ove mogućnosti su se pokazale posebno korisnim u sportu, fotografisanju životinja i akcionoj fotografiji, gde je sposobnost snimanja brzih trenutaka ključna.

Uoči Olimpijske godine, HONOR Magic6 Serija omogućava korisnicima da dokumentuju impresivne trenutke koji će ih ostaviti u čudu. Novi HONOR Falcon sistem kamera sada je pametniji, koristeći ogroman skup podataka za obuku veštačke inteligencije, omogućavajući još inteligentnije AI mogućnosti. Otkrijte kako HONOR Magic6 Pro automatski beleži brze trenutke u mačevanju, pružajući vrhunsku podršku za beleženje impresivnih trenutaka u svakodnevnom životu.

Jasnoća slike – HONOR Magic6 Pro

Jasnoća slike je ključna, a HONOR Magic6 Serija donosi telefoto objektiv sa optičkim zumom od 2,5 i HDR senzorom sa ultra-velikim dinamičkim opsegom. Prvi prilagođeni HDR u industriji obezbeđuje izuzetnu tačnost boja i osvetljenosti, dok telefoto objektiv omogućava snimanje izuzetnih detalja na različitim udaljenostima.

Pored mogućnosti zumiranja, telefoto objektiv podržava optički zum od 2,5, senzor od 5Ks/10Ks zum i 100Ks super rezoluciju. Shodno tome, korisnici mogu da snimaju subjekte izbliza ili iz daleka uz preciznost bez premca, čuvajući izuzetnu oštrinu, jasnoću i dubinu na svakoj slici. Bilo da snimate sitne detalje ili široki plan, objektiv osigurava da čak i najviši nivoi zumiranja održavaju izuzetan kvalitet slike.

HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture

Posvećeni razvoju kamere koja se ističa u fotografisanju najfinijih detalja i očuvanju kvaliteta u različitim uslovima osvetljenja, HONOR predstavlja prvi prilagođeni HDR senzor od 1/1,3 inča u industriji. Shodno tome, HONOR Magic6 serija nudi izvanrednih 800% poboljšanja u dinamičkom opsegu. Ovo značajno poboljšanje obezbeđuje vrhunsku tačnost boja i osvetljenosti, posebno pri snimanju objekata pod osvjetljenjem. Korisnici mogu bez napora da slikaju sa savršeno očuvanim detaljima, što rezultira neuporedivim fotografskim iskustvom.

Donošenjem ovog izuzetnog paketa telefoto sočiva za korisnike pametnih telefona, HONOR vam omogućava da u potpunosti iskusite prednosti optičkog zuma i snimite izvanredne snimke u svakom trenutku.

Globalno lansiranje HONOR Magic6 serije zakazano je za 25. februar ove godine u okviru MWC 2024. Za više informacija, posetite stranicu putem sledećeg linka: Discover the Magic

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

zIng: Koncept pametnog displeja koji bezbedno...

Pametni telefoni mogu pružiti razne korisne informacije i funkcije, ali uvek će biti situacija kada ne...

Dosadni telefon: izgorela generacija Z odbacuje...

Dosadni telefon, lansiran na Milanskoj nedelji dizajna, najnoviji je uređaj koji koristi brigu mladih ljudi o...

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

Samsung AI dom

Kompanija Samsung Electronics premijerno je na našem tržištu prikazala nove uređaje iz kategorije bele tehnike, televizora...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...