TCL na sajmu CES 2021

Redefinisanje standarda za prenosive uređaje

TCL najavljuje lansiranje dva revolucionarna proizvoda, štampani OLED uvijajući ekran od 17 inča i AMOLED ekran na smotavanje od 6,7 inča.

Fleksibilni OLED uvijajući ekran od 17 inča je debeo svega 0,18 mm i predstavlja jedinstveni primer fleksibilne tehnologije ekrana u većem formatu.

Sa opsegom boja od 100%, kvalitet ekrana je znatno poboljšan.

Ovaj ekran može naći široku primenu u fleksibilnim televizorima, zakrivljenim i sklopivim ekranima i providnim komercijalnim ekranima.

Sa AMOLED ekranom koji se može smotati, jednostavnim dodirom prsta uređaj se može produžiti sa 6,7 inča na 7,8 inča, pretvarajući ga iz smartfona u tablet i stvarajući potpuno novo korisničko iskustvo uz pomoć svog lako prilagodljivog korisničkog interfejsa.

Smartfon ima debljinu manju od 10 mm, što ga čini dosta tanjim od sklopivih smartfona.

Kroz unapređen dizajn fleksibilnog ekrana za smartfon, radijus uvijanja i klizanja fleksibilnog ekrana može da iznosi svega R3mm, u kombinaciji sa posebno osmišljenim kliznim mehanizmom.

Jednostavnim povlačenjem kliznog dugmeta prvobitno smotani ekran sakriven unutar kućišta može da se izvuče, omogućavajući telefonu da se izduži i potom ponovo skupi.

Uređaj može da istrpi do 100.000 izvlačenja. Interfejs može da se prilagodi za korišćenje jednom rukom ili za multitasking.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde