Kiwano KO1 Plus – Samobalansirajući električni skuter

Čudna električna naprava

Najnoviji monocikl kompanije Kiwano koristi LG baterije koje su smeštene u dršku ovog skutera i omogućavaju mu autonomiju od 40 km za koju mu je dovoljno sat vremena punjenja.

Motor od 1000 vati koji je smešten u točku pokreće ovaj monocikl do maksimalne brzine od 19 km/h, što je sporije nego prvi model ali to bi trebalo da bude dovoljno brzo za većinu ljudi. Trebalo bi da je u stanju da savlada nagib od 30 posto.

Napravljen je od ugljeničnih vlakana, fleksi polikarbonata i legure cinka za vrlo kvalitetan osećaj, ima zaštitni rejting IP54 što ga čini otpornim na vremenske uslove i dosta izdržljivim.

KO1+ se kreće na malom debelom točku kojim možete da idete po travi, pesku, zemlji ili trotoaru, a amortizer će ublažiti sve izbočine koje vam se nađu na putu.

Kupci mogu da biraju između dve vrste guma na svom KO1+ električnom monociklu, urban i all-terrain.

Za Auto Deck Smart Control sistem kažu da čini vožnju dosta jednostavnom – samo se popnete na postolja za stopala koja su napravljena da sprečavaju klizanje, nagnete se unapred i vozite. Kao i kod ostalih sličnih proizvoda, vozač se naginje levo i desno kada hoće da skrene i naginje se unazad kad hoće da se zaustavi.

LED svetla se nalaze sa prednje strane na vrhu i sa zadnje strane na dnu, a LCD displej pokazuje nivo baterije, brzinu i podatke o putu, a ovaj monocikl ima ugrađenu i nožicu koja se izvlači.

Prateća aplikacija omogućava personalizaciju, kao na primer menjanje režima upravljanja, podešavanje ugla pod kojim se kreće, a možete čak i da aktivirate režim u kom će vas monocikl pratiti.

Aplikacija se takođe može koristiti i kao digitalni ključ kako biste uvek bili spokojni što se tiče bezbednosti vašeg KO1+ električnog monocikla.

KO1+ je dostupan po ceni od 1.299 dolara, kupci mogu da biraju urban ili all-terrain gume, kao i dodatne detalje kako što su montirana kamera, dodatni punjač i Kiwano kaciga.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde