RANAC SA PRENOSIVOM BATERIJOM KOJA MOŽE DA NAPUNI i VAŠ E-BICIKL

Za ljude koji žele da žive „van mreže“, Hikerpower vam zapravo omogućava da nosite svoju ličnu „mrežu“ sa sobom.

Hikerpower izdaleka izgleda kao jedna od dve stvari. Prvo biste verovatno pomislili da je u pitanju ranac, jer se stavlja na leđa zbog lakše prenosivosti, ali kada pogledate malo bolje, taj oblik će vam odmah delovati poznato. Sa estetikom koja će sigurno privući vašu pažnju i zagolicati vašu radoznalost, Hikerpower zapravo nije tradicionalni ranac niti torba za DSLR fotoaparat. To je prenosiva baterija sa neverovatnih 600 Wh kapaciteta koja može da isporuči 1000 W snage. Savršen za izlete, kampovanja ili čak korišćenje u dvorištu kuće, Hikepower predstavlja vašu personalnu bateriju koju možete da iskoristite da napunite bilo koji elektronski uređaj, od smartfona do e-bicikla.

Naše potrebe za baterijama su evoluirale i odavno prevazišle jednostavno punjenje smartfona, što objašnjava zašto kompanije bukvalno omogućavaju da vaše električno vozilo napaja vaš dom u slučaju nestanka struje. Hikepower je u suštini baš to, samo bez električnog vozila. Dizajniran kao prva baterija koju možete da nosite na sebi, Hikerpower vam daje energetsku nezavisnost ili kako to proizvođač voli da kaže, predstavlja treću industrijsku revoluciju u domenu baterija (ako računamo da je prva električna mreža, a druga prenesive baterije). Težak je prihvatljivih 8,2 kilograma.

Bateriji unutar Hikerpower ranca može se pristupiti na pregršt načina. Kada podignete gornji otvor (u kome se nalazi ugrađeno LED svetlo) nailazite na riznicu portova, uključujući AC i DC utičnice, upaljač ulaz (kao onaj u automobilima), 3 USB-A porta, jedan USB-C port i LCD ekran koji pokazuje koliko energije ima u bateriji. Sam Hikepower se puni preko ulaza koji vam omogućava da ga povežete na izvor naizmenične struje ili na solarne panele, što vam omogućava da koristite obnovljivu energiju dok ste na otvorenom.

CENA: $ 699

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde