RANAC SA PRENOSIVOM BATERIJOM KOJA MOŽE DA NAPUNI i VAŠ E-BICIKL

Za ljude koji žele da žive „van mreže“, Hikerpower vam zapravo omogućava da nosite svoju ličnu „mrežu“ sa sobom.

Hikerpower izdaleka izgleda kao jedna od dve stvari. Prvo biste verovatno pomislili da je u pitanju ranac, jer se stavlja na leđa zbog lakše prenosivosti, ali kada pogledate malo bolje, taj oblik će vam odmah delovati poznato. Sa estetikom koja će sigurno privući vašu pažnju i zagolicati vašu radoznalost, Hikerpower zapravo nije tradicionalni ranac niti torba za DSLR fotoaparat. To je prenosiva baterija sa neverovatnih 600 Wh kapaciteta koja može da isporuči 1000 W snage. Savršen za izlete, kampovanja ili čak korišćenje u dvorištu kuće, Hikepower predstavlja vašu personalnu bateriju koju možete da iskoristite da napunite bilo koji elektronski uređaj, od smartfona do e-bicikla.

Naše potrebe za baterijama su evoluirale i odavno prevazišle jednostavno punjenje smartfona, što objašnjava zašto kompanije bukvalno omogućavaju da vaše električno vozilo napaja vaš dom u slučaju nestanka struje. Hikepower je u suštini baš to, samo bez električnog vozila. Dizajniran kao prva baterija koju možete da nosite na sebi, Hikerpower vam daje energetsku nezavisnost ili kako to proizvođač voli da kaže, predstavlja treću industrijsku revoluciju u domenu baterija (ako računamo da je prva električna mreža, a druga prenesive baterije). Težak je prihvatljivih 8,2 kilograma.

Bateriji unutar Hikerpower ranca može se pristupiti na pregršt načina. Kada podignete gornji otvor (u kome se nalazi ugrađeno LED svetlo) nailazite na riznicu portova, uključujući AC i DC utičnice, upaljač ulaz (kao onaj u automobilima), 3 USB-A porta, jedan USB-C port i LCD ekran koji pokazuje koliko energije ima u bateriji. Sam Hikepower se puni preko ulaza koji vam omogućava da ga povežete na izvor naizmenične struje ili na solarne panele, što vam omogućava da koristite obnovljivu energiju dok ste na otvorenom.

CENA: $ 699

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TEST: Asus Zenbook Flip UX362 – Laptop za...

Kao što se da zaključiti iz imena,...

Najbolji Samsung Galaxy S do sada!

Za nadolazeći period predstavljanja novih tehnologija i uređaja,...

Slušajte muziku sa Skullcandy Sesh bubicama

Ovo su Bluetooth bubice sa baterijom koja traje...

SleepPhones – Rešenje za bolji san

Za većinu ljudi slušalice su jednostavno slušalice. Prvi...

Tri načina da napunite Huawei FreeBuds 3 bežične...

Za mnoge korisnike, era klasičnih slušalica je odavno...

IFA 2022: Oflajn inovacija koja će vas uspavati

Zaspite brzo i lako uz Morphée i otključajte...

Nokia bežične slušalice Essential E1200

Nokia Essential bežične slušalice E1200 nose se preko...

TOP 5: Laptop računari sa ekranom osetljivim na...

Laptopovi sa ekranima osetljivim na dodir su popularniji...

Gx Patch meri znojenje i hidrataciju

Gatorade sada zalazi izvan svoje uloge lidera na...

TEST: Samsung Galaxy Tab S7+ – Sport...

S novim high-end tabletom Samsung ponovo ulazi na...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Hikerpower izdaleka izgleda kao jedna od dve stvari. Prvo biste verovatno pomislili da je u pitanju ranac, jer se stavlja na leđa zbog lakše prenosivosti, ali kada pogledate malo bolje, taj oblik će vam odmah delovati poznato. Sa estetikom koja će sigurno privući vašu pažnju i zagolicati vašu radoznalost, Hikerpower zapravo nije tradicionalni ranac niti torba za DSLR fotoaparat. To je prenosiva baterija sa neverovatnih 600 Wh kapaciteta koja može da isporuči 1000 W snage. Savršen za izlete, kampovanja ili čak korišćenje u dvorištu kuće, Hikepower predstavlja vašu personalnu bateriju koju možete da iskoristite da napunite bilo koji elektronski uređaj, od smartfona do e-bicikla. Naše potrebe za baterijama su evoluirale i odavno prevazišle jednostavno punjenje smartfona, što objašnjava zašto kompanije bukvalno omogućavaju da vaše električno vozilo napaja vaš dom u slučaju nestanka struje. Hikepower je u suštini baš to, samo bez električnog vozila. Dizajniran kao prva baterija koju možete da nosite na sebi, Hikerpower vam daje energetsku nezavisnost ili kako to proizvođač voli da kaže, predstavlja treću industrijsku revoluciju u domenu baterija (ako računamo da je prva električna mreža, a druga prenesive baterije). Težak je prihvatljivih 8,2 kilograma. Bateriji unutar Hikerpower ranca može se pristupiti na pregršt načina. Kada podignete gornji otvor (u kome se nalazi ugrađeno LED svetlo) nailazite na riznicu portova, uključujući AC i DC utičnice, upaljač ulaz (kao onaj u automobilima), 3 USB-A porta, jedan USB-C port i LCD ekran koji pokazuje koliko energije ima u bateriji. Sam Hikepower se puni preko ulaza koji vam omogućava da ga povežete na izvor naizmenične struje ili na solarne panele, što vam omogućava da koristite obnovljivu energiju dok ste na otvorenom.

CENA: $ 699