Zenith je napravio novi izdržljivi, otmen sat kako bi proslavio dolazak novog terenca Land Rover Defender

Sa mat-sivim titanijumskim kućištem, model Defy 21 Land Rover Edition je moderan, izdržljiv i veoma poželjan.

Kao i Land Rover Defender za 2020. godinu, novi hronograf Defy 21 Land Rover Edition kompanije Zenith – četvrti model koje se rodio iz tri godine starog partnerstva između proizvođača automobila i proizvođača satova – predstavlja „moderni osvrt na svima omiljeni klasik“.

Defy 21 je sat sa matiranim kućištem od 44 mm – napravljenog od mikropeskiranog titanijuma koji upija svetlost iz svih uglova, privlačeći pažnju na površine kućišta – deluje prefinjeno, a opet sirovo čvrsto, dok El Primero mehanizam unutar ovog visokofrekventnog hronografa podseća na čuveni kalibar 1969 ovog švajcarskog proizvođača satova koji je ikona mehaničkog časovničarstva.

Ovaj sat ograničene serije premijerno je predstavljen na LVMH nedelji satova u Dubaiu, a njegova premijera poklopila se sa premijerom najnovije generacije Land Rover Defendera, koji je debitovao na Sajmu automobila u Frankfurtu u Septembru.

Land Rover je proizvodio ovaj kultni britanski terenski automobil od 1983. do 2016. godine, a model za 2020. godinu je luksuzniji, ali i dalje je zadržao reputaciju vozila za sve vrste terena.

Za izradu modela Defy 21 korišćeni su veoma posebni materijali kako bi se dobio sat sa snažnim karakterom, jer automobil po kome je dobio ime je lud automobil, tako da i sat mora da bude u tom fazonu.

Dizajniran da bude sirov i minimalistički, Zenith Defy 21 Land Rover Edition otelotvoruje suštinu novog Land Rover Defendera koji je moderan, izdržljiv i veoma poželjan.

Zenith i Land Rover su po prvi put udružili snage 2016. godine, izbacivši model El Primero Range Rover Special Edition.

Zenith je naglasio značaj 1969. godine u istoriji oba ova brenda.
Za Land Rover ta godina je važna zato što su tada predstavili prototip legendarnog Range Rovera, njihovog prvog luksuznog terenca.

Tokom prethodne tri godine partnerstvo je za rezultat imalo četiri časovnika: dva Chronomastera, jedan Defy Classic i sada Defy 21.

Ovaj poslednji je verovatno i najbolji, a bio je i jedna od zvezdi LVMH nedelje satova u Dubaiu.

Defy 21 Land Rover Edition dolazi u ograničenoj seriji od 250 komada.

CENA: od $ 13.400

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Kao i Land Rover Defender za 2020. godinu, novi hronograf Defy 21 Land Rover Edition kompanije Zenith – četvrti model koje se rodio iz tri godine starog partnerstva između proizvođača automobila i proizvođača satova – predstavlja „moderni osvrt na svima omiljeni klasik“. Defy 21 je sat sa matiranim kućištem od 44 mm – napravljenog od mikropeskiranog titanijuma koji upija svetlost iz svih uglova, privlačeći pažnju na površine kućišta – deluje prefinjeno, a opet sirovo čvrsto, dok El Primero mehanizam unutar ovog visokofrekventnog hronografa podseća na čuveni kalibar 1969 ovog švajcarskog proizvođača satova koji je ikona mehaničkog časovničarstva. Ovaj sat ograničene serije premijerno je predstavljen na LVMH nedelji satova u Dubaiu, a njegova premijera poklopila se sa premijerom najnovije generacije Land Rover Defendera, koji je debitovao na Sajmu automobila u Frankfurtu u Septembru. Land Rover je proizvodio ovaj kultni britanski terenski automobil od 1983. do 2016. godine, a model za 2020. godinu je luksuzniji, ali i dalje je zadržao reputaciju vozila za sve vrste terena. Za izradu modela Defy 21 korišćeni su veoma posebni materijali kako bi se dobio sat sa snažnim karakterom, jer automobil po kome je dobio ime je lud automobil, tako da i sat mora da bude u tom fazonu. Dizajniran da bude sirov i minimalistički, Zenith Defy 21 Land Rover Edition otelotvoruje suštinu novog Land Rover Defendera koji je moderan, izdržljiv i veoma poželjan. Zenith i Land Rover su po prvi put udružili snage 2016. godine, izbacivši model El Primero Range Rover Special Edition. Zenith je naglasio značaj 1969. godine u istoriji oba ova brenda. Za Land Rover ta godina je važna zato što su tada predstavili prototip legendarnog Range Rovera, njihovog prvog luksuznog terenca. Tokom prethodne tri godine partnerstvo je za rezultat imalo četiri časovnika: dva Chronomastera, jedan Defy Classic i sada Defy 21. Ovaj poslednji je verovatno i najbolji, a bio je i jedna od zvezdi LVMH nedelje satova u Dubaiu. Defy 21 Land Rover Edition dolazi u ograničenoj seriji od 250 komada. CENA: od $ 13.400