IFA 2020: Kompanija LG najavljuje revolucionarne inovacije na tržištu smart telefona

Kompanija LG Electronics (LG) pokreće projekat Explorer (Explorer Project), sa kojim „ulazi“ u do sada neistražena područja u industriji mobilnih komunikacija.

Projekat Explorer počinje video zapisom od 30 sekundi i nagovestiće prvi pametni telefon u okviru nove serije mobilnih uređaja.

Detalji projekta Explorer biće zvanično objavljeni 14. septembra u 16:00 po centralno-evropskom vremenu na zvaničnom LG Mobile Youtube kanalu i Facebook strani.

LG je kreirao Explorer projekat kao odgovor na raznovrsne potrebe korisnika smart telefona u današnje vreme, ali i kako bi u kategoriju mobilnih telefona uneo dodatne inovacije.

Kroz ovu inicijativu cilj je da se „istraži“ i „ubrizga“ nov život u nedovoljno istražene oblasti ove kategorije i ponovo oblikuje i proširi postojeće korisničko iskustvo uz pomoć pouzdanih partnera.

Ideja je i da se kroz Explorer projekat obeleži nov smer u strategiji usmerenoj ka kategoriji LG pametnih telefona.

Fokus će biti samo na nove načine korišćenja zahvaljujući inovativnom dizajnu, dok će Univerzalnu Liniju (Universal Line) kompanije LG činiti serija konkurentnih uređaja koji se fokusiraju na životni stil korisnika, kao što je LG VELVET.

U okviru Explorer projekta, kompanija LG sarađivaće sa brojnim partnerima u industriji kao što su kompanije Rave, Ficto, Tubi i NAVER, radeći na razvoju jedinstvenih funkcionalnosti kako bi se unapredilo iskustvo gledanja sadržaja na pametnim telefonima.

Sa kompanijom Qualcomm Technologies biće ostvarena saradnja u proizvodnji procesora, imajući u vidu da su njihove tehnologije jedne od vodećih u industriji.

Rave pruža korisnicima mogućnost da komuniciraju i uživaju u striming sadržaju gde god da se nalaze, dok je Ficto uskladio globalno pokretanje svog servisa za strimovanje sa Explorer projektom.

Tubi, najveći besplatni servis za strimovanje podržan reklamama, je takođe među prvim partnerima Explorer projekta.

Južnokorejski lider u pretraživanju sadržaja, NAVER, koji je blisko sarađivao sa kompanijom LG na LG Dual Screen proizvodima, razvija verziju svog Whale pretraživača sa jedinstvenim karakteristikama pretrage za uređaje Explorer projekta.

„Kompanija LG i partneri smatraju da je od ključne važnosti pokazati i obezbediti korisnicima nova korisnička iskustva u oblasti smart telefona“, rekao je Moris Li, predsednik kompanije LG Mobile Communications. „LG je uvek bio pionir u širenju granica mogućeg, što je jedini način da se uvedu toliko potrebne inovacije na tržištu mobilnih uređaja”.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde