Giulia i Stelvio “bezvremenski dizajn”

Novi Giulia i Stelvio upravo debituju. Ovi nagrađivani modeli osvojili su međunarodnu zajednicu zahvaljujući prepoznatljivoj izvrsnosti ovog brenda – savršena raspodela težine, najbolja dinamika vožnje u klasi, vrhunska tehnološka i pogonska rešenja – i bezvremenski dizajn koji čini svako Alfa Romeo vozilo dugotrajnim „umetničkim delom na točkovima.“ Danas, jedinstveni pristup lepoti italijanskog dizajna brenda Alfa Romeo postao je još zavodljiviji i moderniji na oba modela, sa stilskim intervencijama na prednjim delu, koja stvaraju jasan i snažan utisak srodnosti sa modelom Tonale. Novi Giulia i Stelvio postaju dostupni od februara 2023.

Novi izgled

Na prednjem delu novih model Giulia i Stelvio, maska hladnjaka, gde je postavljen logo, kao i niže rešetke dva glavna usisnika za vazduh dobile su jedinstven izgled koji predstavlja modernu interpretaciju poznate i upečatljive „Trilobo“ rešetke. Farovi zapravo čine glavni novi element u prednjem delu. Danas na oba modela debituju farovi „3+3“, sa 100% LED Adaptive Matrix svetlima. Raspored grupe zadnjih LED svetala, koji omogućava savršenu kombinaciju stila i sofisticiranih tehnologija, takođe je napravljen tako da naglasi sportski duh oba modela. Konkretno, nova Giulia ima nova zadnja svetla pokrivena staklom sa transparentnim finišom, dok svetla na novom modelu Stelvio imaju zadimljena stakla sa sjajnim crnim finišom.

Nova, potpuno digitalna instrument tabla

Najvažnija promena može se uočiti na instrument tabli, sa njenim istorijskim „teleskopskim“ dizajnom. Sadrži novi, kompletno digitalni 12,3-inčni TFT ekran, gde je moguće pristupiti svim informacijama o vozilu i parametrima koji se odnose na tehnologije autonomne vožnje. Nadalje, klaster je dostupan u tri varijante: Evolved, Relax i Heritage.

Pogon na sva četiri točka sa Q4 tehnologijom: dizajnirana je tako da upravlja prianjanjem vozila na reaktivan i predvidiv način, kako bi se obezbedili najviši mogući nivoi performansi, efikasnosti i bezbednosti.

Q2 mehanički samozaključavajući diferencijal: U okviru paketa Veloce, moguće je integrisati Q4 pogon na sva četiri točka sa Q2 mehaničkim samozaključavanjem, koje je takođe dostupno i na verzijama koje imaju samo pogon na zadnjim točkovima.

Da bi proslavio debitovanje novih modela Giulia i Stelvio, Alfa Romeo uvodi specijalnu seriju Competizione – autentičnu „koncentraciju“ stila koja će sigurno oduševiti Alfa Romeo zajednicu. Intenzivni sportski izgled novog modela Stelvio naglašen je 21-inčnim alu-felnama. Enterijeri se ističu zbog svojih Harman/Kardio audio sistema i table presvučene kožom, kao i sedišta sa crvenim šavovima. Konačno, ima zatamnjena stakla i znak Competizione na bočnim i prednjim naslonima za glavu. U pitanju je najbolji izražaj suštine brenda Alfa Romeo u pogledu stila, performansi i tehnologije.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde