Zenith je napravio novi izdržljivi, otmen sat kako bi proslavio dolazak novog terenca Land Rover Defender

Sa mat-sivim titanijumskim kućištem, model Defy 21 Land Rover Edition je moderan, izdržljiv i veoma poželjan.

Kao i Land Rover Defender za 2020. godinu, novi hronograf Defy 21 Land Rover Edition kompanije Zenith – četvrti model koje se rodio iz tri godine starog partnerstva između proizvođača automobila i proizvođača satova – predstavlja „moderni osvrt na svima omiljeni klasik“.

Defy 21 je sat sa matiranim kućištem od 44 mm – napravljenog od mikropeskiranog titanijuma koji upija svetlost iz svih uglova, privlačeći pažnju na površine kućišta – deluje prefinjeno, a opet sirovo čvrsto, dok El Primero mehanizam unutar ovog visokofrekventnog hronografa podseća na čuveni kalibar 1969 ovog švajcarskog proizvođača satova koji je ikona mehaničkog časovničarstva.

Ovaj sat ograničene serije premijerno je predstavljen na LVMH nedelji satova u Dubaiu, a njegova premijera poklopila se sa premijerom najnovije generacije Land Rover Defendera, koji je debitovao na Sajmu automobila u Frankfurtu u Septembru.

Land Rover je proizvodio ovaj kultni britanski terenski automobil od 1983. do 2016. godine, a model za 2020. godinu je luksuzniji, ali i dalje je zadržao reputaciju vozila za sve vrste terena.

Za izradu modela Defy 21 korišćeni su veoma posebni materijali kako bi se dobio sat sa snažnim karakterom, jer automobil po kome je dobio ime je lud automobil, tako da i sat mora da bude u tom fazonu.

Dizajniran da bude sirov i minimalistički, Zenith Defy 21 Land Rover Edition otelotvoruje suštinu novog Land Rover Defendera koji je moderan, izdržljiv i veoma poželjan.

Zenith i Land Rover su po prvi put udružili snage 2016. godine, izbacivši model El Primero Range Rover Special Edition.

Zenith je naglasio značaj 1969. godine u istoriji oba ova brenda.
Za Land Rover ta godina je važna zato što su tada predstavili prototip legendarnog Range Rovera, njihovog prvog luksuznog terenca.

Tokom prethodne tri godine partnerstvo je za rezultat imalo četiri časovnika: dva Chronomastera, jedan Defy Classic i sada Defy 21.

Ovaj poslednji je verovatno i najbolji, a bio je i jedna od zvezdi LVMH nedelje satova u Dubaiu.

Defy 21 Land Rover Edition dolazi u ograničenoj seriji od 250 komada.

CENA: od $ 13.400

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde