Uber je pokrenuo Ride Pass mesečnu pretplatu od 15 dolara

Za 15 dolara mesečno, smanjićete vaše troškove prevoza za do 15 posto i izbeći ćete rast cena bez obzira na to da li želite da se vozite.

Naravno, ovo vas u isto vreme vezuje da se oslanjate na Uber kad god vam treba prevoz.

Uber zapravo želi da koristite isključivo njihove usluge svaki put kada vam treba transport.

Da bi se to i desilo, ovaj pružalac usluga deljenja vožnje je shvatio da korisnici žele da imaju malo više kontrole nad cenama koje plaćaju po vožnji.

Imajući to u vidu, Uber je lansirao novu pretplatničku opciju po imenu Uber Ride Pass.

Kako u Uberu objašnjavaju, Ride Pass je predviđen da vam pomogne da isplanirate svoj budžet za transport. Uber priznaje da cena vožnje ponekad može da predstavlja iznenađenje, naročito kad naiđe rast cena, ali Ride Pass je osmišljen da vas zaštiti od toga.

Prvo će pet gradova u Sjedinjenim Državama dobiti pristup Ride Pass opciji. To će biti Los Anđeles, Ostin, Orlando, Denver i Majami. U svim ovim gradovima, osim jednog, cena Ride Pass pretplate je 14,99 dolara sa automatskim produženjem (možete da otkažete pretplatu u svakom trenutku), međutim, u Los Anđelesu cena se penje do 24,99 dolara mesečno.

Cena koja se plaća po vožnji kada se koristi Ride Pass biće niža na osnovu podataka koje Uber ima o cenama istih ili sličnih vožnji u prošlosti.

Tako da, iako garantuje da će redovni korisnici plaćati manje, to svakako ne znači da garantuje jeftinu vožnju.

Uber se nada da će to biti dovoljan podsticaj korisnicima da se pretplate i, u suštini, vežu za Uber koji će obavljati sve njihove vožnje u budućnosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde