Satovi koji oblikuju navike zdravlja i dobrobiti sa intuitivnim uvidima

Kompanija Samsung Electronics Co., d.o.o. najavila je Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro modele pametnih satova – koji oblikuju navike zdravlja i dobrobiti sa intuitivnim uvidima, naprednim karakteristikama i još snažnijim mogućnostima.

“Posvećeni smo tome da našoj Galaxy Watch zajednici damo alate, podatke i resurse koji su potrebni ne samo da bolje razumeju njihovo celokupno zdravlje i dobrobit, već i da ih podučavamo na njihovom putu. Sa revolucionarnim Samsung BioActive senzorom, osnažujemo korisnike celovitom slikom njihovih uvida u zdravlje dosad,” rekao je TM Roh, predsednik i rukovodilac odeljenja za mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics.

Galaxy Watch5 opremljen je jedinstvenim Samsung BioActive senzorom koji pokreće sledeću eru digitalnog praćenja zdravlja. Prvi put predstavljen na Galaxy Watch4 seriji, BioActive Sensor koristi jedinstveni čip koji kombinuje tri snažna zdravstvena senzora – optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse.Senzor temperature koristi infracrvenu tehnologiju za tačnija očitavanja, čak i ako se temperatura vašeg okruženja promeni. Ovo otvara nove mogućnosti razvojnim programerima da prošire svoje zdravstvene i wellness opcije, a korisnicima da iskoriste potpuno nova iskustva.

Dizajniran za svakodnevne pobede, a kada je vreme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode na temelju gubitka znojenjem. Putem SmartThings integracije, Galaxy Watch5 automatski postavlja povezana svetla, AC jedinice i TV na unapred određene postavke koje čine idealno okruženje za spavanje.

Galaxy Watch5 dolazi sa 13% većom baterijom i omogućuje osam sati praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što je 30% brže od Galaxy Watch4. Osim toga, One UI Watch4.5 nudi potpunije iskustvo kuckanja, lakši način upućivanja poziva i mnoštvo novih performansi pristupačnosti koje Galaxy Watch čine intuitivnijim.

Stvoren za one koji vole boravak na otvorenom, Galaxy Watch5 Pro je najnoviji dodatak Galaxy Watch portfoliju. Od planinarenja do vožnje biciklom i dalje, Watch5 Pro je spreman za izazov zahvaljujući vrhunskim materijalima. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titana koje štiti ekran sa izbočenim okvirom. Galaxy Watch5 Pro takođe dolazi sa potpuno novim sportskim kaišem D-Buckle koji nudi izdržljivost sa elegantnim dizajnom.

Snažan i napravljen da traje, Galaxy Watch5 Pro ima najveću bateriju u Galaxy Watch-u. On je 60% veći od Galaxy Watch4, što je ključno za držanje koraka sa vama dok osvajate novu rutu. Kada budete spremni da krenute kući, Galaxy Watch5 Pro će vas lako tamo odvesti uz pomoć karakteristike Track back koja vas vraća na put kojim ste došli.

Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro dostupni su u pretprodaji na odabranim tržištima počevši od 10. avgusta, sa dostupnošću u maloprodaji od 26. avgusta.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Kokoon Nightbuds bubice za bolji san: Tanke su...

Ako postoje stvari koje vas ometaju u pokušaju...

Polar Grit X Pro: Navigacija, trenažer i praćenje...

Grit X Pro multisportski sat je primerak koji...

Novi brend telefona kod nas predstavio PREMIUM telefon...

Kompanija TECNO predstavila je novi flegšip telefon –...

CES 2021: ViewSonic 8K monitor sa ColorPro režimom...

ViewSonic VP3286-8K 8K monitor koristi ColorPro tehnologiju i...

Upoznajte gedžet koji želi da radite nešto što...

Da li biste možda želeli da slušate podkast...

Mophie uređaj za UV dezinfekciju telefona

Najbolji trenutak da se na tržište izbaci uređaj...

Yamaha YH-E700A slušalice sa potiskivanjem buke – ...

Kod najnovijih Yamaha slušalica apsolutno perfektno su odrađeni...

Novi G-LIDE GBX100 Surf satovi Casiovog brenda G-Shock...

Casio je izbacio tri potpuno nova G-LIDE modela koji...

SOUL SYNC ANC TWS bubice: daju mnogo, koštaju...

Brend SOUL (iliti SOUL by Ludacris) je izbacio...

ZTE Axon S – Axon S kompanije ZTE...

Kompanije kao što su Oppo, Vivo i Xiaomi...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija Samsung Electronics Co., d.o.o. najavila je Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro modele pametnih satova – koji oblikuju navike zdravlja i dobrobiti sa intuitivnim uvidima, naprednim karakteristikama i još snažnijim mogućnostima. “Posvećeni smo tome da našoj Galaxy Watch zajednici damo alate, podatke i resurse koji su potrebni ne samo da bolje razumeju njihovo celokupno zdravlje i dobrobit, već i da ih podučavamo na njihovom putu. Sa revolucionarnim Samsung BioActive senzorom, osnažujemo korisnike celovitom slikom njihovih uvida u zdravlje dosad," rekao je TM Roh, predsednik i rukovodilac odeljenja za mobilno iskustvo (MX) u kompaniji Samsung Electronics. Galaxy Watch5 opremljen je jedinstvenim Samsung BioActive senzorom koji pokreće sledeću eru digitalnog praćenja zdravlja. Prvi put predstavljen na Galaxy Watch4 seriji, BioActive Sensor koristi jedinstveni čip koji kombinuje tri snažna zdravstvena senzora – optičku brzinu otkucaja srca, električni signal srca i analizu bioelektrične impedanse.Senzor temperature koristi infracrvenu tehnologiju za tačnija očitavanja, čak i ako se temperatura vašeg okruženja promeni. Ovo otvara nove mogućnosti razvojnim programerima da prošire svoje zdravstvene i wellness opcije, a korisnicima da iskoriste potpuno nova iskustva. Dizajniran za svakodnevne pobede, a kada je vreme za odmor, Galaxy Watch5 korisnicima daje podatke o oporavku, uključujući otkucaje srca nakon intenzivnog vežbanja i prilagođene preporuke o potrošnji vode na temelju gubitka znojenjem. Putem SmartThings integracije, Galaxy Watch5 automatski postavlja povezana svetla, AC jedinice i TV na unapred određene postavke koje čine idealno okruženje za spavanje. Galaxy Watch5 dolazi sa 13% većom baterijom i omogućuje osam sati praćenja sna uz samo osam minuta punjenja, što je 30% brže od Galaxy Watch4. Osim toga, One UI Watch4.5 nudi potpunije iskustvo kuckanja, lakši način upućivanja poziva i mnoštvo novih performansi pristupačnosti koje Galaxy Watch čine intuitivnijim. Stvoren za one koji vole boravak na otvorenom, Galaxy Watch5 Pro je najnoviji dodatak Galaxy Watch portfoliju. Od planinarenja do vožnje biciklom i dalje, Watch5 Pro je spreman za izazov zahvaljujući vrhunskim materijalima. Sadrži poboljšani safirni kristal koji je otporniji na habanje i izdržljivo kućište od titana koje štiti ekran sa izbočenim okvirom. Galaxy Watch5 Pro takođe dolazi sa potpuno novim sportskim kaišem D-Buckle koji nudi izdržljivost sa elegantnim dizajnom. Snažan i napravljen da traje, Galaxy Watch5 Pro ima najveću bateriju u Galaxy Watch-u. On je 60% veći od Galaxy Watch4, što je ključno za držanje koraka sa vama dok osvajate novu rutu. Kada budete spremni da krenute kući, Galaxy Watch5 Pro će vas lako tamo odvesti uz pomoć karakteristike Track back koja vas vraća na put kojim ste došli. Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro dostupni su u pretprodaji na odabranim tržištima počevši od 10. avgusta, sa dostupnošću u maloprodaji od 26. avgusta.