Eksterna baterija kompanije Black Shark je futuristički uređaj sa 10.000 mAh

U svetu gde eksterne baterije postaju sve tanje, Black Shark, gejmerski brend kompanije Xiaomi, je osmislio eksternu bateriju od 10.000 mAh.
Deleći isti „X“ dizajnerski jezik sa gejmerskim smartfonom, Black Shark eksterna baterija ima jedinstveni oklopni dizajn kućišta sa srebrnim zaštitnim slojem.

Black Shark eksterna baterija od 10.000 mAh je malo veća, ali je isto tako ne možete poreći da izgleda vrlo futuristički.
A uz taj dobar izgled (ok, o tome se može raspravljati) dolazi i solidan kapacitet od 10.000 mAh.

Ova eksterna baterija ima ukupno tri porta: dva USB-A porta i jedan USB-C koji ukupno izbacuju 18 W.

USB-C port podržava i ulazno i izlazno punjenje, a ova eksterna baterija može da puni preko više protokola, uključujući PD, QC 2.0, QC 3.0, Apple i druge.

Baterija takođe podržava punjenje slabom strujom.
Sve što je potrebno je da dva puta pritisnete dugme i možete bezbedno da punite Bluetooth slušalice, pametne satove ili slične gedžete.

I za kraj, dobijate i pregršt bezbednosnih funkcija, uključujući praćenje temperature, zaštitu od prepunjavanja i dubokog pražnjenja, dvostruku zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od pregrevanja, podnaponska zaštita, prekostrujna zaštita itd.

U kompaniji Black Shark kažu da je ovaj uređaj testiran da podnese najrazličitije uslove vlažnosti, a testiran je i prskanjem slanim rastvorima.
Građani većine evropskih zemalja će moći da kupe ovu eksternu bateriju na sajtu blackshark.com za 32,90 evra.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime