HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije pametnih telefona pomoću AI- Falcon sistema kamere

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija je ostvarila partnerstvo sa poznatom francuskom jednoručnom mačevalkom, Sesilijom Berder.

Iskoristivši potpuno novi uređaj HONOR Magic6 Pro, postignuto je automatsko snimanje izuzetno brzih trenutaka mačevanja, bez ikakvih kompromisa po pitanju oštrine. Ovim se HONOR Magic6 Pro ističe kao vrhunska kamera za sportske događaje, uključujući Olimpijadu ove godine.

HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture

Detaljnije možete pogledati putem sledećeg linka: Discover the Magic of Sportography Caption

Osim objektiva od 180 megapiksela, prilagođenog HDR senzora sa ultra-velikim dinamičkim opsegom i velikim otvorom blende, HONOR Falcon sistem podigao je mogućnosti kamere na profesionalni nivo. U odgovoru na rastuću popularnost sportske fotografije i veći značaj veštačke inteligencije (AI), proizvođači pametnih telefona su uložili napore u poboljšanje brzine snimanja i jasnoće slike.

HONOR je unapredio svoj sistem kamere na predstojećoj HONOR Magic6 seriji, čineći ga poželjnim izborom za ljubitelje fotografije. Koristeći obiman skup podataka, HONOR AI Motion Sensing 2.0 može uhvatiti najbolje trenutke u više od 10 scenarija, pružajući izuzetne mogućnosti autofokusa u sportskoj fotografiji.

HONOR Falcon sistem je podigao mogućnosti kamere na profesionalni nivo

U odnosu na svog prethodnika, koji se oslanjao na 270.000 slika za obuku AI za identifikaciju pokreta, ažurirana verzija koristi skup od 8.000.000 slika, što predstavlja povećanje od gotovo 3000% u odnosu na prethodnu generaciju. HONOR je još jednom unapredio svoj sistem kamere na predstojećoj HONOR Magic6 seriji sa snažnom hardverskom specifikacijom i poboljšanim sistemom Falcon kamere, koja sada može da snimi širok dijapazon sportova i aktivnosti.

HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture

Što se tiče autofokusa, ugradnja SMA motora povećava brzinu fokusa zahvaljujući inovativnom hardveru, pružajući dodatno poboljšano iskustvo na pametnom telefonu. Ove mogućnosti su se pokazale posebno korisnim u sportu, fotografisanju životinja i akcionoj fotografiji, gde je sposobnost snimanja brzih trenutaka ključna.

Uoči Olimpijske godine, HONOR Magic6 Serija omogućava korisnicima da dokumentuju impresivne trenutke koji će ih ostaviti u čudu. Novi HONOR Falcon sistem kamera sada je pametniji, koristeći ogroman skup podataka za obuku veštačke inteligencije, omogućavajući još inteligentnije AI mogućnosti. Otkrijte kako HONOR Magic6 Pro automatski beleži brze trenutke u mačevanju, pružajući vrhunsku podršku za beleženje impresivnih trenutaka u svakodnevnom životu.

Jasnoća slike – HONOR Magic6 Pro

Jasnoća slike je ključna, a HONOR Magic6 Serija donosi telefoto objektiv sa optičkim zumom od 2,5 i HDR senzorom sa ultra-velikim dinamičkim opsegom. Prvi prilagođeni HDR u industriji obezbeđuje izuzetnu tačnost boja i osvetljenosti, dok telefoto objektiv omogućava snimanje izuzetnih detalja na različitim udaljenostima.

Pored mogućnosti zumiranja, telefoto objektiv podržava optički zum od 2,5, senzor od 5Ks/10Ks zum i 100Ks super rezoluciju. Shodno tome, korisnici mogu da snimaju subjekte izbliza ili iz daleka uz preciznost bez premca, čuvajući izuzetnu oštrinu, jasnoću i dubinu na svakoj slici. Bilo da snimate sitne detalje ili široki plan, objektiv osigurava da čak i najviši nivoi zumiranja održavaju izuzetan kvalitet slike.

HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture

Posvećeni razvoju kamere koja se ističa u fotografisanju najfinijih detalja i očuvanju kvaliteta u različitim uslovima osvetljenja, HONOR predstavlja prvi prilagođeni HDR senzor od 1/1,3 inča u industriji. Shodno tome, HONOR Magic6 serija nudi izvanrednih 800% poboljšanja u dinamičkom opsegu. Ovo značajno poboljšanje obezbeđuje vrhunsku tačnost boja i osvetljenosti, posebno pri snimanju objekata pod osvjetljenjem. Korisnici mogu bez napora da slikaju sa savršeno očuvanim detaljima, što rezultira neuporedivim fotografskim iskustvom.

Donošenjem ovog izuzetnog paketa telefoto sočiva za korisnike pametnih telefona, HONOR vam omogućava da u potpunosti iskusite prednosti optičkog zuma i snimite izvanredne snimke u svakom trenutku.

Globalno lansiranje HONOR Magic6 serije zakazano je za 25. februar ove godine u okviru MWC 2024. Za više informacija, posetite stranicu putem sledećeg linka: Discover the Magic

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

ZimaCube: Lično skladištenje u oblaku postaje...

Osigurajte svoje podatke, zaštitite dragocene fotografije, pokrećite AI modele ili kreirajte personalizovane servise za strimovanje sa...

Da li udobno slušate?

Da li su vaše bežične slušalice gotovo stalno u ušima? Ako ne pristaju savršeno, slušanje tokom...

Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše...

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih...

Top Tech: Samsung Galaxy S24 Ultra...

A kako se stiže do te titule? Znanjem i lepim vaspitanjem! Samsung već godinama, pa i...

Samsung Galaxy S24 Ultra – Najnaprednije...

U dinamičnom svetu tehnologije, konstantno svedočimo inovacijama i lansiranjima novih uređaja od strane različitih kompanija. Jedan...

Sonyjeva gaming marka ponovo se upliče...

Sony nije stran audio proizvodima, a najnoviji izdanak iz njegovog Inzone brenda namenjenog igračima nudi mnogo...

Best Buy: Samsung Galaxy S24 ...

Galaxy S24 je odličan izbor za ljubitelje Androida, sa izuzetnom optimizacijom baterije, vrhunskim performansama i elegantnim...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s kompanijom Dolby Laboratories, liderom u iskustvima uživanja u...

Savijeno tehnološko čudo – Tecno Phantom...

TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju...
U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija je ostvarila partnerstvo sa poznatom francuskom jednoručnom mačevalkom, Sesilijom Berder. Iskoristivši potpuno novi uređaj HONOR Magic6 Pro, postignuto je automatsko snimanje izuzetno brzih trenutaka mačevanja, bez ikakvih kompromisa po pitanju oštrine. Ovim se HONOR Magic6 Pro ističe kao vrhunska kamera za sportske događaje, uključujući Olimpijadu ove godine.
HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture
Detaljnije možete pogledati putem sledećeg linka: Discover the Magic of Sportography Caption Osim objektiva od 180 megapiksela, prilagođenog HDR senzora sa ultra-velikim dinamičkim opsegom i velikim otvorom blende, HONOR Falcon sistem podigao je mogućnosti kamere na profesionalni nivo. U odgovoru na rastuću popularnost sportske fotografije i veći značaj veštačke inteligencije (AI), proizvođači pametnih telefona su uložili napore u poboljšanje brzine snimanja i jasnoće slike. HONOR je unapredio svoj sistem kamere na predstojećoj HONOR Magic6 seriji, čineći ga poželjnim izborom za ljubitelje fotografije. Koristeći obiman skup podataka, HONOR AI Motion Sensing 2.0 može uhvatiti najbolje trenutke u više od 10 scenarija, pružajući izuzetne mogućnosti autofokusa u sportskoj fotografiji.

HONOR Falcon sistem je podigao mogućnosti kamere na profesionalni nivo

U odnosu na svog prethodnika, koji se oslanjao na 270.000 slika za obuku AI za identifikaciju pokreta, ažurirana verzija koristi skup od 8.000.000 slika, što predstavlja povećanje od gotovo 3000% u odnosu na prethodnu generaciju. HONOR je još jednom unapredio svoj sistem kamere na predstojećoj HONOR Magic6 seriji sa snažnom hardverskom specifikacijom i poboljšanim sistemom Falcon kamere, koja sada može da snimi širok dijapazon sportova i aktivnosti.
HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture
Što se tiče autofokusa, ugradnja SMA motora povećava brzinu fokusa zahvaljujući inovativnom hardveru, pružajući dodatno poboljšano iskustvo na pametnom telefonu. Ove mogućnosti su se pokazale posebno korisnim u sportu, fotografisanju životinja i akcionoj fotografiji, gde je sposobnost snimanja brzih trenutaka ključna. Uoči Olimpijske godine, HONOR Magic6 Serija omogućava korisnicima da dokumentuju impresivne trenutke koji će ih ostaviti u čudu. Novi HONOR Falcon sistem kamera sada je pametniji, koristeći ogroman skup podataka za obuku veštačke inteligencije, omogućavajući još inteligentnije AI mogućnosti. Otkrijte kako HONOR Magic6 Pro automatski beleži brze trenutke u mačevanju, pružajući vrhunsku podršku za beleženje impresivnih trenutaka u svakodnevnom životu.

Jasnoća slike - HONOR Magic6 Pro

Jasnoća slike je ključna, a HONOR Magic6 Serija donosi telefoto objektiv sa optičkim zumom od 2,5 i HDR senzorom sa ultra-velikim dinamičkim opsegom. Prvi prilagođeni HDR u industriji obezbeđuje izuzetnu tačnost boja i osvetljenosti, dok telefoto objektiv omogućava snimanje izuzetnih detalja na različitim udaljenostima. Pored mogućnosti zumiranja, telefoto objektiv podržava optički zum od 2,5, senzor od 5Ks/10Ks zum i 100Ks super rezoluciju. Shodno tome, korisnici mogu da snimaju subjekte izbliza ili iz daleka uz preciznost bez premca, čuvajući izuzetnu oštrinu, jasnoću i dubinu na svakoj slici. Bilo da snimate sitne detalje ili široki plan, objektiv osigurava da čak i najviši nivoi zumiranja održavaju izuzetan kvalitet slike.
HONOR Magic6 Pro
Motion Sensing Capture
Posvećeni razvoju kamere koja se ističa u fotografisanju najfinijih detalja i očuvanju kvaliteta u različitim uslovima osvetljenja, HONOR predstavlja prvi prilagođeni HDR senzor od 1/1,3 inča u industriji. Shodno tome, HONOR Magic6 serija nudi izvanrednih 800% poboljšanja u dinamičkom opsegu. Ovo značajno poboljšanje obezbeđuje vrhunsku tačnost boja i osvetljenosti, posebno pri snimanju objekata pod osvjetljenjem. Korisnici mogu bez napora da slikaju sa savršeno očuvanim detaljima, što rezultira neuporedivim fotografskim iskustvom. Donošenjem ovog izuzetnog paketa telefoto sočiva za korisnike pametnih telefona, HONOR vam omogućava da u potpunosti iskusite prednosti optičkog zuma i snimite izvanredne snimke u svakom trenutku. Globalno lansiranje HONOR Magic6 serije zakazano je za 25. februar ove godine u okviru MWC 2024. Za više informacija, posetite stranicu putem sledećeg linka: Discover the Magic