Talas priznanja i nominacija za Jeanneau brodove

Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje izbor za Motorni brod godine, koji se sastoji iz dva dana testiranja na vodi a žiri je sastavljen isključivo od čitalaca magazina. Model Cap Camarat 7.5 CC Serie3 je proglašen za pobednika u kategoriji „Ispod 7 metara“. Motor Boat nagrade rezervisane su za najbolje brodove koje su testirali novinari bri- tanskog magazina Motorboat and Yachting u 8 kategorija.

Ove sezone, Jeanneau ima dva broda među finalistima: Cap Camarat 12.5 WA u kate- goriji „Vikend brodova“ i DB/43 u kategoriji „Sportskih kruzera do 14 metara“. Nagrada Best of Boats predstavlja najveće priznanje za motorne brodove u Evropi i dodeljuje se u različitim kategorijama. Ovo priznanje se dodeljuje na osnovu prethodno sprovedenih testova na vodi, od strane žirija koji se sastoji od 18 nezavisnih novinara iz nautičkih publikacija.

Jeanneau modeli koji su nominovani: The Cap Camarat 7.5 CC Series 3 i Cap Camarat

WA Series 3 u kategoriji „Najbolji za početnike“ i model DB/43 u kategoriji „Najbolji za porodice“.

Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje izbor za Motorni brod go- dine. Ove godine su modeli Cap Camarat 7.5 CC Series 3 i Merry Fisher 795 Sport Series 2 nominovani za titulu „Motorni brod godine 2022.“ u kategoriji „Ispod 7 metara“.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje izbor za Motorni brod godine, koji se sastoji iz dva dana testiranja na vodi a žiri je sastavljen isključivo od čitalaca magazina. Model Cap Camarat 7.5 CC Serie3 je proglašen za pobednika u kategoriji „Ispod 7 metara“. Motor Boat nagrade rezervisane su za najbolje brodove koje su testirali novinari bri- tanskog magazina Motorboat and Yachting u 8 kategorija. Ove sezone, Jeanneau ima dva broda među finalistima: Cap Camarat 12.5 WA u kate- goriji „Vikend brodova“ i DB/43 u kategoriji „Sportskih kruzera do 14 metara“. Nagrada Best of Boats predstavlja najveće priznanje za motorne brodove u Evropi i dodeljuje se u različitim kategorijama. Ovo priznanje se dodeljuje na osnovu prethodno sprovedenih testova na vodi, od strane žirija koji se sastoji od 18 nezavisnih novinara iz nautičkih publikacija. Jeanneau modeli koji su nominovani: The Cap Camarat 7.5 CC Series 3 i Cap Camarat WA Series 3 u kategoriji „Najbolji za početnike“ i model DB/43 u kategoriji „Najbolji za porodice“. Francuski magazin Moteur Boat od 2013. godine organizuje izbor za Motorni brod go- dine. Ove godine su modeli Cap Camarat 7.5 CC Series 3 i Merry Fisher 795 Sport Series 2 nominovani za titulu „Motorni brod godine 2022.“ u kategoriji „Ispod 7 metara“.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU