Eksterna baterija kompanije Black Shark je futuristički uređaj sa 10.000 mAh

U svetu gde eksterne baterije postaju sve tanje, Black Shark, gejmerski brend kompanije Xiaomi, je osmislio eksternu bateriju od 10.000 mAh.
Deleći isti „X“ dizajnerski jezik sa gejmerskim smartfonom, Black Shark eksterna baterija ima jedinstveni oklopni dizajn kućišta sa srebrnim zaštitnim slojem.

Black Shark eksterna baterija od 10.000 mAh je malo veća, ali je isto tako ne možete poreći da izgleda vrlo futuristički.
A uz taj dobar izgled (ok, o tome se može raspravljati) dolazi i solidan kapacitet od 10.000 mAh.

Ova eksterna baterija ima ukupno tri porta: dva USB-A porta i jedan USB-C koji ukupno izbacuju 18 W.

USB-C port podržava i ulazno i izlazno punjenje, a ova eksterna baterija može da puni preko više protokola, uključujući PD, QC 2.0, QC 3.0, Apple i druge.

Baterija takođe podržava punjenje slabom strujom.
Sve što je potrebno je da dva puta pritisnete dugme i možete bezbedno da punite Bluetooth slušalice, pametne satove ili slične gedžete.

I za kraj, dobijate i pregršt bezbednosnih funkcija, uključujući praćenje temperature, zaštitu od prepunjavanja i dubokog pražnjenja, dvostruku zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od pregrevanja, podnaponska zaštita, prekostrujna zaštita itd.

U kompaniji Black Shark kažu da je ovaj uređaj testiran da podnese najrazličitije uslove vlažnosti, a testiran je i prskanjem slanim rastvorima.
Građani većine evropskih zemalja će moći da kupe ovu eksternu bateriju na sajtu blackshark.com za 32,90 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Univerzalni dodatak za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Hi-Files Show sajam 2023. u Beogradu!

Sedamnaesti HI-FILES SHOW, jedini domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 7....

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

Nagrada Ibi Metstrade 2022 sajma za...

Direktorka dizajna kompanije Sea Ray, Keri Fodor i viša industrijska dizajnerka kompanije Brunswick Boat Group, Kristin...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...
U svetu gde eksterne baterije postaju sve tanje, Black Shark, gejmerski brend kompanije Xiaomi, je osmislio eksternu bateriju od 10.000 mAh. Deleći isti „X“ dizajnerski jezik sa gejmerskim smartfonom, Black Shark eksterna baterija ima jedinstveni oklopni dizajn kućišta sa srebrnim zaštitnim slojem. Black Shark eksterna baterija od 10.000 mAh je malo veća, ali je isto tako ne možete poreći da izgleda vrlo futuristički. A uz taj dobar izgled (ok, o tome se može raspravljati) dolazi i solidan kapacitet od 10.000 mAh. Ova eksterna baterija ima ukupno tri porta: dva USB-A porta i jedan USB-C koji ukupno izbacuju 18 W. USB-C port podržava i ulazno i izlazno punjenje, a ova eksterna baterija može da puni preko više protokola, uključujući PD, QC 2.0, QC 3.0, Apple i druge. Baterija takođe podržava punjenje slabom strujom. Sve što je potrebno je da dva puta pritisnete dugme i možete bezbedno da punite Bluetooth slušalice, pametne satove ili slične gedžete. I za kraj, dobijate i pregršt bezbednosnih funkcija, uključujući praćenje temperature, zaštitu od prepunjavanja i dubokog pražnjenja, dvostruku zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od pregrevanja, podnaponska zaštita, prekostrujna zaštita itd. U kompaniji Black Shark kažu da je ovaj uređaj testiran da podnese najrazličitije uslove vlažnosti, a testiran je i prskanjem slanim rastvorima. Građani većine evropskih zemalja će moći da kupe ovu eksternu bateriju na sajtu blackshark.com za 32,90 evra.