Uber je pokrenuo Ride Pass mesečnu pretplatu od 15 dolara

Za 15 dolara mesečno, smanjićete vaše troškove prevoza za do 15 posto i izbeći ćete rast cena bez obzira na to da li želite da se vozite.

Naravno, ovo vas u isto vreme vezuje da se oslanjate na Uber kad god vam treba prevoz.

Uber zapravo želi da koristite isključivo njihove usluge svaki put kada vam treba transport.

Da bi se to i desilo, ovaj pružalac usluga deljenja vožnje je shvatio da korisnici žele da imaju malo više kontrole nad cenama koje plaćaju po vožnji.

Imajući to u vidu, Uber je lansirao novu pretplatničku opciju po imenu Uber Ride Pass.

Kako u Uberu objašnjavaju, Ride Pass je predviđen da vam pomogne da isplanirate svoj budžet za transport. Uber priznaje da cena vožnje ponekad može da predstavlja iznenađenje, naročito kad naiđe rast cena, ali Ride Pass je osmišljen da vas zaštiti od toga.

Prvo će pet gradova u Sjedinjenim Državama dobiti pristup Ride Pass opciji. To će biti Los Anđeles, Ostin, Orlando, Denver i Majami. U svim ovim gradovima, osim jednog, cena Ride Pass pretplate je 14,99 dolara sa automatskim produženjem (možete da otkažete pretplatu u svakom trenutku), međutim, u Los Anđelesu cena se penje do 24,99 dolara mesečno.

Cena koja se plaća po vožnji kada se koristi Ride Pass biće niža na osnovu podataka koje Uber ima o cenama istih ili sličnih vožnji u prošlosti.

Tako da, iako garantuje da će redovni korisnici plaćati manje, to svakako ne znači da garantuje jeftinu vožnju.

Uber se nada da će to biti dovoljan podsticaj korisnicima da se pretplate i, u suštini, vežu za Uber koji će obavljati sve njihove vožnje u budućnosti.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Panasonic testira staklene solarne panele koji...

„Perovskitske“ solarne ćelije su integrisane sa staklom da bi proizvele fotonaponski sloj koji je debljine samo...

TOP 5 aplikacije za vežbanje kod...

Kada je u pitanju aplikacija za vežbanje kod kuće, izbor najbolje za vas će se bazirati...

Kako koristiti ChatGPT da poboljšate celokupni...

Od trenutka kada je lansiran u novembru 2022. godine, ChatGPT je postao poznato ime. Ono što...

Zaboravite na solarni panel, dolaze kišni...

U potencijalnom preokretu u prikupljanju energije, istraživači su pronašli način da uhvate, skladište i iskoriste električnu...

AI influenserka koja ne postoji: Pratioci...

Milla Sofia je influencerka generisana veštačkom inteligencijom čije izazovne fotografije na Twitteru i TikToku zarađuju hiljade...

Zašto plaćati fotografa?: Z Generacija oduševljena...

Generacija Z koristi aplikaciju Remini koja koristi veštačku inteligenciju (AI) da pretvori njihove selfije u profesionalne...

Uskoro nam stiže poboljšano bežično punjenje...

Smartfoni su postali neizostavni deo naših života, oni su naš uređaj za komunikaciju, personalni kompjuter i...

Kako različiti trendovi utiču na dizajn...

Modni i životni trendovi se iz godine u godinu menjaju, vršeći uticaj na različite industrije, među...

GoChess odigrava poteze onlajn protivnika na...

Šahovski početnici kao i iskusni veterani mogu imati problem da pronađu ljude sličnog nivoa šahovskog znanja...

Top 5: korisnih Android aplikacija koje...

Svaki Android telefon dolazi sa paketom aplikacija koje pomažu kod obavljanja najrazličitijih zadataka. Većina telefona dolazi...
Za 15 dolara mesečno, smanjićete vaše troškove prevoza za do 15 posto i izbeći ćete rast cena bez obzira na to da li želite da se vozite. Naravno, ovo vas u isto vreme vezuje da se oslanjate na Uber kad god vam treba prevoz. Uber zapravo želi da koristite isključivo njihove usluge svaki put kada vam treba transport. Da bi se to i desilo, ovaj pružalac usluga deljenja vožnje je shvatio da korisnici žele da imaju malo više kontrole nad cenama koje plaćaju po vožnji. Imajući to u vidu, Uber je lansirao novu pretplatničku opciju po imenu Uber Ride Pass. Kako u Uberu objašnjavaju, Ride Pass je predviđen da vam pomogne da isplanirate svoj budžet za transport. Uber priznaje da cena vožnje ponekad može da predstavlja iznenađenje, naročito kad naiđe rast cena, ali Ride Pass je osmišljen da vas zaštiti od toga. Prvo će pet gradova u Sjedinjenim Državama dobiti pristup Ride Pass opciji. To će biti Los Anđeles, Ostin, Orlando, Denver i Majami. U svim ovim gradovima, osim jednog, cena Ride Pass pretplate je 14,99 dolara sa automatskim produženjem (možete da otkažete pretplatu u svakom trenutku), međutim, u Los Anđelesu cena se penje do 24,99 dolara mesečno. Cena koja se plaća po vožnji kada se koristi Ride Pass biće niža na osnovu podataka koje Uber ima o cenama istih ili sličnih vožnji u prošlosti. Tako da, iako garantuje da će redovni korisnici plaćati manje, to svakako ne znači da garantuje jeftinu vožnju. Uber se nada da će to biti dovoljan podsticaj korisnicima da se pretplate i, u suštini, vežu za Uber koji će obavljati sve njihove vožnje u budućnosti.